Canım çıktı mı sonucun
Canım sonucum çıktı 166 , Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin

Ayyyyyy girmeyince bir an kötü haber aldın sandım Allah korusun çok çok sevindim canım mevlam sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım. En yakın zaman da kalp atışını da duyarsın inşallah

Dün progestan iğneden sonra üzerine bastırdım ama kolanya deydirmeyi unuttum acı hissi var şuan bu akşam unutmamam gerek onu anladım yaaaa üffff

Allah razı olsun canım benimm darısı sana inşallahh biz hepimiz birbirimize öyle destek olduk kii ilk işim buraya yazmak oldu
Şimdi seni etiket yapacaktım girmemişsin falan baktım cevap verdin sevindim vallahi bugün çok güzel bingün oldu yaaa 2 transfer 2 sonuç maşallah

Ay maşallah bol bol güzel haberler alıyoruz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Bana 1 buçuk 2 litre su tüket dediler mesela
Ben ilkinde çok sıkıştığım ve kötü olduğum için az içtim baya bide sırayla alıyorlar beni bu kez ilk aldılar tabi mesane boş doktor kızar diye hemşireler sonta taktı sontayla serum gönderdiler çatlıyordum suyunuzu için bacım düzgünce sabır edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…