Aşk'larımmmmmmmm

28 Kasım salı transfer günüm

Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce

Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
Çok iyi yavrum benimde 9.6di transfer qunune kadar dahada kalinlaşiyor zaten merak etme ama şuan çok iyi bence sana tek tavsiyem oş qüç hiç birşey yapma beni iki saat hastanede yatrdilar sonrası sakın çok yatma normal hayatına dön dedi ama ben iş qüç hic birşey yapmadım ablamda kaldım ama ablamın qölqesi qibi olmuştu o temizlik yapiyodu ben arkasında dolasiyodum tabi çok yormadan kendimi bişey eqilip almiyordum Allah'ın izniyle tutundular benimkiler seninkilere inşallah tutunacaklar

Bana eğer dönüş yaparsanız bu ay adetten sonra birkaç ay dinlenme yapacağım ama doktorumu merkezi uzun soluklu araştırmak istiyorum artık
Hangi şehirlerin canım ben İstanbul brüksel tup bebek merkezi Yücel hoca ile husamettin bey var çok memnunum gerçekten iyiler oranında bi arastirabilirsin

Bu mesaja çok sevindim hadi darisi transfer e inşallah
Kızlar bende yavrularımı aldım geldim. Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Ayyyyy çok çok güzel bugün çoştu buralar maşallah
Iron Butterfly Kasım ayı tüp bebek listesine benide eklermisin yas26 5.gün embriyosu 2 tane 3.deneme transfer tarihi 15 kasım test günü 27 kasım (siteyi pek bilmiyorum umarım etiketleyebilmişimdir)
Merhaba hoşgeldin canısı eklerim tabiki hayırlı uğurlu olsun
Transferin 6.gununden beri yapiyorum hep cift çıkıyor yarin kan vereceğim ilaclarin etkisi mi bilmiyorum. Insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Yaaaaa
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Merhaba bugün bende transefer oldum 4 Aralık test günüm benimde bekliyorum o güzel günu
Ayyyy merhaba hoşgeldin sende burası uğur getirsin sana inşallah

Amiiiin canım benim inşAllah

Insallah vardır korkuyorum açıkçası kan vermekten 4 yıldır uğraşıyorum hiç cift cizgi görmemiştim umarım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder
Canımm inşaAllah kanda da mutlu haberi al bize de haber ver canım sana bir şey soracağım acaba çatlatma iğnesi olmuş muydun ? Benim transferim otrivelleli olduğu için kaset test yalancı pozitiflik verir diye korkuyorum

Amin canım benim Rabbim emeklerimizin mükâfatını hayırlısıyla almayı nasip eylesin inşallah ben de bu yüzden hep korktum canım yapamadım test , maşallah senin test ne güzel çıkmış

Bilmiyorum sevinmelimiyim yoksa görmezden mi gelmeliyim çok stresli ve yıpratıcı bi süreç Allah hepimize güç kuvvet sabır versin
Askım biri sana mesaj yazdığı zaman yazının sağ alt kısımda yorumla yazıyor öyle yapıp alıntılamış olursun cevabin kişide gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…