Herkese merhabalar
Bende aranıza katılabilir miyim?
27 yaş ilk deneme
Pcos başlangıcı ve yüksek derece de sprem faktörü 16 Kasım dondurulmus iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.
Test tarihi 28 Kasım
Transferin 6. Günü ellerde ve kulak arkasında kaşıntı düşük tansiyon karın ağrısı sebebiyle acile gittim alerjiye bağlı döküntüler meydana geldi.
Tedavi sürecinde olduğum için herhangi bir test yapamayacaklarini söyleyip betaya bakalım duruma göre bir yol izleyelim dediler beta 8.03 çıktı bunun üzerine evde kaset test denedim ikisi de pozitif çıktı.
Dermatolojiye sevk ettiler iki krem verip gönderdiler. Şimdilik alerjim daha sakin bitti gibi bir şey.
Yalnız beta bana çok düşük geldi bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı salı günü test günüm ama düşünmeden de yapamıyorum.

İyi geçti canım miniğimi aldım geldim. İlaçlara devam, iki gün istirahat, sağlıklı beslenme vs. Senin nasıl geçti
Karnım çok şiş yine çatlıcam çok susuyorum ve sürekli tuvakete gidiyorum transfer olduğumu unuttum sırtıma iğne gibi bir ağrı batıyor ağrılarıma odaklıyım şuan resmen sende de oldu mu

Kızlar merhaba bugün transfer sonrası ikinci günüm . Bugün neler var anlatmak istiyorum hemen . Sabah kalktım dudağım ucuklamış üst karnında biraz ağrım var tabiki bel ağrısıda eşlik ediyor . Yüzümde yanma var ayaklarım üşüyor . Sizlerde ne var ne yok

Kızlar selam, hiç belirtim yok yazmıştım daha önce bugün 7. Günüm biraz önce su otomatik rende makinalarında salata yapayım dedim üstten bastırıyorsun biraz çok güç de harcanmıyor aslında altı üstü 2 havuç rendeledim sağ kaşığıma ağrı girdi çok korktum ya bir şey olmasın insallah. Hiç test de yapmadım şimdiye kadar. Valla rahatlamaya ihtiyacım bar var mi böyle sacma sapan bir şey yapıp ağrısı olan normal mi acaba kas ağrısı mi kaç gündür doğru düzgün hareket etmiyorum.

Iron Butterfly merhaba beni de ekler misiniz? Yaş 33,3.gün çift embriyo transferi, 23 kasım transfer günü, 5aralık test günü. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ❤
Hayırlısı olsun kuzum bende dün 3.gün 3 embriyo transferi oldum :) peş peşe alıcaz haberlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…