- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.061
Rabbim e bırakıyoruz duaları artırıyoruzAmin canım emek benden takdir Allah'tan nasip etsin inşallah 9mm olmuş kalınlıkta
Aaa tamam teşekkür ederimAskım biri sana mesaj yazdığı zaman yazının sağ alt kısımda yorumla yazıyor öyle yapıp alıntılamış olursun cevabin kişide gözükür
Çok haklısın kuzum ama şu dönemde de yoğun bitkisel içerikli şeyler beni korkutuyor
Aslında yok kabarcıklar var sadece ama tedirginim biraz bu dönemde olursa diyeKaşıntın çok mu canım
Hamd olsun canımsınRabbim e bırakıyoruz duaları artırıyoruz
Aaa tamam teşekkür ederim
İnsallah balım umarim sende en kısa zamanda mucizene kavusursunKuzum aynı gün transfer olmuşuz benim negatif oldu yani yoksa asla çıkmıyor maşallah çok güzel çıkmış testin hayırlısı olsun canııım
Anladım teşekkür ederim benim bahçemde var bu dönemde hergün yerim. Bugün 4. İğnemi yaptım hafif bel ve kasık ağrımdan başka azıcıkta sinir var başka bir şey yok diyelim ki p.tesi yumurta toplama olabilir. Peki ne zaman transfer olur sağlıklı embrşyo olursa ve ben bu iğnelerden başka bir şey kullancak mıyım opu işlemine kadar ve sonrasındaNar rahim duvarını kalınlaştırıyor kuzum :) doktorum dedi tam mevsimi taze hazır alma kendin nar sık ve ye demişti kuzum ve çok güzel işe yaramış
Canım o zaman takılma bak onlar normal güzelim benimAslında yok kabarcıklar var sadece ama tedirginim biraz bu dönemde olursa diye
27 siydi ama kan verdim negatif çıktı kuzumİnsallah balım umarim sende en kısa zamanda mucizene kavusursunsenin test günün ne zamandı balım
27 siydi ama kan verdim negatif çıktı kuzum
yiyemiyorum
Teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.canım benim Allah yardımcın olsun senin de az kalmış transfere umarım her şey güzle olur dualarımız seninle istemeden de olsa kilo vermene sevindim ben zor veriyorum kilo tekrar geçmiş olsun
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin hep seninle olsunacaba sperm ile ilgili bilmediğiniz bir sorun mu var? daha önce eşinize baktırdınız mı?
Haklısın tabi ki canım benim merkez arıyorum bende suan özellikle iç Anadolu da Ankara özellikleKader gayrete aşıktır ben inanıyorum hepimiz istedigimize kavusucaz bol bol inşirah okuyorum sanada tavsiye ederim pes etme biliyorum bu süreç çok yıpratıcı akıl vermek haddime değil ama en önemlisi bizim sağlığımız
Ben izmirdeyim ilk 2 si negatifti histereskopi oldum ve doktor değiştirdim yenilik iyi geliyor Ankara yı banada çok övmüşlerdi keşke bilgim olsada yardımcı olabilsemHaklısın tabi ki canım benim merkez arıyorum bende suan özellikle iç Anadolu da Ankara özellikle
Histereskopiden sonra mı kaldın kuzum bizde sorun eşimde ama kaliteli embriyo olmuyorBen izmirdeyim ilk 2 si negatifti histereskopi oldum ve doktor değiştirdim yenilik iyi geliyor Ankara yı banada çok övmüşlerdi keşke bilgim olsada yardımcı olabilsem
Evet histereskopiden sonra cift çizgiyi gordum umarım benimledirHistereskopiden sonra mı kaldın kuzum bizde sorun eşimde ama kaliteli embriyo olmuyor
Sağlıkla güzellikle ilerlesin canım minik bebişin sağlığın yerinde olsun kuzucugummmEvet histereskopiden sonra cift çizgiyi gordum umarım benimledir
İnşallah balımSağlıkla güzellikle ilerlesin canım minik bebişin sağlığın yerinde olsun kuzucugummm
progesteron yatsanda otursanda akıyor bende seninle aynı durumdayım artık şey diyorum heralde vücut alacağını aldı dışını atıyor falanTransfer olan arkadaşlarim arada kasik ağrınız oluyor mu? Sanki yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrım oluyor bazen... Birde progestan fitil yaptıktan 2 saat sonra krem gibi akıyor elime geliyor sanki işe yaramiyor mu anlamadım.. acaba yeterince geriye itemiyor muyum
27 sine 4 gün var daha ama27 siydi ama kan verdim negatif çıktı kuzum
beni yumurta toplamadan sonra 5. günde transfer yapmak için çağırdılarAnladım teşekkür ederim benim bahçemde var bu dönemde hergün yerim. Bugün 4. İğnemi yaptım hafif bel ve kasık ağrımdan başka azıcıkta sinir var başka bir şey yok diyelim ki p.tesi yumurta toplama olabilir. Peki ne zaman transfer olur sağlıklı embrşyo olursa ve ben bu iğnelerden başka bir şey kullancak mıyım opu işlemine kadar ve sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?