- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.081
İlacli mi cektirdin ? Bunun yaninda birde rapor özeti vermeleri gerekiyor sana ne yaziyor orada?Merhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Yumurta toplamaya kadar ganolf dan başka bir şey kullanacak mıyımbeni yumurta toplamadan sonra 5. günde transfer yapmak için çağırdılar
Amin aminHayırlı olsun canım Test için geri sayım başladıAllah emeklerimizin karşılığını fazlasıyla versin inşallah
Çok teşekkür ederim kızlar güzel olacak inşallahBu mesaja çok sevindim hadi darisi transfer e inşallah
Ayyyyy çok çok güzel bugün çoştu buralar maşallah
Merhaba hoşgeldin canısı eklerim tabiki hayırlı uğurlu olsun
Yaaaaa
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Ayyyy merhaba hoşgeldin sende burası uğur getirsin sana inşallah
Ankara için ben hocami tavsiye edebilirim sahanedir. Hakan TuranAnkara için sordum canım
Rapor vermediler hicbirsey vermediler evrak olarakİlacli mi cektirdin ? Bunun yaninda birde rapor özeti vermeleri gerekiyor sana ne yaziyor orada?
Bende 16 kasımda transfer oldum32 yaşındayım ilk deneme diyelim 5.gun embriyo 16 Kasım transfer oldum
Allah allah vermesi gerekiyordu aslindaRapor vermediler hicbirsey vermediler evrak olarak
Kalcadan yapilan ilac farkli ama. Ben kalcadan yaptiriyorum prolutan deport adı.Merhaba. Birşey sorucam ben progestan iğneyi göbekten yapıyorum hergün. Göbekten yaptığım küçük iğneden bulamadım eczanelerde. Acaba normal kalçadan iğne olarak yaptıran var mı aranızda ? Bende o şekilde yaptırsam sorun olur mu bilen var mı
1 ay ara vermen lazım galiba canım. Doktorum bana bu bilgiyi verdi bende bu regl değil bir sonraki regl de tekrar başlayacağımara vermeden ilk adetten sonra yumurta toplatabilir miyim? bilgisi olan var mı
off gerçekten çok yorucu bir süreç Allah yardımcımız olsun1 ay ara vermen lazım galiba canım. Doktorum bana bu bilgiyi verdi bende bu regl değil bir sonraki regl de tekrar başlayacağım
Hayırlısı cnm o gün yine vereceğim27 sine 4 gün var daha ama
Onu duymamıştım cnm araştırayımAnkara için ben hocami tavsiye edebilirim sahanedir. Hakan Turan
Dondurulmuş yapılma nedeni, transfere hazır olmayan rahmi dinlendirmek, güçlendirmek içinmis. Bunla ilgili baya emriyolog görüşü dinledim. Tutma şansı olarak aynı. Rahimde bir sorun varsa, tutma şansı azalmasin diye dinlendirilir bu yüzden donduruluyirmusTaze transferi tutan var mı yada taze transfer yaptıran sürekli dondurulmuş daha iyi daha çok tutuyor diyorlar ve bu beni korkutuyor.
Morarma olmuyor da kas ağrısı gibi bişey oluyor denicem kolonya masajını bakalım valla tüyolar tüyolar ne şanslıyız ki böyle bir topiğin içindeyizHemşire bana dediki iğne sonrası sadece bastır 2 3 saat sonra soğuk kolanya ile masaj yap sonrada istersen zsytin yağ sür morarma acı olmaz dedi aklınızda bulunsun
Merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor merak ettim seniMaşallah Allah nazardan saklasın darısı bekleyen bizlere olsun inşallahiçimi ferahlattınız teşekkür ederim
Evet benİğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?