canım çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün bebeğin darısı bizlerin başına bir şey sorabilir miyim arada bir benim hafif oldukça hafif ağrılarım oluyor henüz transfer olmadım 2 günüm var bu normal mi?

Bana eğer dönüş yaparsanız bu ay adetten sonra birkaç ay dinlenme yapacağım ama doktorumu merkezi uzun soluklu araştırmak istiyorum artık
canım ben de Ankaradayım ama devlette olduğum için bir merkez öneremiyorum maalesef benim male faktör sebepli. embriyo oluşursa her şekilde bebeğimize kavuşuruz ben şahsen buna inanıyorum. Allah büyüktür bize de bu duyguyu nasip edecektir bir gün inşallah ben en umutsuz vakaydım benim eşimde hiç sperm yoktu opu için tedavi aldım ama sakın ümitlenme dendi ağlaya ağlaya eşimi ameliyathane önünde bekledim. hayal gibi şimdi transfer olmayı umut ediyorum sen nolur kendine ve eşine iyi bak sebebine sarıl asla vazgeçme

Ümidimi hiç yitirmedim kuzum ümit Allah sandır ben eski merkezime kızgınım sadece beni üzdüler çünkü inşallah sonu güzel olur cnm Seninde

Yanı 10 gun sonra tekrar cagırmışlar. InsaAllah her şey guzel olur sıızn ıcınde

İnşallah söylediğiniz gibi olur

Transfer hazırlığına başlandı Çok sükür 24 ünde ılacları kullanmaya baslayacagım.
Estrofem progestan verdı ekstrada dıger ılacları vıtamınler verdı bakalım

Yanı 10 gun sonra tekrar cagırmışlar. InsaAllah her şey guzel olur sıızn ıcınde
Aynen aşkım
Kızlaaaarr bugün transferim var hastaneye gidiyorum şimdi sizden dua istemeye geldim az çok demeyin şu fakire bi dua ediverin
Hakkında hayırlısı olsun Miniş sana sımsıkı tutunsun
Transfer hazırlığına başlandı Çok sükür 24 ünde ılacları kullanmaya baslayacagım.
Estrofem progestan verdı ekstrada dıger ılacları vıtamınler verdı bakalım
Aaaaa çok sevindim senin adına canım inşallah

canım tebrik ederim hakkında en güzeli seninle olsun çabalarımızın sonucunu güzellikle alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…