- 3 Ekim 2023
- 141
- 427
- 18
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.101
Aynı durumdayım canım benim de öyle ara ara kaşık ağrım oluyor ama sanki yumurtlama sancısı gibi hafif oluyor fitil durumu bende de öyle hatta bende o yüzden sabah öğle akşam fitil atıyoruz diye düşündüm ve şey olabilir enfeksiyon riskine karşın temizlik amaçlı olabilir ben transferden önce kullanmaya başladım çünkü fitili o zaman da öyleydi akıntının transferle ilgili olduğunu düşünmüyorumTransfer olan arkadaşlarim arada kasik ağrınız oluyor mu? Sanki yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrım oluyor bazen... Birde progestan fitil yaptıktan 2 saat sonra krem gibi akıyor elime geliyor sanki işe yaramiyor mu anlamadım.. acaba yeterince geriye itemiyor muyum
Geçmiş olsun canım benim hayırlı uğurlu olsun sürecin inşallah kolay bir şekilde atlatır alırsın bebeğini kucağınaMerhaba geleceğin güzel anneleribugün polip ameliyati oldum çok şükür çok güzel geçti patalojiye gönderildi histereskopi oldum çizik atılmış araligin ilk haftası regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah sizlerin desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsiniz
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım benim de 2 Aralık aynı zamanlarda listeyi pozitiflerle dolduralım Allah ın izniyle inşallahKızlar bende yavrularımı aldım geldim.Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Folbiol dekort ve coraspin günde 1 kullanıyorum bi de sabah akşam aç karına program diye bi ilaç içiyorum bi de estrofem sabah 2 öğlen2 akşam 2 kullanıyorum iğneler de cabası d vit kullanmadım kullanmıyorum demir eksikliğin filan varsa belki ondan vermişlerdirİğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
Ben bir hastanede rahim filmi çekildim doktorum hiç beğenmedi başka yerde tekrar çekildim saçma sapan görselliydi zaten sende de biraz tuhaf çekilmiş gibi kenarlara akış yok doktor tekrarlanmasını isteyebilirMerhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Merhabalar ben gonalf yi ilk 3 gün 300 şeklinde vuruldum daha sonra istediği verimi alamadığı için doktorum 450 ye çıkardı 7 kerede 450 den vuruldum 18-20 ml kadar büyümüşlerdiMerhabalar, ben dün ilk iğnemi başlamış oldum, doktor bana 2 kutu gonalf 900 ve 2 kutu cetrotine galiba yazmış, gonalf 300 doz olarak yaptım, ilk tedavim olduğu için ilaçlar hakkında pek bilgim yok, merak ettiğim genelde kaç gün ilaç kullanılır? Yani 2 kutu gonal f yeterli olur mu yada yine tekrar mı alacam?
Allah razı olsun canım benim hep birlikte güzel haberler alalım inşallahGeçmiş olsun canım benim hayırlı uğurlu olsun sürecin inşallah kolay bir şekilde atlatır alırsın bebeğini kucağına
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım benim de 2 Aralık aynı zamanlarda listeyi pozitiflerle dolduralım Allah ın izniyle inşallah
Bence çok acil bir durum yoksa yapmamanı öneririm ama yapman gerekiyorsa da doktoruna sormadan yapma canım benim. Ben yapmamayı tercih ederdimHanımlar sizce bunu yapıp kullanmada bir sıkıntı olur mu kurdeşene iyi geliyormuş
Protestan iğneyi transfer öncesinde de sonrasında da kalçadan vuruluyorum hatta sürekli acile gidiyorum diye bunun göbekten olanı yok mu göbekten yapsam olmaz mı dedim yok bu kalçadan vuruluyor sadece dedi hemşire ben de araştırmadım ilk günden beri kalçadan vuruluyorumMerhaba. Birşey sorucam ben progestan iğneyi göbekten yapıyorum hergün. Göbekten yaptığım küçük iğneden bulamadım eczanelerde. Acaba normal kalçadan iğne olarak yaptıran var mı aranızda ? Bende o şekilde yaptırsam sorun olur mu bilen var mı
Pruluton iğneyi de 5 günde bir kalçadan vuruluyorum ama Protestan iğne her gün kalçadanKalcadan yapilan ilac farkli ama. Ben kalcadan yaptiriyorum prolutan deport adı.
Canim cok gecmis olsun umarim dedigim gibi hafif ve rahat gecmistir, umarim tum bunlarin karsiligini ilk seferde alirsinMerhaba geleceğin güzel anneleribugün polip ameliyati oldum çok şükür çok güzel geçti patalojiye gönderildi histereskopi oldum çizik atılmış araligin ilk haftası regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah sizlerin desteklerinize sonsuz teşekkür ediyorum iyi ki varsiniz
Canım benim çok çok teşekkür ederim o kadar güzel ve rahat geçti ki şükürler olsun opu dan çok daha iyiydi masallahCanim cok gecmis olsun umarim dedigim gibi hafif ve rahat gecmistir, umarim tum bunlarin karsiligini ilk seferde alirsin
SelamlarTransfer olan arkadaşlarim arada kasik ağrınız oluyor mu? Sanki yumurtlama ağrısı gibi hafif ağrım oluyor bazen... Birde progestan fitil yaptıktan 2 saat sonra krem gibi akıyor elime geliyor sanki işe yaramiyor mu anlamadım.. acaba yeterince geriye itemiyor muyum
Doktorlarin eli cok hafif gercekten bahcecide 1,5 yil icinde hem laparoskopik tup ameliyati, hem opu, hem histereskopi pesine transfer oldum hic bir komplikasyon ve agri gelismedi umarim sizinde iyi sonuclarinizi duyarizCanım benim çok çok teşekkür ederim o kadar güzel ve rahat geçti ki şükürler olsun opu dan çok daha iyiydi masallahdesteklerine cok teşekkür ediyorum iyi ki varsiniz
Evet kesinlikle dediğiniz gibi olduDoktorlarin eli cok hafif gercekten bahcecide 1,5 yil icinde hem laparoskopik tup ameliyati, hem opu, hem histereskopi pesine transfer oldum hic bir komplikasyon ve agri gelismedi umarim sizinde iyi sonuclarinizi duyarizben tesekkur ederim her zamann
Herşeyimiz aynı resmen, doktorun kimdi ?Doktorlarin eli cok hafif gercekten bahcecide 1,5 yil icinde hem laparoskopik tup ameliyati, hem opu, hem histereskopi pesine transfer oldum hic bir komplikasyon ve agri gelismedi umarim sizinde iyi sonuclarinizi duyarizben tesekkur ederim her zamann
Sonucum pazartesi kan verdim değerim artmış 64 olmuştu dünkü kanda 237 olmuş daha kese görülmediği için bisey diyemiyorum
Yumurtlarım çatlamasın diye bi iğne daha verdiler bana gonal-f ile birlikte bi kaç gün kullandım sonra çatlatma iğnesi vuracağım gün iki farklı iğne daha kullandımYumurta toplamaya kadar ganolf dan başka bir şey kullanacak mıyım
Rabbım kucağına almayida nasip eder inşallahEki Görüntüle 3339486 kizlar bu ultrason qöruntusu 2 kese var dedi ama biz sanki 3 qörduk ama biri kanama alanı olabilir sylemedi hiç bişey doktor sadece iki kese var dedi
Kasılma yapiyo rahimde hurma da aynı şekildeAaaa neden yasak ben de şimdi nar ayıklıyordum bana yasak bişey demediler sadece her hamilelik gibi sosis salam gibi ya da çiğ gıdalardan uzak dur dediler herhangi bir yasak vermediler zararı var mı transferden sonra gerçekten
Benimde ilk başta negatif görünüyordu 10 gün değerim yükseldi moralini bozma nasibin belki bidahaki sefere yada kendiliğinden olur İnşallah6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah
Merhaba benimde belirtim olması ara ara kasık ve bel ağrısı 8.gün baş ağrısı ve testim pozitif hep güzel düşünün inş güzel haberlerinizi alırızBen de dün transfer oldum ve seninle aynı durumdayım sıfır belirti sıfır ağrı 4 Aralık test günüm rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?