Nar rahim duvarını kalınlaştırıyor kuzum :) doktorum dedi tam mevsimi taze hazır alma kendin nar sık ve ye demişti kuzum ve çok güzel işe yaramış
Anladım teşekkür ederim benim bahçemde var bu dönemde hergün yerim. Bugün 4. İğnemi yaptım hafif bel ve kasık ağrımdan başka azıcıkta sinir var başka bir şey yok diyelim ki p.tesi yumurta toplama olabilir. Peki ne zaman transfer olur sağlıklı embrşyo olursa ve ben bu iğnelerden başka bir şey kullancak mıyım opu işlemine kadar ve sonrasında

Kader gayrete aşıktır ben inanıyorum hepimiz istedigimize kavusucaz bol bol inşirah okuyorum sanada tavsiye ederim pes etme biliyorum bu süreç çok yıpratıcı akıl vermek haddime değil ama en önemlisi bizim sağlığımız
27 siydi ama kan verdim negatif çıktı kuzum

Teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Haklısın tabi ki canım benim merkez arıyorum bende suan özellikle iç Anadolu da Ankara özellikle

progesteron yatsanda otursanda akıyor bende seninle aynı durumdayım artık şey diyorum heralde vücut alacağını aldı dışını atıyor falan

beni yumurta toplamadan sonra 5. günde transfer yapmak için çağırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…