- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.241
Ben orda sıkıştım gidince baktılar az var. Su iç yürü dediler. Benim için en zoru sonrasında oldu. 10dk masada yarım saat yatakta yattım mahvoldumYa beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dedilerdedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek
Kız sonda monda beni korkutmayın hele durBen ilkinde çok sıkıştığım ve kötü olduğum için az içtim baya bide sırayla alıyorlar beni bu kez ilk aldılar tabi mesane boşdoktor kızar diye hemşireler sonta taktı sontayla serum gönderdiler çatlıyordum suyunuzu için bacım düzgünce sabır edin
Ahahahahah hepimiz aynı sonu yaşamışızBen orda sıkıştım gidince baktılar az var. Su iç yürü dediler. Benim için en zoru sonrasında oldu. 10dk masada yarım saat yatakta yattım mahvoldum
kasım başında yumurta toplattım hastanemin yakınında olan eczane bana elınde olan ilacı satmadı, raporlu hastaya direkt yok çekiyorlarmış, çünkü raporlu hastaya ilacı satarsa sgkdan parasını 2 ay sonra alacak, bu enflasyonda 2 ay sonra parasını almak demek zarar ettim demek ama aynı ilacı raporu olmayan hasta direkt alabiliyor. üstelik ben raporsuz gittim sadece reçetemde bulunan ilaçlardan bir kaçını istemiştim diğerleri elimde olduğu için, eczacı ya hepsini alırsın ya hiç birini satmam dedi. resimlerini çektim eczanenin her yere şikayet edeceğim. Arkadaşın bu yüzden bulamıyor muhtemelen.Bu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
Hiç korkma ben hep içimden sizi almaya geliyorum diyerek girdim transfer sonrası hep konuştum karnımla o kadar suya rağmen 45 dk gitmedim Allah sabrını inancını veriyorKız sonda monda beni korkutmayın hele dur
Hayırlı olsun canım. Darısı kese ve kalp atışınaCanım sonucum çıktı 166, Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin
Bi benimle aynı anda transfer olacak arkdaşımla ben aynı anda eczaneye girdik ben raporluyum arkadaşım ücretli hasta ve ben 544 TL ödedim aldıklsrıma arkadaşım ise 3.169 TL ödedi kız dondu kaldı kezaa bende öyle Allah herkesin yardımcısı olsunkasım başında yumurta toplattım hastanemin yakınında olan eczane bana elınde olan ilacı satmadı, raporlu hastaya direkt yok çekiyorlarmış, çünkü raporlu hastaya ilacı satarsa sgkdan parasını 2 ay sonra alacak, bu enflasyonda 2 ay sonra parasını almak demek zarar ettim demek ama aynı ilacı raporu olmayan hasta direkt alabiliyor. üstelik ben raporsuz gittim sadece reçetemde bulunan ilaçlardan bir kaçını istemiştim diğerleri elimde olduğu için, eczacı ya hepsini alırsın ya hiç birini satmam dedi. resimlerini çektim eczanenin her yere şikayet edeceğim. Arkadaşın bu yüzden bulamıyor muhtemelen.
Sen yeni mi transfer oldunHiç korkma ben hep içimden sizi almaya geliyorum diyerek girdim transfer sonrası hep konuştum karnımla o kadar suya rağmen 45 dk gitmedim Allah sabrını inancını veriyor
Bugün kan verme günün müydü canımkan verdim sonucum negatif maalesef
2 gün erken verdim ama değerim 1 bile çıkmadı hiç bir sorunum da yok neden tutmadı anlamadımBugün kan verme günün müydü canım
Üzüldüm gülüm hakkında hayırlısı olsun doktoruna bilgi verdin mi peki2 gün erken verdim ama değerim 1 bile çıkmadı hiç bir sorunum da yok neden tutmadı anlamadım
Önceki tedavilerimde eczaneleri tek tek aradım piyasada ilaç yoktu şehir şehir gezip ilaç topladım. Raporum yoktu bunu özellikle belirtiyordum telefonda duymuştum raporlu olduğu vermek istemiyorlar diye. Maalesef öyle bir durum var. Aslında şikayet etmek lazım elinde olup da satmayan eczaneleriHepimizin süreçleri belirli süreçlerden geçiyoruz çevremiz duygularımıza yetersiz kalıyorlar ki anlamıyorlar da ama burası başka bir dünya gerçekten derlerki özür dileyerek eşşeğin derdini eşşekten düşen anlar gerçekten öyle hepimiz birbirimize iyi de olsa kötü de olsa desteğiz ve hep iç içeyiz hamd olsun yolumuz uzun ama Allah kerim
benim reçetem 42 bin liraydı canım, ilaçları hemen o gün kullanmak zorundayım tanıdık eczane vardı birazını ordan buldum bazıları eksikti, o yağmurun altında ağlaya ağlaya ilaç aradığımı hele ki parası neyse verecekken, hayatımda kimseye ah etmedim ama o adamı asla affetmeyeceğim üstelik hastanedeki hemşireler ile döner sermaye kurulmuş eczane direkt ordan ilacı istetiyor, hemşirelere söylüyorum adam haklı orası bir ticratehane ben olsam ben de satmam dedi 42 bin lira alacakken neden 10 bin liralık ilacı satsın dedi ben de ayakkabı çanta satmıyorsunuz ilaç satıyorsunuz elinizde olan ilacı tutamazsınız dedim. o paraları ödemek zorunda olduğumuza mı yanayım, gördüğümüz muameleye mi bunların eline düştüğümüze mi, Allah ıslah etsin diyecek sözüm yokBi benimle aynı anda transfer olacak arkdaşımla ben aynı anda eczaneye girdik ben raporluyum arkadaşım ücretli hasta ve ben 544 TL ödedim aldıklsrıma arkadaşım ise 3.169 TL ödedi kız dondu kaldı kezaa bende öyle Allah herkesin yardımcısı olsun
Pazar test günüm benim şükür çift çizgiyi görüyorum 3 gündür canımSen yeni mi transfer oldun
evet ama henüz dönüş almadımÜzüldüm gülüm hakkında hayırlısı olsun doktoruna bilgi verdin mi peki
Evet malesef içimizde kurnaz çok kimsede vicdan kalmamışbenim reçetem 42 bin liraydı canım, ilaçları hemen o gün kullanmak zorundayım tanıdık eczane vardı birazını ordan buldum bazıları eksikti, o yağmurun altında ağlaya ağlaya ilaç aradığımı hele ki parası neyse verecekken, hayatımda kimseye ah etmedim ama o adamı asla affetmeyeceğim üstelik hastanedeki hemşireler ile döner sermaye kurulmuş eczane direkt ordan ilacı istetiyor, hemşirelere söylüyorum adam haklı orası bir ticratehane ben olsam ben de satmam dedi 42 bin lira alacakken neden 10 bin liralık ilacı satsın dedi ben de ayakkabı çanta satmıyorsunuz ilaç satıyorsunuz elinizde olan ilacı tutamazsınız dedim. o paraları ödemek zorunda olduğumuza mı yanayım, gördüğümüz muameleye mi bunların eline düştüğümüze mi, Allah ıslah etsin diyecek sözüm yok
Aaaa öyle mi maşallahPazar test günüm benim şükür çift çizgiyi görüyorum 3 gündür canım
İnşallah hakkında hayırlısı olurevet ama henüz dönüş almadım
nerede yaşıyosunuz istanbulda mı?Bu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
Dimi çok zorBen orda sıkıştım gidince baktılar az var. Su iç yürü dediler. Benim için en zoru sonrasında oldu. 10dk masada yarım saat yatakta yattım mahvoldum
Allah ragzı olsun canım benim şimdi olumsuzlukları düşünmeyelim inşallah dualar sen ve senin gibi tüm güzel beklentileri olanlara Hadi inşallah beraberiz güzel sonuçlar alacağız kuzummmmİnşallah canım yine haberim olsun bulamazsa abime sorarım bi şekilde yardımcı olmaya çalışırım
Canımsın sen benim yaaa Rabbim hiç bir zaman umudunu kırmasın ben her zaman senin yanındayım yazman yeterli mesaj bölümüm de sana açık hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?