- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.261
Yokmuş sanırımYok raporum yoktu direkt neyse o fiyata aldık. Umarım alabilirler
Arkadaşım alacak kendim için değil arkadaşım İstanbul'da yaşıyornerede yaşıyosunuz istanbulda mı?
Bulamıyorlar canım hepsi yok diyor raporlu olduğu için sanırımİnşallah canım yine haberim olsun bulamazsa abime sorarım bi şekilde yardımcı olmaya çalışırım
Sanırım o yüzden verilmiyor çok tuhaf kendi alışveriş yaptığım yerler.bile yok diyor .kasım başında yumurta toplattım hastanemin yakınında olan eczane bana elınde olan ilacı satmadı, raporlu hastaya direkt yok çekiyorlarmış, çünkü raporlu hastaya ilacı satarsa sgkdan parasını 2 ay sonra alacak, bu enflasyonda 2 ay sonra parasını almak demek zarar ettim demek ama aynı ilacı raporu olmayan hasta direkt alabiliyor. üstelik ben raporsuz gittim sadece reçetemde bulunan ilaçlardan bir kaçını istemiştim diğerleri elimde olduğu için, eczacı ya hepsini alırsın ya hiç birini satmam dedi. resimlerini çektim eczanenin her yere şikayet edeceğim. Arkadaşın bu yüzden bulamıyor muhtemelen.
Stres yapmış olabilir misin canım belki ondan olmuş olabilirKızlar dün transfer olmuştum başım felaket ağrıyor birazda miğde bulantım var istifrar ettim.
Estrofem kullanıyor musun? Yan etkisinde var canım o yapabilir.Kızlar dün transfer olmuştum başım felaket ağrıyor birazda miğde bulantım var istifrar ettim.
O zaman Avrupa yakasında Merkez Eczanesi var oraya sorsunlar : 0507 259 04 85Arkadaşım alacak kendim için değil arkadaşım İstanbul'da yaşıyor
Evet kullanıyorum . Bayadir ama bugün baya fenalardayimEstrofem kullanıyor musun? Yan etkisinde var canım o yapabilir.
Hangi ilaçları kullanıyorsun canım ?Kızlar dün transfer olmuştum başım felaket ağrıyor birazda miğde bulantım var istifrar ettim.
Merhaba şişlideki eczanelere baktılarmı acaba. İsmini yalnış hatırlamıyorsam ben tüm ilaçlarımı şişli idil eczanesinden aldım. Orada bulunuyorduBu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
Soruyorum hemenMerhaba şişlideki eczanelere baktılarmı acaba. İsmini yalnış hatırlamıyorsam ben tüm ilaçlarımı şişli idil eczanesinden aldım. Orada bulunuyordu
inşallah olur.Soruyorum hemen
Canım ben tüm ilaclarimi bu eczaneden aldım istersen arayıp sorsunlarSoruyorum hemen
Şimdiden gözün aydın canımKızlar yarın transferim var, çok heyecanlıyım
Canım benim hiç belirtim yoktu 10.gunden sonra belirtiler olmaya başladı belirti arama benceKızlar ya belirtileriniz ne durumda benim 6. Günüm nerdeyse hic belirti yok normal mi acaba bilemedim. Pozitif gören arkadaşlar sizin var mıydı belirtiler insallah bu yolda emek harcayan herkesin rabbim dualarını kabul etsin hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Ben de transferden sonra aynı şeyleri yaşamıştım. Dr.la bir görüş istersen şiddetliyse.Evet kullanıyorum . Bayadir ama bugün baya fenalardayim
Canısı nasılsıninşallah olur.
Hadi çok sevindim bak safransarısı ve siz beklemede idiniz benden önce transfer oluyorsunuz ne güzel inşallah pozitf sonuç alırsınızKızlar yarın transferim var, çok heyecanlıyım
Henüz belirti arama canım bekle hayırlısı ile olur olur inşallahKızlar ya belirtileriniz ne durumda benim 6. Günüm nerdeyse hic belirti yok normal mi acaba bilemedim. Pozitif gören arkadaşlar sizin var mıydı belirtiler insallah bu yolda emek harcayan herkesin rabbim dualarını kabul etsin hepimizin yüzünü güldürsün insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?