- 4 Temmuz 2019
- 1.541
- 1.337
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.581
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım taze transfer olacaksın yani öyle mi
Hakkında hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim canımevet şimdilik öyle gözüküyor. Opu dan sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım idrar yaparken vs çok yaniyo ağrı yapıyor, başına böyle bir şey gelen var mı
Yarın bı hemşireyi arayayım en iyisi belki ilaç reçete eder doktor, çok teşekkür ederim canım hepimizin süreci güzel ilerlesin inşallah, hiç birimizin kucağı boş kalmasınHakkında hayırlısı olsunumarım sürecin güzel ilerler ben yaşamadım her hangi bi sorun bende sadece lavaboya çıkamadım bi kaç saar ne büyüğe ne küçüğe sonra kendiliğinden düzeldi
Üzüldüm canım ne ilaç kullandım bu süreçte bende Perşembe gideceğim görüşmeye estrofem ve vitaminler kullanıyorum ben sadece birde günde 1 tane nar yiyorumMerhaba hanımlar pazartesi doktora gittim rahim kalinligi iyi olsaydi transfer tarihi belli olacaktı ama rahim kalınlığı anormal kalınlasmis yani rahmin on tarafı ince arka tarafı kalın olmuş hiç bunu yaşayan varmi doktor Bi dahaki ay farklı tedavi uygulayacak
Yarın bı hemşireyi arayayım en iyisi belki ilaç reçete eder doktor, çok teşekkür ederim canım hepimizin süreci güzel ilerlesin inşallah, hiç birimizin kucağı boşHakkında hayırlısı olsunumarım sürecin güzel ilerler ben yaşamadım her hangi bi sorun bende sadece lavaboya çıkamadım bi kaç saar ne büyüğe ne küçüğe sonra kendiliğinden düzeldi
Çok sıcak olmadan sıcak su torbası öneririm canım bana tek iyi gelen şey oydu. Bir de yaptırırken ellerinde ovuşturarak ısıt, hemşireye de aşırı ama aşırı yavaş vurmasını rica et..Merhaba hanımlar, inşallah Allah gönlümüze göre versin bu süreçte herşey çok stresli..bana da bugün transfer yapıldı.. progestan iğne vuruldum kalçadan çok ağrı yaptı bu ağrının azalması için bir çözüm var mı?
İnşallah yazarımaminn kuzum aynen çok kısa sürede olur gibi geliyor senin transferin hayırlısıyla kolaylıkla olsun seneye bebişlerimizi alalım kucağımıza
ayy canım çok sevindim benim de cuma artık nasıl geçtiğini muhakkak yaz bize aynen narı bıraktım işte korkumdan şimdiden hayırlı olsun sonucu güzel olsun kuzum
Benim ilaçlarım da aynı bunlar sadece dozlar farklı sanırım önceden ağrı kesici bile içmezdim şimdi sürekli alarm ötüyor ilaç diyeProgestan dex verdi 2 doz duphaston verdi 4 kez aliyorum coraspin verdi 1 kez kullanacağım prednol ve folbiol verdi oksapqr ve estroferm e devam ediyorum sana ne verdiler canim
Merhaba hayırlı olsun süreciniz bende iğne sonrası masaj yapıyordum çabuk değilsin ağrım olmasın diye yoksa daha çok yakıyordu o bölgeyiMerhaba hanımlar, inşallah Allah gönlümüze göre versin bu süreçte herşey çok stresli..bana da bugün transfer yapıldı.. progestan iğne vuruldum kalçadan çok ağrı yaptı bu ağrının azalması için bir çözüm var mı?
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunKızlar ben bugün kan verdim şimdi çıktı ve maalesef negatif
Öyle canım hayırlısı olsun artıkÜzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun
Rabbimin gölü geniş inşallah bize de bir kapı açılır varmıydı başka embriyon normal test gününmüydü bugünÖyle canım hayırlısı olsun artık
Sende şeydamCanımsın sen
Rabbim ne verecekse en güzelini versin inşallah canım hepimizeÖyle canım hayırlısı olsun artık
Bakalım Mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler ..Lütfen moralini bozma hiç bir zaman kendini boşa strese sokma daha erken.
Sıcak değil soğuk uygulama iyi gelir bu durumdaÇok sıcak olmadan sıcak su torbası öneririm canım bana tek iyi gelen şey oydu. Bir de yaptırırken ellerinde ovuşturarak ısıt, hemşireye de aşırı ama aşırı yavaş vurmasını rica et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?