- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.981
Benim de transferden 2 gün önce 9,5 mmdi. İnşallah pozitif haberini de alırız canımAşk'larımmmmmmmm
28 Kasım salı transfer günüm
Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce
Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
Haydi bakalıııımmmAşk'larımmmmmmmm
7 nin üzeri iyi diye biliyorum benim 10.5 tuAşk'larımmmmmmmm
ay ay ay hemen maşallah diyelim canım 15 gün sonra bize muhakkak haber verAmin canım inşallahiçim biraz rahatladı hamdolsun.. keseyi alttan muayenede görebildik daha çok minik kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi doktorum
ayy sorma yaa napcaz bilemiyorum :))seninle aynı durumdayım işte olmakta fayda etmiyor bana :)
bana da sen bi güzelleştin hamile güzelliği gelmiş diyor adamcağız daha transfer olmadan moda girdi valla yürüyor bana sanırımAynı şeyi yazmışız valla al benden de o kadar kocam yürüyüşün bile değişti diye dalga geçiyor benimle eğleniyor adam
Ayyyy canım benim gözün aydın şimdidenAşk'larımmmmmmmm
Canım ben 5 kutu gonal f 900 350 doz şeklinde kullandım 10 gün 5 kutuda cetrotide 3 tanede çatlatma iğnesiMerhabalar, ben dün ilk iğnemi başlamış oldum, doktor bana 2 kutu gonalf 900 ve 2 kutu cetrotine galiba yazmış, gonalf 300 doz olarak yaptım, ilk tedavim olduğu için ilaçlar hakkında pek bilgim yok, merak ettiğim genelde kaç gün ilaç kullanılır? Yani 2 kutu gonal f yeterli olur mu yada yine tekrar mı alacam?
Canım transferin hayırlı uğurlu olsun , bebişin sımsıkı tutunsun sana doğuma kadar hiç bırakmasınKızlar tarnsfer oldum.
4 yumurtam toplanmıştı bunun sadece 1 tanesi 3. Güne kalmış, oda transfer edildi.
Eşim daha önce 2 kez sprem testi yapmıştı normalde ama yumurtalar dollenirken sprem faktorunden dolayı 1 tanesi kalabilmis.
Dondurulmuş 1-2 tanem olsaydı keşke ama kalmadı.
canım benim Allah yardımcın olsun senin de az kalmış transfere umarım her şey güzle olur dualarımız seninle istemeden de olsa kilo vermene sevindim ben zor veriyorum kilo tekrar geçmiş olsunBenim de 29 kasımda transfer var. Benim reflü ve ibs var bi de bu aralar ikisi de çok kötü oldu. Perişan oluyorum. Yemek yiyemiyorum. Uyuyamıyorum. Kilo verdim bir haftadır. Süreç çok yorucu gerçekten. Neredeyse vazgeçilemez.
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin hep seninle olsunKızlar tarnsfer oldum.
4 yumurtam toplanmıştı bunun sadece 1 tanesi 3. Güne kalmış, oda transfer edildi.
Eşim daha önce 2 kez sprem testi yapmıştı normalde ama yumurtalar dollenirken sprem faktorunden dolayı 1 tanesi kalabilmis.
Canımm çook sevindim hayırlısıyla bebişlerine kavuş inşallahhhhAllahın izniyle çok güzel geçsin saati belli mi kuzumm yazalım sana , ben transferime girmeden önce senin mesajını görünce çok mutlu olmuştum
ayyyyy kuzummmmmm çooook sevindimmmmm tahmin etmişim durumuna yazdığın gibi kasım sana iyi gelecek hayırlısıyla hangi ilaçları verdiler rahim kalınlığın çok iyi benimde en son 9.5mmdi gayet ideal çift transfer hepsinden daha iyi çifte sevinç yaşarsın yaşarız inşallah
Kızlar merhaba Salı günü kese göründü benim çok şükürbugün ara ara sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı vurup geçiyor sabahtan beri normal mi acaba ya yaşadığım yerde felaket kar var yerler buz sabah okula giderken korka korka ve kendimi kasarak yürüdüm acaba ondan mı oldu çok korkuyorum bişey olmamıştır inşallah dimi
Canım benim tüm forum olarak bu haberi bekliyorduk gözün aydın sağlıkla mutlulukla geçsin sürecin inşallah
Pregestoren fitil ve igne vermediler mi sana hic ben ilk iki tedavimde fitil bunda ek olarak ignede kullandim
Pozitif haberlerinide aliriz insallah
Cok sevindim canim gozun aydinozellikle ikiz trasfer olmana rabbim ikisinide kucagina almayi nasip etsin
Birtanemm bu çok güzel haber bak dedim sanabence gayet iyi zaten 8ile 12 mm oluyor kalınlık salıya kadar 10 11 olur kuzum bak nar tüket salıya kadar çift olmasıda çook iyii
İnşallah peş peşe pozitif haberlerimizi alırız ay şimdi dahada heycan bastıA alohomoraaa Iron Butterfly
Ya hadi ilaçlar değilde iğne artık popom acıdı kaslarım kasılıyor resmen yürürkenbu progestan iğne yordu en çok beni gebelik oluşunca da devam edecek galiba bişe y demediler ama bi kaç kişiden öyle duydum valla normalde iğneden korkmam şurup yerine iğne versinler bana derdim ama bu iğneler beni çok yordu
Yaaaa çok sevindim güzel kalpli kelebeğimhadi hayırlısı inşallah rahim kalınlığı da iyi bence o güne kadar kullandığımız ilaçlarda daha da kalınlaşmasını sağlıyor hayırlısıyla inşallah güzel bir transfer olur bol bol Çifter Çifter doldururuz listemizi inşallah
Hayırlı olsun canım.Rahim kalınlığın gayet iyi bence. Bende heyecanla bekliyorum
kız cok sevındımmmmm Ya bugun bellı oldu demııAyy yoksaaaa ıkızz annelıkmı gelıyorr sağluklı sıhhatlı olsun.
Bende cıft olacagım ama Cözdurunce ne olcak duruma gore bakacagız dedıler
Benim de transferden 2 gün önce 9,5 mmdi. İnşallah pozitif haberini de alırız canım
Haydi bakalıııımmmZaman su gibi aksın güzel haberler ver bize bekliyoruz
Benim de 29 kasımda transfer var. Benim reflü ve ibs var bi de bu aralar ikisi de çok kötü oldu. Perişan oluyorum. Yemek yiyemiyorum. Uyuyamıyorum. Kilo verdim bir haftadır. Süreç çok yorucu gerçekten. Neredeyse vazgeçilemez.
Ayyyy canım benim gözün aydın şimdiden6 üzeri rahim kalınlığı iyi diyebiliyorum son kontrolünde 10 mm oldu benim
Erkencisin gülüm yaaaa sana da maşallah üzülmek yok mevlam hakkında böyle olanı nasip etmiş ve şuan yaşıyorsun demekki inşallah güzel haberlerini alırım bugün kelebekler gibiyimKızlar tarnsfer oldum.
Doktorumun hemşiresi 10 gün istirahat edeceksin dedi
Kızlar transfer sonrası yatış tavsiye edilmiyor. Öyle bir durum olsa transfer sonrası hastaneye yatış verilirdi böyle düşünün. Ondan 1 hafta ise gitmeyecek kadar sansliymisiniz, gerisini kaygı etmeyin. Ki normal rutinin devam edilmesi öneriliyor ertesi günü
İnşallahhh bol bol birbirimize dua edelim kuzum
İnşallah kuzum birlikte güzel haberlerimizi alalımHayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah sorunsuz güzel bir şekilde atlatırsın sende
İğneler geldi yine ilaç taİnşallahhh bol bol birbirimize dua edelim kuzum
Aynen bugun akşam yine vurulcam sağ sol kalçam mafolcakAynı şeyi yazmışız valla al benden de o kadar kocam yürüyüşün bile değişti diye dalga geçiyor benimle eğleniyor adam
Hemşire bana dediki iğne sonrası sadece bastır 2 3 saat sonra soğuk kolanya ile masaj yap sonrada istersen zsytin yağ sür morarma acı olmaz dedi aklınızda bulunsunAynen bugun akşam yine vurulcam sağ sol kalçam mafolcak
10gün çok uzun değil mi? Şaşırdım benimki normal hayatına dönebilirsin dedi hemenDoktorumun hemşiresi 10 gün istirahat edeceksin dedi10 gün fazla geldi bana da.. galiba pazartesi işe başlayacağım ama kendimi çok yoracagimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?