- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.001
Bencede haklısın10gün çok uzun değil mi? Şaşırdım benimki normal hayatına dönebilirsin dedi hemen
Bizim de yemediğimiz şey kalmadıhaklısın hiç bulunmaya da bilirdi bizimki neden zaten anlayamadık fsh çok yüksekti testosteron alt sınırda ben hocanın önerdiği vitamini aldım 3 ay kullandırdım ayrıca aşırı derece doğal beslendik çörek otu keten tohumu neler neler :) hala normal çıkış olmadı sonrası tese bizim miktortese olmadı bu arada normal tese oldu canım. ben o ilaçları almaya razıydım halihazırda pcos um yumurta sorunum yoktu kaliteden emin değildim parasında da hiç değildim acaba demek istemedim dondurup da çözülünce hepsi ölür diye korktum çünkü eşim neden azospermi çözemedik hoca ben embriyo dondurmayı seviyorum diye üstüne basa basa söyledi zaten bizim de istediğimiz buydu. hakkımızda hayırlısı olsun kuzum spermlerin hareket kazanması için yapılabilecek bir şey varsa bakıp araştırayım senin için istersen
İnşallah canım.Canım transferin hayırlı uğurlu olsun , bebişin sımsıkı tutunsun sana doğuma kadar hiç bırakmasınhepimize bol bol dua ediyorum
Canım iki farklı yerde yaptırmıştım şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu. Demek normal testlerde çıkmayan, yumurta karşısında bir tembelligi mi vardır nedir anlayamadımcanım benim Allah yardımcın olsun senin de az kalmış transfere umarım her şey güzle olur dualarımız seninle istemeden de olsa kilo vermene sevindim ben zor veriyorum kilo tekrar geçmiş olsun
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin hep seninle olsunacaba sperm ile ilgili bilmediğiniz bir sorun mu var? daha önce eşinize baktırdınız mı?
Bugün transfer oldum, nirmal hayatına devam edebilirsin dedi bana. İş yerim 3. Katta asansör yok, inip çıkmada bir sorun olmaz dedi.Doktorumun hemşiresi 10 gün istirahat edeceksin dedi10 gün fazla geldi bana da.. galiba pazartesi işe başlayacağım ama kendimi çok yoracagimi sanmıyorum
Canım sıkı sıkı tutunsun yavruların sana inşaAllahKızlar bende yavrularımı aldım geldim.Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Canımm geçmiş olsun inşaAllah bundan sonraki sürecin de su gibi geçsinMerhaba geleceğin güzel anneleribugün polip ameliyati oldum çok şükür çok güzel geçti patalojiye gönderildi histereskopi oldum çizik atılmış araligin ilk haftası regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah sizlerin desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsiniz
Canım benim oluyor , 8. Günüm hatta ara ara şiddetli şekilde oluyor şaşırıyorum, progestan fitil de aynı şekilde canım eriyip atılıyor bir kısmıTransfer olan arkadaşlarim arada kasik ağrınız oluyor mu? Sanki yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrım oluyor bazen... Birde progestan fitil yaptıktan 2 saat sonra krem gibi akıyor elime geliyor sanki işe yaramiyor mu anlamadım.. acaba yeterince geriye itemiyor muyum
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaCanım sıkı sıkı tutunsun yavruların sana inşaAllah
Canım fitil herkeste öyle oluyormuş. Vücut o alana kadar alacağını alıyormuş zatenTransfer olan arkadaşlarim arada kasik ağrınız oluyor mu? Sanki yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrım oluyor bazen... Birde progestan fitil yaptıktan 2 saat sonra krem gibi akıyor elime geliyor sanki işe yaramiyor mu anlamadım.. acaba yeterince geriye itemiyor muyum
Hayırlı olsun canım transferin.Kızlar tarnsfer oldum.
4 yumurtam toplanmıştı bunun sadece 1 tanesi 3. Güne kalmış, oda transfer edildi.
Eşim daha önce 2 kez sprem testi yapmıştı normalde ama yumurtalar dollenirken sprem faktorunden dolayı 1 tanesi kalabilmis.
Dondurulmuş 1-2 tanem olsaydı keşke ama kalmadı.
Ay sıkı sıkı tutunsunlar annesiKızlar bende yavrularımı aldım geldim.Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Amin canım benim amiiiiin hepimize inşallah tez zamanda sağlıcakla insallahCanımm geçmiş olsun inşaAllah bundan sonraki sürecin de su gibi geçsinRabbim bebeğine kavuştursun inşallah
Amin amin aminAy sıkı sıkı tutunsunlar annesibenim de 4 Aralık ama dayanamam o kadar ben
Bende ağrı olmuyor ama daha birinci günüm belki ondan olabilirTransfer olan arkadaşlarim arada kasik ağrınız oluyor mu? Sanki yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrım oluyor bazen... Birde progestan fitil yaptıktan 2 saat sonra krem gibi akıyor elime geliyor sanki işe yaramiyor mu anlamadım.. acaba yeterince geriye itemiyor muyum
Merhaba hiç erken gebelik testi falan yaptınız mı baya gününüz gelmişIron Butterfly Kasım ayı tüp bebek listesine benide eklermisin yas26 5.gün embriyosu 2 tane 3.deneme transfer tarihi 15 kasım test günü 27 kasım (siteyi pek bilmiyorum umarım etiketleyebilmişimdir)
Rahîm duvari ile ilgili birşey demedi ama transfer sırasında rahîm gayet iyi dediİnşallah canım.
Canım iki farklı yerde yaptırmıştım şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu. Demek normal testlerde çıkmayan, yumurta karşısında bir tembelligi mi vardır nedir anlayamadım
Transferden önce ameliyathanede gelip söyledi bunları emriyolog çok soru da soramadım.
Bugün transfer oldum, nirmal hayatına devam edebilirsin dedi bana. İş yerim 3. Katta asansör yok, inip çıkmada bir sorun olmaz dedi.
Herkesin durum darkli canım, rahim duvarı ince düşük teklikesi olanlara tabi yatış tavsiye ediliyor.
Kaç gün istirahat önerdi doktorunBende ağrı olmuyor ama daha birinci günüm belki ondan olabilirfitil bende de aynı hatta doktora özellikle sordum baya geliyor etki etmez diye korkuyorum ikinciyi koyayım mı falan gibisinden bana eğer koyup 15dk uzanıyorsan hiç korkma vücut fazlasını atıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?