Merhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_20231122_081606_Gallery.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar merhaba bugün transferimin 8. Günü dayanamadım gittim test verdim. 1.20 çıktı ve bu iş sona erdi anlaşılan. Bu değer yükselmez diye düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-23-20-35-13-585-edit_com.miui.gallery.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 78
Çok teşekkür ederim kızlar güzel olacak inşallah

Rapor vermediler hicbirsey vermediler evrak olarak
Allah allah vermesi gerekiyordu aslinda bunu biz yorumlayamayiz ki. Radyolog olmak gerek ama eger ilaclı cektirdiysen tüplerden sıvı cıkısını gösteren 4 adet farklı görüntü oluyor. Toplamda 6 adet görüntü olması lazım bu görüntü bana sadece ilaç verilmeden önce cekilen görüntüyü andırıyor.

Merhaba. Birşey sorucam ben progestan iğneyi göbekten yapıyorum hergün. Göbekten yaptığım küçük iğneden bulamadım eczanelerde. Acaba normal kalçadan iğne olarak yaptıran var mı aranızda ? Bende o şekilde yaptırsam sorun olur mu bilen var mı

Kalcadan yapilan ilac farkli ama. Ben kalcadan yaptiriyorum prolutan deport adı.

Taze transferi tutan var mı yada taze transfer yaptıran sürekli dondurulmuş daha iyi daha çok tutuyor diyorlar ve bu beni korkutuyor.
Dondurulmuş yapılma nedeni, transfere hazır olmayan rahmi dinlendirmek, güçlendirmek içinmis. Bunla ilgili baya emriyolog görüşü dinledim. Tutma şansı olarak aynı. Rahimde bir sorun varsa, tutma şansı azalmasin diye dinlendirilir bu yüzden donduruluyirmus

Hemşire bana dediki iğne sonrası sadece bastır 2 3 saat sonra soğuk kolanya ile masaj yap sonrada istersen zsytin yağ sür morarma acı olmaz dedi aklınızda bulunsun
Morarma olmuyor da kas ağrısı gibi bişey oluyor denicem kolonya masajını bakalım valla tüyolar tüyolar ne şanslıyız ki böyle bir topiğin içindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…