- 12 Kasım 2021
- 3.650
- 4.436
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.461
3.gün için en erken 12.gün test istiyorlar canım doğruKızlar kaçıncı gün regliniz ebriyosu kaç gün sonra test istediler.
Benim 3. Gün embriyosuydu.
12. Gün test istediler oda Aralık 5 ine denk geliyor.
Canımm bunların hepsi bende vardı, sonucum pozitif çıktı , hiç kendini üzme inşallah hepsi bebişinin tutunma belirtileridir29 kasım da test günüm.. merak ediyorum sonucu negatif çıkarlarından kasik agrisi, üşüme, uyku hali, sırt ağrısı belirtileri yaşadılar mj?
Kuzumm sonucun bence gayet iyi 7. Güne göre , kendini hiç üzme kaset testlere bakıpKizlar 5. Gun cift embriyo transferim oldu 18 kasimda, transfer gunu haric 5. Gun ve 6. Gun gun erken gebelik testim silik de olsa pozitifti. Bugun sabahta yaptim yine silikti dun ile ayni herseyi. Cok korktum panikleyip kan verdim. Bugun 7. Gunum beta 78 cikti. Sizce nasil? Neden hala cok silik görüyorum? Bir de giderek koyulasan testler gordum ama benim hep ayni gibi
Ayyy İnşallah heyecanla bekliyoruz test gününüCanımm bunların hepsi bende vardı, sonucum pozitif çıktı , hiç kendini üzme inşallah hepsi bebişinin tutunma belirtileridir
Hiç canınızı sıkmayın biliyorum beklemek zor ama hayırlısı olsun ve her şey ilaçlar kaynaklı olabiliyor , sabırla dua ile beklemekten başka çaremiz olmuyor , Rabbim hepimize yardım etsin inşallahAyyy İnşallah heyecanla bekliyoruz test gününüilaclar, hareket kısıtlamaları falan zor ama en zoru beklemek ve bu süreçte umudunu yüksek tutmak bazen çok iyi hissederken bazen umutsuzluk doluyor içim
AminHiç canınızı sıkmayın biliyorum beklemek zor ama hayırlısı olsun ve her şey ilaçlar kaynaklı olabiliyor , sabırla dua ile beklemekten başka çaremiz olmuyor , Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
İlk denemem canım.Öyle canım hangimi kolay yolla buralara geldik ki çeşit çeşit yokuşlardan tırmandık hepimiz
İnşallah güzel haberler alırız sanım senden ilk denemen mi senin çok panik gibisin taze transfer diye mi böylesin yoksa
Kaçıncı gün canım embriyon taze transfer mi oldun yardımcı olmamız için geniş bilgi verebilir misin sanırım ben seni tekip edemedim
Bunlar her iki süreçte de yaşanıyor canım zamanını bekle kan sonucunda öğren istersen ama umarım pozitif alırsındualarım seninle
10. Gün bir ilacım bitiyor. Bende o gün yapıp ona göre ertesi gün olac yazdirayim yada ilaçları bırakayım diye düşündüm. Ondan 10. Gün yapayım dedim, varsa çıkar herhalde3.gün için en erken 12.gün test istiyorlar canım doğru
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun Allah'a sığın inşallah hayırlı kapılar açılır yoluna bizlerde burada sana dua edeceğizİlk denemem canım.
4 yumurta toplandı, 1 tane döllenmiş oda transfer oldu, yumurtam kalsa daha rahat olurdum. Kalan 3 yumurta sprem faktorunden dolayı döllenmiş ama ilerleme olmayınca 3. Güne gelemedi.
Birde bende yaş faktörü de var, 38 yaşındayım.
Canım 7.güne göre çok güzel hayırlı olsunKizlar 5. Gun cift embriyo transferim oldu 18 kasimda, transfer gunu haric 5. Gun ve 6. Gun gun erken gebelik testim silik de olsa pozitifti. Bugun sabahta yaptim yine silikti dun ile ayni herseyi. Cok korktum panikleyip kan verdim. Bugun 7. Gunum beta 78 cikti. Sizce nasil? Neden hala cok silik görüyorum? Bir de giderek koyulasan testler gordum ama benim hep ayni gibi
İyi geçti canım miniğimi aldım geldim. İlaçlara devam, iki gün istirahat, sağlıklı beslenme vs. Senin nasıl geçtiNasıl geçti ne önerdiler sana hemşireler
Nasıl olayım kuzum full yatıyorum arada tuvalet diye ufak koridor yürüyüşü yapıyorumInsallah kuzummm bugun nasılsın?❤
Evet daha sonra bende duydum onlari hatta birinin videosu vardi izlediğimde sok oldum ondan hazir hakkım varken devlette şansımı deneyeyim dedim ❤
Sana sımsıkı tutunsun hayırlı olsunİyi geçti canım miniğimi aldım geldim. İlaçlara devam, iki gün istirahat, sağlıklı beslenme vs. Senin nasıl geçti
Canım benim de 3.gün 3 embriyo transfer edildi 4 aralık test günümKızlar kaçıncı gün regliniz ebriyosu kaç gün sonra test istediler.
Benim 3. Gün embriyosuydu.
12. Gün test istediler oda Aralık 5 ine denk geliyor.
Canımm hayırlı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunsunİyi geçti canım miniğimi aldım geldim. İlaçlara devam, iki gün istirahat, sağlıklı beslenme vs. Senin nasıl geçti
Bence de ufak bir değer olsada çıkar.. ama oldu da çıkmadı, ben doktora sorunca 2 gün daha ilaca devam edeceksin demişti10. Gün bir ilacım bitiyor. Bende o gün yapıp ona göre ertesi gün olac yazdirayim yada ilaçları bırakayım diye düşündüm. Ondan 10. Gün yapayım dedim, varsa çıkar herhalde
Sana sımsıkı tutunsun hayırlı olsun
Amin çok amin canlarCanımm hayırlı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunsun
Bendende 12 adet toplandi ama 2 tanesi 5.ve 6.gune gidebildi cok normalTüp bebek enjekte edildi bu gün bana ve bi tanede yumurta donduruldu bu biraz beni üzdü sizce normal mi sadece 1 yumurta dondurulması 11 adet yumurta toplanmıştı benden
Hayirlisi olsun insallah en kisa surede bekledigimiz sonuclari aliriz, bu kadar operasyon, ilac kullanimlari ve zaman ayiriyoruz kolaylikla nasip olsunOpuyu Kübra Boynukalın yaptı, histereskopiyi Güvenç Karlıkaya yaptı ilk transferimi o yaptı başarısız. Tüp laparoskopiyi Çapada yaptırdım. Embriyolarımı Liv hospitale taşıdım oradaki transferim tuttu 2 aylıkken embriyo kaynaklı sanırım gelişimi durdu. Şimdi bi sonraki reglimi bekliyorum tekrar transfer için. İnşallah mutlulukan uçacağın haberler alırsınAllah isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Doktorun ne dediyse yap derim. 14 dediyse 14. Büyük ihtimal hepsini bırakmış olman lazımBen ilk transfer olduğu için bilgisizim idrarda çıkmaz zaten diye yapmadım meğer 4-5 günde öğrenen varmış buralarda ama 3. Gün emb ile 5. Gün fark ediyormuş onu da yeni öğrendim.
Sadece progestan fitil kullanıyorum yine de adet olmam mı bırakmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?