Bizim de yemediğimiz şey kalmadı
Ne duyduysa denedik ama şimdilik sadece bu aşamaya gelebildik

Canım transferin hayırlı uğurlu olsun , bebişin sımsıkı tutunsun sana doğuma kadar hiç bırakmasın hepimize bol bol dua ediyorum
İnşallah canım.
Canım iki farklı yerde yaptırmıştım şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu. Demek normal testlerde çıkmayan, yumurta karşısında bir tembelligi mi vardır nedir anlayamadım
Transferden önce ameliyathanede gelip söyledi bunları emriyolog çok soru da soramadım.
Doktorumun hemşiresi 10 gün istirahat edeceksin dedi 10 gün fazla geldi bana da.. galiba pazartesi işe başlayacağım ama kendimi çok yoracagimi sanmıyorum
Bugün transfer oldum, nirmal hayatına devam edebilirsin dedi bana. İş yerim 3. Katta asansör yok, inip çıkmada bir sorun olmaz dedi.

Herkesin durum darkli canım, rahim duvarı ince düşük teklikesi olanlara tabi yatış tavsiye ediliyor.

Canımm geçmiş olsun inşaAllah bundan sonraki sürecin de su gibi geçsin Rabbim bebeğine kavuştursun inşallah

Canım benim oluyor , 8. Günüm hatta ara ara şiddetli şekilde oluyor şaşırıyorum, progestan fitil de aynı şekilde canım eriyip atılıyor bir kısmı

Canım fitil herkeste öyle oluyormuş. Vücut o alana kadar alacağını alıyormuş zaten

Hayırlı olsun canım transferin. Benimde geride embriyom kalmadı inşallah embriyolarımız sağlıkla tutunurlar.

Bende ağrı olmuyor ama daha birinci günüm belki ondan olabilir fitil bende de aynı hatta doktora özellikle sordum baya geliyor etki etmez diye korkuyorum ikinciyi koyayım mı falan gibisinden bana eğer koyup 15dk uzanıyorsan hiç korkma vücut fazlasını atıyor dedi

Iron Butterfly Kasım ayı tüp bebek listesine benide eklermisin yas26 5.gün embriyosu 2 tane 3.deneme transfer tarihi 15 kasım test günü 27 kasım (siteyi pek bilmiyorum umarım etiketleyebilmişimdir)
Merhaba hiç erken gebelik testi falan yaptınız mı baya gününüz gelmiş inşallah güzel haberler alırsınız

Rahîm duvari ile ilgili birşey demedi ama transfer sırasında rahîm gayet iyi dedi

Kaç gün istirahat önerdi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…