- 31 Aralık 2021
- 13
- 46
- 18
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.021
Ben kendi isteğimle 3 gün rapor aldım ama bana normal hayatına dönebilirsin dedi çok ağır iş ve temizlik yapmamak şartıylaKaç gün istirahat önerdi doktorun
Cnm bu testi transferin kaçıncı günü yapmıştınTransferin 6.gununden beri yapiyorum hep cift çıkıyor yarin kan vereceğim ilaclarin etkisi mi bilmiyorum. Insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Yavruların sana tutunsun can olsunlar inşallahKızlar bende yavrularımı aldım geldim.Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Sağol canım inşallah hepimizin yavruları sağlıkla tutunurlar bizeYavruların sana tutunsun can olsunlar inşallahçok sevindim canım
Hayırlı olsun canım ben olsam çoktan kan vermiştimTransferin 6.gununden beri yapiyorum hep cift çıkıyor yarin kan vereceğim ilaclarin etkisi mi bilmiyorum. Insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Çok iyi yavrum benimde 9.6di transfer qunune kadar dahada kalinlaşiyor zaten merak etme ama şuan çok iyi bence sana tek tavsiyem oş qüç hiç birşey yapma beni iki saat hastanede yatrdilar sonrası sakın çok yatma normal hayatına dön dedi ama ben iş qüç hic birşey yapmadım ablamda kaldım ama ablamın qölqesi qibi olmuştu o temizlik yapiyodu ben arkasında dolasiyodum tabi çok yormadan kendimi bişey eqilip almiyordum Allah'ın izniyle tutundular benimkiler seninkilere inşallah tutunacaklarAşk'larımmmmmmmm
28 Kasım salı transfer günüm
Rahim kalınlığı 9mm nasıl sizce
Hemdeeeeeeee Çift transfer olacağım
Merhaba bugün bende transefer oldumKızlar bende yavrularımı aldım geldim.Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Hangi şehirlerin canım ben İstanbul brüksel tup bebek merkezi Yücel hoca ile husamettin bey var çok memnunum gerçekten iyiler oranında bi arastirabilirsinBana eğer dönüş yaparsanız bu ay adetten sonra birkaç ay dinlenme yapacağım ama doktorumu merkezi uzun soluklu araştırmak istiyorum artık
Hayırlı olsun canım Test için geri sayım başladıMerhaba bugün bende transefer oldum4 Aralık test günüm benimde bekliyorum o güzel günu
Bu mesaja çok sevindim hadi darisi transfer e inşallahMerhaba geleceğin güzel anneleribugün polip ameliyati oldum çok şükür çok güzel geçti patalojiye gönderildi histereskopi oldum çizik atılmış araligin ilk haftası regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah sizlerin desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsiniz
Ayyyyy çok çok güzel bugün çoştu buralar maşallahKızlar bende yavrularımı aldım geldim.Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Merhaba hoşgeldin canısı eklerim tabiki hayırlı uğurlu olsunIron Butterfly Kasım ayı tüp bebek listesine benide eklermisin yas26 5.gün embriyosu 2 tane 3.deneme transfer tarihi 15 kasım test günü 27 kasım (siteyi pek bilmiyorum umarım etiketleyebilmişimdir)
YaaaaaTransferin 6.gununden beri yapiyorum hep cift çıkıyor yarin kan vereceğim ilaclarin etkisi mi bilmiyorum. Insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok iyi yavrum benimde 9.6di transfer qunune kadar dahada kalinlaşiyor zaten merak etme ama şuan çok iyi bence sana tek tavsiyem oş qüç hiç birşey yapma beni iki saat hastanede yatrdilar sonrası sakın çok yatma normal hayatına dön dedi ama ben iş qüç hic birşey yapmadım ablamda kaldım ama ablamın qölqesi qibi olmuştu o temizlik yapiyodu ben arkasında dolasiyodum tabi çok yormadan kendimi bişey eqilip almiyordum Allah'ın izniyle tutundular benimkiler seninkilere inşallah tutunacaklar
Ayyyy merhaba hoşgeldin sende burası uğur getirsin sana inşallahMerhaba bugün bende transefer oldum4 Aralık test günüm benimde bekliyorum o güzel günu
Amiiiin canım benim inşAllahBu mesaja çok sevindim hadi darisi transfer e inşallah
Ayyyyy çok çok güzel bugün çoştu buralar maşallah
Merhaba hoşgeldin canısı eklerim tabiki hayırlı uğurlu olsun
Yaaaaa
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Ayyyy merhaba hoşgeldin sende burası uğur getirsin sana inşallah
Canımm inşaAllah kanda da mutlu haberi al bize de haber verInsallah vardır korkuyorum açıkçası kan vermekten 4 yıldır uğraşıyorum hiç cift cizgi görmemiştim umarım Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder
Amin canım benim Rabbim emeklerimizin mükâfatını hayırlısıyla almayı nasip eylesin inşallahİnşallah balımhepimiz en kısa zamanda musmutlu olalım hayır ben çatlatma ignesi olmadim benim ilk 2 denememde ovitrelle igne olmuştum doktorum test yapma yalanci pozitiflik çıkabilir demisti insallah mucizen seninledir
Askım biri sana mesaj yazdığı zaman yazının sağ alt kısımda yorumla yazıyor öyle yapıp alıntılamış olursun cevabin kişide gözükürBilmiyorum sevinmelimiyim yoksa görmezden mi gelmeliyim çok stresli ve yıpratıcı bi süreç Allah hepimize güç kuvvet sabır versin
Dondurulmuş canımdondurulmuş transfer miydi yoksa taze transfer miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?