- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.121
Ay inşallah amin aminMerhaba benimde belirtim olması ara ara kasık ve bel ağrısı 8.gün baş ağrısı ve testim pozitif hep güzel düşünün inş güzel haberlerinizi alırız
AminnnAy inşallah amin aminrabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Canim selam kurdeseni bilmiyorum ama ben bu tüp bebek öncesi için bir diyetisyenle görüşmüştüm transferden sonra her gün mutlaka 1 adet kırmızı pancar ve 1 adet elma yemelisin demişti kan dolaşımını arttiriyormus ve Rahime kan gitmesini sağlıyormuş eğer bir zararı olsaydı söylemezdi. Sonrasında ben de araştırdım kırmızı pancar embriyo tutunmasında fayda sağlayabilir yazıyordu istersen bu şekilde araştır. Ben yedim bu şekilde yapmadım ama salatalarıma koydum blendirdan geçirip meyve suyu şeklinde tükettim bakalım hayırlısı artık Allahım nasip etsin insallah bekliyorum.Hanımlar sizce bunu yapıp kullanmada bir sıkıntı olur mu kurdeşene iyi geliyormuş
Selamlar mesajınızı yeni gördüm ben anatoliaya gittim en son 4. Denemem benim suan sonucumu bekliyorum insallah olumlu olur ve size mutlaka gidin diye öneride bulunurum :) Hakan hocadan memnun kaldım merkez de gayet ilgili sadece çok yogun bir merkez onu bilmeniz lazım işlerinde gayet profesyoneller :)Haklısın tabi ki canım benim merkez arıyorum bende suan özellikle iç Anadolu da Ankara özellikle
Şükürler olsun, gözün aydın canım. Bende salı günü gördüm keseyi minicikBugun ilk muaynemi oldum2 kese gorundu cok sükür haftaya bi daha gidicem hayirlisi bakalim
Haklısın tabi ki canım benim merkez arıyorum bende suan özellikle iç Anadolu da Ankara özellikle
bu bilgi beni çok rahatlattı teşekkür ederim :)Dondurulmuş yapılma nedeni, transfere hazır olmayan rahmi dinlendirmek, güçlendirmek içinmis. Bunla ilgili baya emriyolog görüşü dinledim. Tutma şansı olarak aynı. Rahimde bir sorun varsa, tutma şansı azalmasin diye dinlendirilir bu yüzden donduruluyirmus
Amin gerçekten çok zor süreçten geçiyoruz. Rabbim en kısa sürede emeklerimizin dualarımız karşılığını verir inşallahoff gerçekten çok yorucu bir süreç Allah yardımcımız olsun
Tesekkur ederim canim bende carsamba gidicem kese boyutu simdi 8 mm ikiside carsambaya ne olcak allah bilir insallh bende kalp atisini duyarimŞükürler olsun, gözün aydın canım. Bende salı günü gördüm keseyi minicikçarşamba günü inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz Canım senin kan değerlerin nasıldı?
Canım o zaman takılma bak onlar normal güzelim benim
Aynen öyle bence de ne güzel yardımcı oluyoruz birbirimizeMorarma olmuyor da kas ağrısı gibi bişey oluyor denicem kolonya masajını bakalım valla tüyolar tüyolar ne şanslıyız ki böyle bir topiğin içindeyiz
Yok canım yapmadım zsten sizden fikir edinmek istedimBence çok acil bir durum yoksa yapmamanı öneririm ama yapman gerekiyorsa da doktoruna sormadan yapma canım benim. Ben yapmamayı tercih ederdim
Prulouton Depot dün 4 gibi bende vurundum haftada 1 3 kutu verdiler progestanı bende kalcadan vurunucam günlükPruluton iğneyi de 5 günde bir kalçadan vuruluyorum ama Protestan iğne her gün kalçadan
Ay maşallah canım aktif değilsin bi an kötü düşünmek istemedim çok sevindim senin adınaSonucum pazartesi kan verdim değerim artmış 64 olmuştu dünkü kanda 237 olmuş daha kese görülmediği için bisey diyemiyorum
Evet bende okudum az önce o yazıları kan dolaşımını sağlıyormuş gerçekten deCanim selam kurdeseni bilmiyorum ama ben bu tüp bebek öncesi için bir diyetisyenle görüşmüştüm transferden sonra her gün mutlaka 1 adet kırmızı pancar ve 1 adet elma yemelisin demişti kan dolaşımını arttiriyormus ve Rahime kan gitmesini sağlıyormuş eğer bir zararı olsaydı söylemezdi. Sonrasında ben de araştırdım kırmızı pancar embriyo tutunmasında fayda sağlayabilir yazıyordu istersen bu şekilde araştır. Ben yedim bu şekilde yapmadım ama salatalarıma koydum blendirdan geçirip meyve suyu şeklinde tükettim bakalım hayırlısı artık Allahım nasip etsin insallah bekliyorum.
Aşkım canım bitanem bugün bütün dualarım hep sana hem A alohomoraaa R Ruyaaam123 içinCanlarım hastaneye geldim kan vermeye dualarınızı bekliyorum
İnşallah bebegin seninledirCanlarım hastaneye geldim kan vermeye dualarınızı bekliyorum
İnşallah tutunma belirtisi olur aşkım yaaaGünaydın arkadaşlar transferin 4.gunudeyim vajinama sankii bıçak saplanıyor gibi bir ağrı giriyor çok şiddetli değil ama kasıyor sizde de böyle birşey oluyor mu
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Merhaba Hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim Kımsenın kucagını boş bırakmasın.
Bende ilk adet gunumde randevu alacagım büyük ihtimal ekım ayında tedavı surecım başlıyor..
tşkler canım yeniyim daha yazamadım. 40 yaş 5.deneme 3 .gün embirio 22 kasım cift embirioHoşgeldin canım@Hay8507mesajını alıntılayamıyorum yapamıyorum
Ekledim ablacımEkle bende canım listeye
40 yaş 5.deneme 3.gün cift embrio 22 kasım
tşkler canım yeniyim daha yazamadım. 40 yaş 5.deneme 3 .gün embirio 22 kasım cift embirio
Kalp kalbe karşı derlermiş yaaaaSelam kızlar.Iron Butterfly kaderdaşım. Bir önce ki tedavimiz de burdan tanıştık ve yine kader bizi buluşturdu İnşallah ben de aralık başında 5.gün donmuş embriyo transferi olacağım Allah'ım isteyen tüm annelerin kucaklarını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?