Çok teşekkür ederim canım evet şimdilik öyle gözüküyor. Opu dan sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım idrar yaparken vs çok yaniyo ağrı yapıyor, başına böyle bir şey gelen var mı
Hakkında hayırlısı olsun umarım sürecin güzel ilerler ben yaşamadım her hangi bi sorun bende sadece lavaboya çıkamadım bi kaç saar ne büyüğe ne küçüğe sonra kendiliğinden düzeldi

Hakkında hayırlısı olsun umarım sürecin güzel ilerler ben yaşamadım her hangi bi sorun bende sadece lavaboya çıkamadım bi kaç saar ne büyüğe ne küçüğe sonra kendiliğinden düzeldi
Yarın bı hemşireyi arayayım en iyisi belki ilaç reçete eder doktor, çok teşekkür ederim canım hepimizin süreci güzel ilerlesin inşallah, hiç birimizin kucağı boş kalmasın

Merhaba hanımlar pazartesi doktora gittim rahim kalinligi iyi olsaydi transfer tarihi belli olacaktı ama rahim kalınlığı anormal kalınlasmis yani rahmin on tarafı ince arka tarafı kalın olmuş hiç bunu yaşayan varmi doktor Bi dahaki ay farklı tedavi uygulayacak

Üzüldüm canım ne ilaç kullandım bu süreçte bende Perşembe gideceğim görüşmeye estrofem ve vitaminler kullanıyorum ben sadece birde günde 1 tane nar yiyorum

Yarın bı hemşireyi arayayım en iyisi belki ilaç reçete eder doktor, çok teşekkür ederim canım hepimizin süreci güzel ilerlesin inşallah, hiç birimizin kucağı boş

Merhaba hanımlar, inşallah Allah gönlümüze göre versin bu süreçte herşey çok stresli..bana da bugün transfer yapıldı.. progestan iğne vuruldum kalçadan çok ağrı yaptı bu ağrının azalması için bir çözüm var mı?

Çok sıcak olmadan sıcak su torbası öneririm canım bana tek iyi gelen şey oydu. Bir de yaptırırken ellerinde ovuşturarak ısıt, hemşireye de aşırı ama aşırı yavaş vurmasını rica et..

Selamünaleyküm arkadaşlar doktor kontrolünde bugün alttan ancak kese göründü ancak bebek yok 10 gün bekleyelim dedi doktor inşallah bebek gelişir dedi ama umutsuzca konuştu bu durumu yaşayan biri var mı

İnşallah yazarım ben de bol bol avakado yemeye başladım çok yararlıymış hangi tüp bebek merkezinin sitesine girsem avakado yazmışlar sizler de yiyin bol bol sonra gelsin bebişler

Progestan dex verdi 2 doz duphaston verdi 4 kez aliyorum coraspin verdi 1 kez kullanacağım prednol ve folbiol verdi oksapqr ve estroferm e devam ediyorum sana ne verdiler canim
Benim ilaçlarım da aynı bunlar sadece dozlar farklı sanırım önceden ağrı kesici bile içmezdim şimdi sürekli alarm ötüyor ilaç diye

Merhaba hayırlı olsun süreciniz bende iğne sonrası masaj yapıyordum çabuk değilsin ağrım olmasın diye yoksa daha çok yakıyordu o bölgeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…