- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.961
Canım benim tüm forum olarak bu haberi bekliyorduk gözün aydın sağlıkla mutlulukla geçsin sürecin inşallahAşk'larımmmmmmmm
28 Kasım salı transfer günüm
Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce
Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
Pregestoren fitil ve igne vermediler mi sana hic ben ilk iki tedavimde fitil bunda ek olarak ignede kullandimSadece estrofem ve vitaminler kullanıyorum
Pozitif haberlerinide aliriz insallahAşk'larımmmmmmmm
ayyyy hadi bakalım canım emeğimiz boşa çıkmaz inşallahBilmezmiyim kuzum bende baya heycanlıyımbenimde 11.15de 10.15de orda olun dediler
canım tekrar alman gerekecek muhakkak yazdır bitmeye yakınMerhabalar, ben dün ilk iğnemi başlamış oldum, doktor bana 2 kutu gonalf 900 ve 2 kutu cetrotine galiba yazmış, gonalf 300 doz olarak yaptım, ilk tedavim olduğu için ilaçlar hakkında pek bilgim yok, merak ettiğim genelde kaç gün ilaç kullanılır? Yani 2 kutu gonal f yeterli olur mu yada yine tekrar mı alacam?
canım buradan okuduğum kadarıyla cevaplamak istiyorum ara ara batma olabiliyormuş sen içini rahat tut kese görmüşsünüz içi dolu muydu? kalp atşını henüz dinlemediniz di mi? aman sakın bu ara dikkat et kendine tansiyon, baş dönmesi gibi bir şey yaşayabilirsin dikkatli yürü canım artık 2 canlısınKızlar merhaba Salı günü kese göründü benim çok şükürbugün ara ara sol kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı vurup geçiyor sabahtan beri normal mi acaba ya yaşadığım yerde felaket kar var yerler buz sabah okula giderken korka korka ve kendimi kasarak yürüdüm acaba ondan mı oldu çok korkuyorum bişey olmamıştır inşallah dimi
Cok sevindim canim gozun aydinAşk'larımmmmmmmm
Birtanemm bu çok güzel haber bak dedim sanaAşk'larımmmmmmmm
ayyyy hep içimden öyle geçiyor inanır mısınnnnnnİnşallah peş peşe pozitif haberlerimizi alırız ay şimdi dahada heycan bastıA alohomoraaa Iron Butterfly
Hayırlı uğurlu olsun canım benim inşallah sorunsuz güzel bir şekilde atlatırsın sendeBenim transfer saatim belli oldu canlar aradılar cuma günü saat 11.15de irenbe de 10.15de olmam lazım 1 saat önden
Amin canım inşallahayyyy hadi bakalım canım emeğimiz boşa çıkmaz inşallah
canım tekrar alman gerekecek muhakkak yazdır bitmeye yakın
canım buradan okuduğum kadarıyla cevaplamak istiyorum ara ara batma olabiliyormuş sen içini rahat tut kese görmüşsünüz içi dolu muydu? kalp atşını henüz dinlemediniz di mi? aman sakın bu ara dikkat et kendine tansiyon, baş dönmesi gibi bir şey yaşayabilirsin dikkatli yürü canım artık 2 canlısınAllahın izniyle bişi olmaz.
Merhaba kızlar 1 kasımda 5. Gün çift embriyo transferi oldum 9. Gün kan testi yaptırdım 9 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 15 2 gün sonra tekrar 28 ve 4 gün bekleyip tekrar yaptırdım 98 çıktı 21 gün oldu başına böyle bir durum gelen var mı neden böyle oluyor doktorum burada değil net bir bilgi alamıyorum sadece 2 günde
dondurulmuş transfer miydi yoksa taze transfer miydiKızlar merhaba ben yeniyim 3. Gün embriyosu ile bugün 8. Günüm kasık ağrısı ve adet belirtileri vardı bugün test yaptım bakar mısınız sizce var mı
Aynen öyle, olan oldu artık umarım herşey yolundadırHakkında hayırlısı olsun canım
Evet canım tramvay bekliyorum şimdi
Bence dikkatli olun sizlerde araştırın ne yenip ne yeninmemeli diye ben narı biliyordum hep geçmişten arkadaşlardan duymuştum mesela sonra nette de bakmıştım hepsi de doğru
Amin inşallah canım benim güzel haberlerle dolduralım listemizi inşallahBen de dün transfer oldum ve seninle aynı durumdayım sıfır belirti sıfır ağrı 4 Aralık test günüm rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
seninle aynı durumdayım işte olmakta fayda etmiyor bana :)Ben daha transfer olmadım gün sayıyorum ama bu belirtileri yaşıyorum deliriyorum galiba
Ya hadi ilaçlar değilde iğne artık popom acıdı kaslarım kasılıyor resmen yürürkenBen hiç bir sürecimde bu kadar ilaç kullanmadım
Aynı şeyi yazmışız valla al benden de o kadar kocam yürüyüşün bile değişti diye dalga geçiyor benimle eğleniyor adamHerşeyi geçtim o kalçadan vurulan iğne beni maffetti bugun yine vurulcam çok yoğun ilaç beze gibi kalıyor yavaş emiyor derinin içine çok yakıyor tabi halada var ağrısı antibiyotik iğnesinden beter benceama değer sesimizi çıkarmıyoruz
Yaaaa çok sevindim güzel kalpli kelebeğimAşk'larımmmmmmmm
Hayırlı olsun canım.Aşk'larımmmmmmmm
ynen Oyle InsaAllah hepsı olumluya doner. Senın transfer Aralıgamı gelıyor canımÇok sevindim canım Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
Merhaba hoşgeldin hayırlı olsun sürecin
Merhaba sizinde hayırlı olsun süreciniz güzel düşünün güzellikler sizinle olsun
Ayyy çok sevindim canım ohhhh herkes kavuşuyor ne güzel
Evet canım olumlu da var olumsuz da maalesef ki herkes için hakkında hayırlısı olsun demekten başka birşey çıkmıyor ağzımdan
kız cok sevındımmmmm Ya bugun bellı oldu demııAşk'larımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?