Ya beni baya beklettiler dayanamadım azıcık git yap dediler dedim nasıl tutayım biraz yapıp geri kalkamam sonra tuttum kendimi ama çok zor iş bence ya öyle beklemek
Ben orda sıkıştım gidince baktılar az var. Su iç yürü dediler. Benim için en zoru sonrasında oldu. 10dk masada yarım saat yatakta yattım mahvoldum

Kız sonda monda beni korkutmayın hele dur

Bu ilaçları bulamamışlar .
Bulunsa heryere giderler sanırım bulunan tarafa
kasım başında yumurta toplattım hastanemin yakınında olan eczane bana elınde olan ilacı satmadı, raporlu hastaya direkt yok çekiyorlarmış, çünkü raporlu hastaya ilacı satarsa sgkdan parasını 2 ay sonra alacak, bu enflasyonda 2 ay sonra parasını almak demek zarar ettim demek ama aynı ilacı raporu olmayan hasta direkt alabiliyor. üstelik ben raporsuz gittim sadece reçetemde bulunan ilaçlardan bir kaçını istemiştim diğerleri elimde olduğu için, eczacı ya hepsini alırsın ya hiç birini satmam dedi. resimlerini çektim eczanenin her yere şikayet edeceğim. Arkadaşın bu yüzden bulamıyor muhtemelen.

Hayırlı olsun canım. Darısı kese ve kalp atışına

Bi benimle aynı anda transfer olacak arkdaşımla ben aynı anda eczaneye girdik ben raporluyum arkadaşım ücretli hasta ve ben 544 TL ödedim aldıklsrıma arkadaşım ise 3.169 TL ödedi kız dondu kaldı kezaa bende öyle Allah herkesin yardımcısı olsun

Önceki tedavilerimde eczaneleri tek tek aradım piyasada ilaç yoktu şehir şehir gezip ilaç topladım. Raporum yoktu bunu özellikle belirtiyordum telefonda duymuştum raporlu olduğu vermek istemiyorlar diye. Maalesef öyle bir durum var. Aslında şikayet etmek lazım elinde olup da satmayan eczaneleri

benim reçetem 42 bin liraydı canım, ilaçları hemen o gün kullanmak zorundayım tanıdık eczane vardı birazını ordan buldum bazıları eksikti, o yağmurun altında ağlaya ağlaya ilaç aradığımı hele ki parası neyse verecekken, hayatımda kimseye ah etmedim ama o adamı asla affetmeyeceğim üstelik hastanedeki hemşireler ile döner sermaye kurulmuş eczane direkt ordan ilacı istetiyor, hemşirelere söylüyorum adam haklı orası bir ticratehane ben olsam ben de satmam dedi 42 bin lira alacakken neden 10 bin liralık ilacı satsın dedi ben de ayakkabı çanta satmıyorsunuz ilaç satıyorsunuz elinizde olan ilacı tutamazsınız dedim. o paraları ödemek zorunda olduğumuza mı yanayım, gördüğümüz muameleye mi bunların eline düştüğümüze mi, Allah ıslah etsin diyecek sözüm yok

Evet malesef içimizde kurnaz çok kimsede vicdan kalmamış
Pazar test günüm benim şükür çift çizgiyi görüyorum 3 gündür canım
Aaaa öyle mi maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
evet ama henüz dönüş almadım
İnşallah hakkında hayırlısı olur

Allah ragzı olsun canım benim şimdi olumsuzlukları düşünmeyelim inşallah dualar sen ve senin gibi tüm güzel beklentileri olanlara Hadi inşallah beraberiz güzel sonuçlar alacağız kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…