Hanımlar sizce bunu yapıp kullanmada bir sıkıntı olur mu kurdeşene iyi geliyormuş
Canim selam kurdeseni bilmiyorum ama ben bu tüp bebek öncesi için bir diyetisyenle görüşmüştüm transferden sonra her gün mutlaka 1 adet kırmızı pancar ve 1 adet elma yemelisin demişti kan dolaşımını arttiriyormus ve Rahime kan gitmesini sağlıyormuş eğer bir zararı olsaydı söylemezdi. Sonrasında ben de araştırdım kırmızı pancar embriyo tutunmasında fayda sağlayabilir yazıyordu istersen bu şekilde araştır. Ben yedim bu şekilde yapmadım ama salatalarıma koydum blendirdan geçirip meyve suyu şeklinde tükettim bakalım hayırlısı artık Allahım nasip etsin insallah bekliyorum.

Haklısın tabi ki canım benim merkez arıyorum bende suan özellikle iç Anadolu da Ankara özellikle
Selamlar mesajınızı yeni gördüm ben anatoliaya gittim en son 4. Denemem benim suan sonucumu bekliyorum insallah olumlu olur ve size mutlaka gidin diye öneride bulunurum :) Hakan hocadan memnun kaldım merkez de gayet ilgili sadece çok yogun bir merkez onu bilmeniz lazım işlerinde gayet profesyoneller :)

Haklısın tabi ki canım benim merkez arıyorum bende suan özellikle iç Anadolu da Ankara özellikle

bu bilgi beni çok rahatlattı teşekkür ederim :)

Şükürler olsun, gözün aydın canım. Bende salı günü gördüm keseyi minicik çarşamba günü inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz Canım senin kan değerlerin nasıldı?
Tesekkur ederim canim bende carsamba gidicem kese boyutu simdi 8 mm ikiside carsambaya ne olcak allah bilir insallh bende kalp atisini duyarim en son 1500 du daha baktirmadim gecen cuma vermistim

Canım o zaman takılma bak onlar normal güzelim benim

Morarma olmuyor da kas ağrısı gibi bişey oluyor denicem kolonya masajını bakalım valla tüyolar tüyolar ne şanslıyız ki böyle bir topiğin içindeyiz
Aynen öyle bence de ne güzel yardımcı oluyoruz birbirimize
Bence çok acil bir durum yoksa yapmamanı öneririm ama yapman gerekiyorsa da doktoruna sormadan yapma canım benim. Ben yapmamayı tercih ederdim
Yok canım yapmadım zsten sizden fikir edinmek istedim
Pruluton iğneyi de 5 günde bir kalçadan vuruluyorum ama Protestan iğne her gün kalçadan
Prulouton Depot dün 4 gibi bende vurundum haftada 1 3 kutu verdiler progestanı bende kalcadan vurunucam günlük
Sonucum pazartesi kan verdim değerim artmış 64 olmuştu dünkü kanda 237 olmuş daha kese görülmediği için bisey diyemiyorum
Ay maşallah canım aktif değilsin bi an kötü düşünmek istemedim çok sevindim senin adına
Evet bende okudum az önce o yazıları kan dolaşımını sağlıyormuş gerçekten de
Canlarım hastaneye geldim kan vermeye dualarınızı bekliyorum
Aşkım canım bitanem bugün bütün dualarım hep sana hem A alohomoraaa R Ruyaaam123 için

Merhaba Hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim Kımsenın kucagını boş bırakmasın.
Bende ilk adet gunumde randevu alacagım büyük ihtimal ekım ayında tedavı surecım başlıyor..

Kalp kalbe karşı derlermiş yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…