- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.681
canım çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebeğin darısı bizlerin başına bir şey sorabilir miyim arada bir benim hafif oldukça hafif ağrılarım oluyor henüz transfer olmadım 2 günüm var bu normal mi?Merhabalar. Uzun zamandir sessiz bir okuyucuyum ama bende tecrübelerimi sizlerle paylasmak istedim. 32 yasindayim tüp bebek sayesinde 15 aylik bir kizim var. Kizimdan önce 2 senelik bir deneme sürecimiz olmustu.
Aradan fazla vakit gecmeden bir bebek daha istedigimizden, tekrar tüp bebek tedavisine basvurduk.
4 dondurulmus 5. gün embryomuz kalmisti.
7 Kasim birtanesini transfer oldum. transferi saymassak 9. gün, yani 13 kasim ilk testimi yaptim ve positivi gördüm.
o günden sonra her sabah test yapip, sonuc koyulasiyormu diye baktim. bugün kan testimi verdim ve sonuc 667. persembe tekrar kan vermeye gidicem saglikli bir artis varmi diye.
belirtilerimdende kisaca bahsetmek istiyorum. ilk günden itibaren regl sancisi gibi agrilarim oldu cok üzüldüm cünkü ilk hamileligmde ilk günden itibaren olmamisti. bazen baya siddetli bazen hafif ama tamam oldu olcak dedirten bi sekilde agrilarim oldu. gögüs hassasiyetim yoktu hala yok.
icinizi ferah tutun, rabbim isteyen herkeze bir evlat nasip etsin, kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallah
canım ben de Ankaradayım ama devlette olduğum için bir merkez öneremiyorum maalesef benim male faktör sebepli. embriyo oluşursa her şekilde bebeğimize kavuşuruz ben şahsen buna inanıyorum. Allah büyüktür bize de bu duyguyu nasip edecektir bir gün inşallah ben en umutsuz vakaydım benim eşimde hiç sperm yoktu opu için tedavi aldım ama sakın ümitlenme dendi ağlaya ağlaya eşimi ameliyathane önünde bekledim. hayal gibi şimdi transfer olmayı umut ediyorum sen nolur kendine ve eşine iyi bak sebebine sarıl asla vazgeçmeBana eğer dönüş yaparsanız bu ay adetten sonra birkaç ay dinlenme yapacağım ama doktorumu merkezi uzun soluklu araştırmak istiyorum artık
Ümidimi hiç yitirmedim kuzum ümit Allah sandır ben eski merkezime kızgınım sadece beni üzdüler çünkü inşallah sonu güzel olur cnm Senindecanım ben de Ankaradayım ama devlette olduğum için bir merkez öneremiyorum maalesef benim male faktör sebepli. embriyo oluşursa her şekilde bebeğimize kavuşuruz ben şahsen buna inanıyorum. Allah büyüktür bize de bu duyguyu nasip edecektir bir gün inşallah ben en umutsuz vakaydım benim eşimde hiç sperm yoktu opu için tedavi aldım ama sakın ümitlenme dendi ağlaya ağlaya eşimi ameliyathane önünde bekledim. hayal gibi şimdi transfer olmayı umut ediyorum sen nolur kendine ve eşine iyi bak sebebine sarıl asla vazgeçme
Yanı 10 gun sonra tekrar cagırmışlar. InsaAllah her şey guzel olur sıızn ıcındeÇok üzgünüm canım Rabbim hakkında hayırlısını versin
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
13 Kasım'da gittim reglinin 3 günüydü bir de yarın gideceğim sıkıntı yoksa transfer günü söyleyecekler
Maalesef negatif canım normal test günü ne zaman
inşallah kuzumÜmidimi hiç yitirmedim kuzum ümit Allah sandır ben eski merkezime kızgınım sadece beni üzdüler çünkü inşallah sonu güzel olur cnm Seninde
Canım 13:00da hastanede ol dediler 13:30 da transferim var ve karnımda kelebekler uçuşuyor
Sende bendensin düşük başlayan nazlı bebek annesi :)Benimde 9. Gün beta hcg 12 çıkmıştı. Bugün 11. Gün 31,65 çıktı. Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yükselerek devam eder kızlar
kuzummmm çok sevindimmm dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunKızlaaaarr bugün transferim var hastaneye gidiyorum şimdisizden dua istemeye geldim az çok demeyin şu fakire bi dua ediverin
27 kasımÇok üzgünüm canım Rabbim hakkında hayırlısını versin
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
13 Kasım'da gittim reglinin 3 günüydü bir de yarın gideceğim sıkıntı yoksa transfer günü söyleyecekler
Maalesef negatif canım normal test günü ne zaman
İnşallah söylediğiniz gibi olurBenim 5.gun transferiydi 6.gun dayanamadim kan verdim 5 ten kucuk cikti umarim 9.10.gun bianda yukselen arkadaslarin ki gibi olursonucta 9.gun Betasi 10-12 cikanlarin 6.gun yapsalardi 5 ten kucuk cikardi. Birde gercekten tutundugunu gormek bile bir umut kimyasalda olsa ilerlemese de hic tutunmadan direk negatif olursa cok uzulurum
Anladım canim devlet olduğundan.
Hayırlısıyla büyüsün yumur
ankara tıp benim seninki hangisibenim de devlet hastanesi canım hangisi senin?
Aynen aşkımYanı 10 gun sonra tekrar cagırmışlar. InsaAllah her şey guzel olur sıızn ıcınde
Hakkında hayırlısı olsun Miniş sana sımsıkı tutunsunKızlaaaarr bugün transferim var hastaneye gidiyorum şimdisizden dua istemeye geldim az çok demeyin şu fakire bi dua ediverin
Aaaaa çok sevindim senin adına canım inşallahTransfer hazırlığına başlandıÇok sükür 24 ünde ılacları kullanmaya baslayacagım.
Estrofem progestan verdı ekstrada dıger ılacları vıtamınler verdı bakalım
zübeyde hanım :)ankara tıp benim seninki hangisi
Güzel haberlerini bekliyorum kuzumBende hergün tüketmeye dikkat ediyorum bakalım yarın ne diyecek doktor
canım tebrik ederim hakkında en güzeli seninle olsun çabalarımızın sonucunu güzellikle alırızBu gün görüştüm hastane ile ayın 25 nde transfer olucam bende inşallah çabalarımızın sonu umduğumuzu gibi pozitif olur ve sağlıklı ilerler taze transfer olacağı için sadece biraz tedirginim ama belkide hayırlısı budur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?