Aynı şeyi yazmışız valla al benden de o kadar kocam yürüyüşün bile değişti diye dalga geçiyor benimle eğleniyor adam
bana da sen bi güzelleştin hamile güzelliği gelmiş diyor adamcağız daha transfer olmadan moda girdi valla yürüyor bana sanırım

Aşk'larımmmmmmmm

28 Kasım salı transfer günüm

Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce

Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
Ayyyy canım benim gözün aydın şimdiden 6 üzeri rahim kalınlığı iyi diyebiliyorum son kontrolünde 10 mm oldu benim

Canım ben 5 kutu gonal f 900 350 doz şeklinde kullandım 10 gün 5 kutuda cetrotide 3 tanede çatlatma iğnesi

Kızlar tarnsfer oldum.
4 yumurtam toplanmıştı bunun sadece 1 tanesi 3. Güne kalmış, oda transfer edildi.
Eşim daha önce 2 kez sprem testi yapmıştı normalde ama yumurtalar dollenirken sprem faktorunden dolayı 1 tanesi kalabilmis.
Dondurulmuş 1-2 tanem olsaydı keşke ama kalmadı.

Canım transferin hayırlı uğurlu olsun , bebişin sımsıkı tutunsun sana doğuma kadar hiç bırakmasın hepimize bol bol dua ediyorum

canım benim Allah yardımcın olsun senin de az kalmış transfere umarım her şey güzle olur dualarımız seninle istemeden de olsa kilo vermene sevindim ben zor veriyorum kilo tekrar geçmiş olsun

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin hep seninle olsun acaba sperm ile ilgili bilmediğiniz bir sorun mu var? daha önce eşinize baktırdınız mı?

şimdi tarihi belli olsun bize söylesin biz de vışşşş deriz dimi Iron Butterfly

Iron Butterfly gözün aydın canım hayırlısıyla olursun inşallah transferini

Canım benim tüm forum olarak bu haberi bekliyorduk gözün aydın sağlıkla mutlulukla geçsin sürecin inşallah

Pregestoren fitil ve igne vermediler mi sana hic ben ilk iki tedavimde fitil bunda ek olarak ignede kullandim

Pozitif haberlerinide aliriz insallah

Cok sevindim canim gozun aydin ozellikle ikiz trasfer olmana rabbim ikisinide kucagina almayi nasip etsin

Birtanemm bu çok güzel haber bak dedim sana bence gayet iyi zaten 8ile 12 mm oluyor kalınlık salıya kadar 10 11 olur kuzum bak nar tüket salıya kadar çift olmasıda çook iyii

İnşallah peş peşe pozitif haberlerimizi alırız ay şimdi dahada heycan bastı A alohomoraaa Iron Butterfly

ayyyy hep içimden öyle geçiyor inanır mısınnnnnn R Ruyaaam123 Iron Butterfly

Hayırlı olsun canım. Rahim kalınlığın gayet iyi bence. Bende heyecanla bekliyorum

kız cok sevındımmmmm Ya bugun bellı oldu demıı Ayy yoksaaaa ıkızz annelıkmı gelıyorr sağluklı sıhhatlı olsun.
Bende cıft olacagım ama Cözdurunce ne olcak duruma gore bakacagız dedıler

Benim de transferden 2 gün önce 9,5 mmdi. İnşallah pozitif haberini de alırız canım

Haydi bakalıııımmm Zaman su gibi aksın güzel haberler ver bize bekliyoruz

Ayyyy canım benim gözün aydın şimdiden 6 üzeri rahim kalınlığı iyi diyebiliyorum son kontrolünde 10 mm oldu benim

Hepinizr çok teşekkür ederim o kadar çok duygu değişimi yaşadım ki size anlatamam o kadar stres o kadar kendime ettiklerim hepsi ucup gitti haberi alınca raporum da geçerli 1 günle kurtardım... Mevlam benim için hepinizin kalbine bir gül kondursun umudumuz daim olsun inşallah hepinizi çok seviyorum en büyük desteği burada gördüm bu denemem de kocaman sarılıyorum size
Erkencisin gülüm yaaaa sana da maşallah üzülmek yok mevlam hakkında böyle olanı nasip etmiş ve şuan yaşıyorsun demekki inşallah güzel haberlerini alırım bugün kelebekler gibiyim

Doktorumun hemşiresi 10 gün istirahat edeceksin dedi 10 gün fazla geldi bana da.. galiba pazartesi işe başlayacağım ama kendimi çok yoracagimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…