29 kasım da test günüm.. merak ediyorum sonucu negatif çıkarlarından kasik agrisi, üşüme, uyku hali, sırt ağrısı belirtileri yaşadılar mj?
Canımm bunların hepsi bende vardı, sonucum pozitif çıktı , hiç kendini üzme inşallah hepsi bebişinin tutunma belirtileridir

Kuzumm sonucun bence gayet iyi 7. Güne göre , kendini hiç üzme kaset testlere bakıp kandaki sonucu takip edersin Allahın izniyle

Canımm bunların hepsi bende vardı, sonucum pozitif çıktı , hiç kendini üzme inşallah hepsi bebişinin tutunma belirtileridir
Ayyy İnşallah heyecanla bekliyoruz test gününü ilaclar, hareket kısıtlamaları falan zor ama en zoru beklemek ve bu süreçte umudunu yüksek tutmak bazen çok iyi hissederken bazen umutsuzluk doluyor içim

Ayyy İnşallah heyecanla bekliyoruz test gününü ilaclar, hareket kısıtlamaları falan zor ama en zoru beklemek ve bu süreçte umudunu yüksek tutmak bazen çok iyi hissederken bazen umutsuzluk doluyor içim
Hiç canınızı sıkmayın biliyorum beklemek zor ama hayırlısı olsun ve her şey ilaçlar kaynaklı olabiliyor , sabırla dua ile beklemekten başka çaremiz olmuyor , Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

İlk denemem canım.
4 yumurta toplandı, 1 tane döllenmiş oda transfer oldu, yumurtam kalsa daha rahat olurdum. Kalan 3 yumurta sprem faktorunden dolayı döllenmiş ama ilerleme olmayınca 3. Güne gelemedi.
Birde bende yaş faktörü de var, 38 yaşındayım.

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun Allah'a sığın inşallah hayırlı kapılar açılır yoluna bizlerde burada sana dua edeceğiz mevlam hiç bir anne ve anne adayının kucağını boş bırakmasın

Canım 7.güne göre çok güzel hayırlı olsun

Insallah kuzummm bugun nasılsın?❤

Evet daha sonra bende duydum onlari hatta birinin videosu vardi izlediğimde sok oldum ondan hazir hakkım varken devlette şansımı deneyeyim dedim ❤
Nasıl olayım kuzum full yatıyorum arada tuvalet diye ufak koridor yürüyüşü yapıyorum kendimi şiş gibi hissediyorum karnımın içi çok tahaf hissediyorum arada çok hafif ağrı girip çıkıyor ama çok hafif bende bütün ilaçlara devam kan sulandıcıyı yaptım demin şuanlık böyleyim sen nasılsın nasıl hissediyorsun

10. Gün bir ilacım bitiyor. Bende o gün yapıp ona göre ertesi gün olac yazdirayim yada ilaçları bırakayım diye düşündüm. Ondan 10. Gün yapayım dedim, varsa çıkar herhalde
Bence de ufak bir değer olsada çıkar.. ama oldu da çıkmadı, ben doktora sorunca 2 gün daha ilaca devam edeceksin demişti

Hayirlisi olsun insallah en kisa surede bekledigimiz sonuclari aliriz, bu kadar operasyon, ilac kullanimlari ve zaman ayiriyoruz kolaylikla nasip olsun Ben test verdim sonucumu bekliyoruz

Doktorun ne dediyse yap derim. 14 dediyse 14. Büyük ihtimal hepsini bırakmış olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…