Aynı durumdayım canım benim de öyle ara ara kaşık ağrım oluyor ama sanki yumurtlama sancısı gibi hafif oluyor fitil durumu bende de öyle hatta bende o yüzden sabah öğle akşam fitil atıyoruz diye düşündüm ve şey olabilir enfeksiyon riskine karşın temizlik amaçlı olabilir ben transferden önce kullanmaya başladım çünkü fitili o zaman da öyleydi akıntının transferle ilgili olduğunu düşünmüyorum

Geçmiş olsun canım benim hayırlı uğurlu olsun sürecin inşallah kolay bir şekilde atlatır alırsın bebeğini kucağına
Kızlar bende yavrularımı aldım geldim. Bu kaç gün dinlen dediler. 4Aralik test günüm.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım benim de 2 Aralık aynı zamanlarda listeyi pozitiflerle dolduralım Allah ın izniyle inşallah

İğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
Folbiol dekort ve coraspin günde 1 kullanıyorum bi de sabah akşam aç karına program diye bi ilaç içiyorum bi de estrofem sabah 2 öğlen2 akşam 2 kullanıyorum iğneler de cabası d vit kullanmadım kullanmıyorum demir eksikliğin filan varsa belki ondan vermişlerdir

Merhaba bayanlar Hsg çektirdim siz anlıyor musunuz filmden kendi doktorumla henüz görüşemedim. 2 yildir bebek.istiyorum olmuyor. Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim
Ben bir hastanede rahim filmi çekildim doktorum hiç beğenmedi başka yerde tekrar çekildim saçma sapan görselliydi zaten sende de biraz tuhaf çekilmiş gibi kenarlara akış yok doktor tekrarlanmasını isteyebilir

Merhabalar ben gonalf yi ilk 3 gün 300 şeklinde vuruldum daha sonra istediği verimi alamadığı için doktorum 450 ye çıkardı 7 kerede 450 den vuruldum 18-20 ml kadar büyümüşlerdi dün yumurta toplama işlemi oldu 10 tane toplanmış amh 1.17 di

Allah razı olsun canım benim hep birlikte güzel haberler alalım inşallah

Protestan iğneyi transfer öncesinde de sonrasında da kalçadan vuruluyorum hatta sürekli acile gidiyorum diye bunun göbekten olanı yok mu göbekten yapsam olmaz mı dedim yok bu kalçadan vuruluyor sadece dedi hemşire ben de araştırmadım ilk günden beri kalçadan vuruluyorum

Canim cok gecmis olsun umarim dedigim gibi hafif ve rahat gecmistir, umarim tum bunlarin karsiligini ilk seferde alirsin

Selamlar Kasik agrisi hafiften basliyor ilerleyen gunlerde biraz daha fazla hissediliyor ben 6.7.Gunden sonra daha keskin hissettim. Fitil attiktan sonra 15 dk uzaniyorum ona ragmen diger fitili atarken kalintilar geliyor bazen idrarlada atildigini gorebilirsiniz.

Canım benim çok çok teşekkür ederim o kadar güzel ve rahat geçti ki şükürler olsun opu dan çok daha iyiydi masallah desteklerine cok teşekkür ediyorum iyi ki varsiniz
Doktorlarin eli cok hafif gercekten bahcecide 1,5 yil icinde hem laparoskopik tup ameliyati, hem opu, hem histereskopi pesine transfer oldum hic bir komplikasyon ve agri gelismedi umarim sizinde iyi sonuclarinizi duyariz ben tesekkur ederim her zamann

Evet kesinlikle dediğiniz gibi oldu Amiiiin insallah tez zamanda kolaylıkla güzel haberler almak nasip olsun hepimiz için

Herşeyimiz aynı resmen, doktorun kimdi ?

Eki Görüntüle 3339486 kizlar bu ultrason qöruntusu 2 kese var dedi ama biz sanki 3 qörduk ama biri kanama alanı olabilir sylemedi hiç bişey doktor sadece iki kese var dedi
Rabbım kucağına almayida nasip eder inşallah
Kasılma yapiyo rahimde hurma da aynı şekilde

6. Gün 7. Gün 8. Gün negatifti yani elinden gelse Control çizgisi bile çıkmayacak yani değerim o kadar düşük çıktı hayırlısı artık doktor araştırıp 2-3 ay dinleneceğim inşallah
Benimde ilk başta negatif görünüyordu 10 gün değerim yükseldi moralini bozma nasibin belki bidahaki sefere yada kendiliğinden olur İnşallah

Ben de dün transfer oldum ve seninle aynı durumdayım sıfır belirti sıfır ağrı 4 Aralık test günüm rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
Merhaba benimde belirtim olması ara ara kasık ve bel ağrısı 8.gün baş ağrısı ve testim pozitif hep güzel düşünün inş güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…