- 4 Haziran 2022
- 114
- 111
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.441
kaç kez denediniz bir de çift transfer miydi? neden tutmadığını doktorların ne dediğini de çok merak ediyorum benim ilk denememdiCanım 10gün içinde diyor doktorlar. Ama ben hep 4.-5. gün olmuştum. Ama bırakır bırakmaz olmuyor bildiğim kadarıyla.
ben senin de ilk deneme sanıyordum şuan neden tutmadığını da çok merak ediyorum doktor hala belli değil gününü bekle diyor şaka gibi benim bir sıkıntım da yoktuBen 3 4 gün içerisinde olmuştum öncekilerde
Ahahahah hayırlısı ile inşallah
Normal canım süreçler kimi bireylerde biraz daha uğraştırıcı inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım geçmiş olsun
Benim yaşım 40 tı başladığımda, şimdi 42 oldu 7 kez yumurta toplattım. Bu 4.transferim. Yumurtam var embriyom da oluşuyor hiç bir sorun yok ama yaştan dolayı embriyoları dnası iyi değil, sağlıklı değil yani.. gebelik oluşmuyor malesef..kaç kez denediniz bir de çift transfer miydi? neden tutmadığını doktorların ne dediğini de çok merak ediyorum benim ilk denememdi
Yani genç yaşta da olsan kadın erkek hiç bir sorun yoksa bile tutma ihtimali %65 maximum.. yani tutmayınca tutmuyor.. ama sen doktorunu dinle değişebiliyor son gün..ben senin de ilk deneme sanıyordum şuan neden tutmadığını da çok merak ediyorum doktor hala belli değil gününü bekle diyor şaka gibi benim bir sıkıntım da yoktu
Ben 19 20 yaşlarımda başladım bu sürece 3 aşılama 2 tüp geçmişim oldu develtte sürekli sebebsiz infertilite ile ilem gördük sonra doktor değiştirip farklı bir doktora gittim eşimin değerleri iyi 5 yıl sonra benden yeniden hsg istediler ve t şekli rahimde perde yapışıklık olduğu çıktı sonra tekrardan doktor değiştirdim şimdiki doktorum yaniben senin de ilk deneme sanıyordum şuan neden tutmadığını da çok merak ediyorum doktor hala belli değil gününü bekle diyor şaka gibi benim bir sıkıntım da yoktu
Bence iyi değerin canım daha 7.ci gündesin yani üzülme lütfen maşallah belki tek tutumuş olabilirKizlar 5. Gun cift embriyo transferim oldu 18 kasimda, transfer gunu haric 5. Gun ve 6. Gun gun erken gebelik testim silik de olsa pozitifti. Bugun sabahta yaptim yine silikti dun ile ayni herseyi. Cok korktum panikleyip kan verdim. Bugun 7. Gunum beta 78 cikti. Sizce nasil? Neden hala cok silik görüyorum? Bir de giderek koyulasan testler gordum ama benim hep ayni gibi
Ay kuzum benim ne badireler geçirmişsin rabbim sağlıklı bir hamişlik nasip etsin sana inşallahBen 19 20 yaşlarımda başladım bu sürece 3 aşılama 2 tüp geçmişim oldu develtte sürekli sebebsiz infertilite ile ilem gördük sonra doktor değiştirip farklı bir doktora gittim eşimin değerleri iyi 5 yıl sonra benden yeniden hsg istediler ve t şekli rahimde perde yapışıklık olduğu çıktı sonra tekrardan doktor değiştirdim şimdiki doktorum yani
Devlet sürecinde 6 adet yumurta toplandı sadece 2 tane 2.ci gün embriyosu elde ettiler ve dondurdular ikiside negatif sonuçlandı ara verdim.....
Yeniden başladım sürece özelde ve raporlu olarak şimdiki doktorum da 13 yumurta topladı ve 3 tane 5.ci gün embriyo elde etti. Devletin bana rast gele süreç uyguladığını benimde eşimin de tüp bebekte rahatlıkla gebe kalacağımı söyledi 23 Kasım'da kontrole gittiğimde çift transfer istediğimi söyledim sanırım biraz gözümü korkuttu embriyolar iyi değerde bana kalırsa ben 1 transfer taraftarıyım dedi geçmiş epikrizi ne bakınca 2 geçmişi hatırladı ve onayladı bana çıkışta çoğul gebelik olursa duruma hazırlan dedi kendinden çok emin geldi ama haktan hayırlısı tabi mevlam herkese hayırlı kapılar açsın (2.ci gün embriyosu her 2 özelde ki doktor da kaale almadı çok büyük hayal kırıklığı oldu bu durum benim için)
Ben vajinal yolla iki kere muayene oldum hiçbir sakınca yok gebelikte karından bakılırsa erken dönemde kese ve bebek gorunmeye bilirSelam herkese, pozitifi sonucu aldıktan sonra ilk ultrason vajinal mi yapılıyor yoksa karından mı ? Vajinal ultrason yapılmasında herhangi bir sakınca var mı acaba? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Canım bence çok iyi çıkmış değerinKizlar 5. Gun cift embriyo transferim oldu 18 kasimda, transfer gunu haric 5. Gun ve 6. Gun gun erken gebelik testim silik de olsa pozitifti. Bugun sabahta yaptim yine silikti dun ile ayni herseyi. Cok korktum panikleyip kan verdim. Bugun 7. Gunum beta 78 cikti. Sizce nasil? Neden hala cok silik görüyorum? Bir de giderek koyulasan testler gordum ama benim hep ayni gibi
İnşallah kuzum4 aralık test günüm hayırlısı
Ay benim de 4 Aralık rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin cümlemize inşallah
Kızlar kaçıncı gün regliniz ebriyosu kaç gün sonra test istediler.Canisi 14 gun nasılsın bekledin şurada birkac saat önce transfer oldum 1 haftayı nasil doldururum onu düşünüyorum kara kara
Nasıl geçti ne önerdiler sana hemşirelerBende Ankara'dayim canım. Başkent hastanesi
Benim de 5.gün çift embriyo bana da 4 Aralık dediler çok uzun bi vakit gibi geldi test alıp yapacaktım eşim izin vermedi bekleyelim diyorKızlar kaçıncı gün regliniz ebriyosu kaç gün sonra test istediler.
Benim 3. Gün embriyosuydu.
12. Gün test istediler oda Aralık 5 ine denk geliyor.
29 kasım da test günüm.. merak ediyorum sonucu negatif çıkarlarından kasik agrisi, üşüme, uyku hali, sırt ağrısı belirtileri yaşadılar mj?Hemen kötü düşünceye sokma kendini Allah'a sığın hayırlısını iste inşallah kanda pozitif sonuç alırsın normal test günün ne zaman
Aciklama yapmadı mı klinik? Yani bende 3 Yumurta toplanmıştı 2si döllenme uygundu günlük arayarak emriyolar hakkında bilgi verildi, kaç tane yapılacağı her sey açıklandı. Normalde her yer böyle yapıyordur diye düşünüyordum.Tüp bebek enjekte edildi bu gün bana ve bi tanede yumurta donduruldu bu biraz beni üzdü sizce normal mi sadece 1 yumurta dondurulması 11 adet yumurta toplanmıştı benden
Öyle canım hangimi kolay yolla buralara geldik ki çeşit çeşit yokuşlardan tırmandık hepimizAy kuzum benim ne badireler geçirmişsin rabbim sağlıklı bir hamişlik nasip etsin sana inşallahnamazlardan sonra aklıma geldikçe hep dua ediyorum önce sizlere sonra kendime inşallah bu Kasım ayı hepimize uğur getirsin
İnşallah güzel haberler alırız sanım senden ilk denemen mi senin çok panik gibisin taze transfer diye mi böylesin yoksaKızlar kaçıncı gün regliniz ebriyosu kaç gün sonra test istediler.
Benim 3. Gün embriyosuydu.
12. Gün test istediler oda Aralık 5 ine denk geliyor.
Kaçıncı gün canım embriyon taze transfer mi oldun yardımcı olmamız için geniş bilgi verebilir misin sanırım ben seni tekip edemedimTüp bebek enjekte edildi bu gün bana ve bi tanede yumurta donduruldu bu biraz beni üzdü sizce normal mi sadece 1 yumurta dondurulması 11 adet yumurta toplanmıştı benden
Bunlar her iki süreçte de yaşanıyor canım zamanını bekle kan sonucunda öğren istersen ama umarım pozitif alırsın29 kasım da test günüm.. merak ediyorum sonucu negatif çıkarlarından kasik agrisi, üşüme, uyku hali, sırt ağrısı belirtileri yaşadılar mj?
İnşallah teşekkür ederimÖyle canım hangimi kolay yolla buralara geldik ki çeşit çeşit yokuşlardan tırmandık hepimiz
İnşallah güzel haberler alırız sanım senden ilk denemen mi senin çok panik gibisin taze transfer diye mi böylesin yoksa
Kaçıncı gün canım embriyon taze transfer mi oldun yardımcı olmamız için geniş bilgi verebilir misin sanırım ben seni tekip edemedim
Bunlar her iki süreçte de yaşanıyor canım zamanını bekle kan sonucunda öğren istersen ama umarım pozitif alırsındualarım seninle
Merhaba, yorumunuzu gördüm baskent hastanesiyle görüştünüz mü. Doktor ve ekibi çok iyi. Fiyatlarida diğer yerlere göre uygun. Bana rapor olmuyor ama rapor alan çok kişiyi gördüm tavsiye ederimİyi günler Arkadaşlar
Bizde başlamak için adet tarihimi bekliyoruz A life Etimesgut şubesinde yaptıracağız bize Üniversite Hastanelerinden veya Ufuk Üniversitesi hastanesinden rapor alabileceğimiz söylendi
Bulunduğumuz ilde rapor çıkmıyor çevre illerin Üniversite hastanelerinde rapor çıkarmanın çok uzun süreceğini görünce (çalıştığım için zor olacaktı defalarca gidip gelmek zaten tüp bebek sürecinde çok fazla izin istemek zorunda kalacağım) Ufuk üniversitesi hastanesinden çıkaralım dedik ve dün gidip 1 saat içinde çıkardık
Daha önce telefon ile konuştuğumuzda ve dün oraya gittiğimizde hep tüp bebek raporu olarak konuştuk ama dün tekrar A life hastanesine gidince raporun sadece illaçlarda geçerli olduğu hastaneye yapılacak ödemeler için geçerli olmadığı söylendi ve 56.000 ücret talep edildi
Biz mi başta yanlış anladık onlar mı yanlış anlattı bilemiyorum
Sizde de rapor sadece ilaçlar için mi geçerliydi
Ay boşver idrar testlerini artık, 7.güne göre harika bir değer çıkmış kandaKizlar 5. Gun cift embriyo transferim oldu 18 kasimda, transfer gunu haric 5. Gun ve 6. Gun gun erken gebelik testim silik de olsa pozitifti. Bugun sabahta yaptim yine silikti dun ile ayni herseyi. Cok korktum panikleyip kan verdim. Bugun 7. Gunum beta 78 cikti. Sizce nasil? Neden hala cok silik görüyorum? Bir de giderek koyulasan testler gordum ama benim hep ayni gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?