Bilmezmiyim kuzum bende baya heycanlıyım benimde 11.15de 10.15de orda olun dediler
ayyyy hadi bakalım canım emeğimiz boşa çıkmaz inşallah
canım tekrar alman gerekecek muhakkak yazdır bitmeye yakın
canım buradan okuduğum kadarıyla cevaplamak istiyorum ara ara batma olabiliyormuş sen içini rahat tut kese görmüşsünüz içi dolu muydu? kalp atşını henüz dinlemediniz di mi? aman sakın bu ara dikkat et kendine tansiyon, baş dönmesi gibi bir şey yaşayabilirsin dikkatli yürü canım artık 2 canlısın Allahın izniyle bişi olmaz.

Aşk'larımmmmmmmm

28 Kasım salı transfer günüm

Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce

Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
Birtanemm bu çok güzel haber bak dedim sana bence gayet iyi zaten 8ile 12 mm oluyor kalınlık salıya kadar 10 11 olur kuzum bak nar tüket salıya kadar çift olmasıda çook iyii

Amin canım inşallah içim biraz rahatladı hamdolsun.. keseyi alttan muayenede görebildik daha çok minik kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi doktorum

Kızlar merhaba ben yeniyim 3. Gün embriyosu ile bugün 8. Günüm kasık ağrısı ve adet belirtileri vardı bugün test yaptım bakar mısınız sizce var mı
dondurulmuş transfer miydi yoksa taze transfer miydi

Aynen öyle, olan oldu artık umarım herşey yolundadır

Ben hiç bir sürecimde bu kadar ilaç kullanmadım
Ya hadi ilaçlar değilde iğne artık popom acıdı kaslarım kasılıyor resmen yürürken bu progestan iğne yordu en çok beni gebelik oluşunca da devam edecek galiba bişe y demediler ama bi kaç kişiden öyle duydum valla normalde iğneden korkmam şurup yerine iğne versinler bana derdim ama bu iğneler beni çok yordu

Aynı şeyi yazmışız valla al benden de o kadar kocam yürüyüşün bile değişti diye dalga geçiyor benimle eğleniyor adam

Aşk'larımmmmmmmm

Yaaaa çok sevindim güzel kalpli kelebeğim hadi hayırlısı inşallah rahim kalınlığı da iyi bence o güne kadar kullandığımız ilaçlarda daha da kalınlaşmasını sağlıyor hayırlısıyla inşallah güzel bir transfer olur bol bol Çifter Çifter doldururuz listemizi inşallah

ynen Oyle InsaAllah hepsı olumluya doner. Senın transfer Aralıgamı gelıyor canım

Aşk'larımmmmmmmm

kız cok sevındımmmmm Ya bugun bellı oldu demıı Ayy yoksaaaa ıkızz annelıkmı gelıyorr sağluklı sıhhatlı olsun.
Bende cıft olacagım ama Cözdurunce ne olcak duruma gore bakacagız dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…