- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.221
Yok raporum yoktu direkt neyse o fiyata aldık. Umarım alabilirlerRaporlumuydunuz acaba söylüyorum hemen arasınlar
İyi dimi düşük değilAyyy ayyy maşallah maşallah
Ya bana çok sıkıştıysan git birazını yap dediler o durum daha zor, azar azar içmek bence daha mantıklıBu sefer de mesane dolu değil biraz daha bekleyelim derler diye korkuyorum
Yok gülüm zaten test günün bugün değilmiydi bence iyi maşallah hiç böyle yüksek başlayana denk gelmemiştim kolay kolayİyi dimi düşük değil
Canım sonucum çıktı 166Canım çıktı mı sonucun
Ayyyyyy girmeyince bir an kötü haber aldın sandım Allah korusunCanım sonucum çıktı 166, Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin
Hayırlı uğurlu olsun canım. En yakın zaman da kalp atışını da duyarsın inşallahCanım sonucum çıktı 166, Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin
Allah razı olsun canım benimm darısı sana inşallahhAyyyyyy girmeyince bir an kötü haber aldın sandım Allah korusunçok çok sevindim canım mevlam sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah
Evet öylesi de çok kötü gerçektenYa bana çok sıkıştıysan git birazını yap dediler o durum daha zor, azar azar içmek bence daha mantıklı
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım. En yakın zaman da kalp atışını da duyarsın inşallah
Şimdi seni etiket yapacaktım girmemişsin falan baktım cevap verdin sevindim vallahi bugün çok güzel bingün oldu yaaa 2 transfer 2 sonuç maşallahAllah razı olsun canım benimm darısı sana inşallahhbiz hepimiz birbirimize öyle destek olduk kii ilk işim buraya yazmak oldu
Çok şükür canım benim Rabbim güzel haberlerimiz çoğaltsınŞimdi seni etiket yapacaktım girmemişsin falan baktım cevap verdin sevindim vallahi bugün çok güzel bingün oldu yaaa 2 transfer 2 sonuç maşallah
Ay maşallah bol bol güzel haberler alıyoruzCanım sonucum çıktı 166, Allaha şükür canlarım Rabbim hepimize dua ediyorum Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin süreçlerimizi kolaylaştırsın, negatif alan canlarıma da en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonuçlar görmeyi nasip eylesin
Ay o bekleme anı çok zorÇapa da iki denemem de de 2 litre su içim birinde sıkıntı yaşamadım ama ikincide beni çok beklettiler
Çok mutluyuz valla bi ağlıyoruz bi gülüyoruzYok gülüm zaten test günün bugün değilmiydi bence iyi maşallah hiç böyle yüksek başlayana denk gelmemiştim kolay kolay
Rabbim güldürsün inşallah mutluluk gözyaşlarıdır bunlarÇok mutluyuz valla bi ağlıyoruz bi gülüyoruz
Canımm teşekkür ederimm Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip eylesinAy maşallah bol bol güzel haberler alıyoruzrabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Ben ilkinde çok sıkıştığım ve kötü olduğum için az içtim baya bide sırayla alıyorlar beni bu kez ilk aldılar tabi mesane boşBana 1 buçuk 2 litre su tüket dediler mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?