- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.501
Bende bel ağrısı var oda sürekli yatmaktan bide doymuyorum ben bişi yemeğe başladım mı sonu gelmiyorİyiyim canım bugün 2.gunsabah biraz tuhaftim aç değildim ama açlıktan bayılacak gibi olursun ya öyle bi değişikti. Sonra geçti.
Sen nasılsın canım
Canım çok fazla gaz var, bağırsak hareketlerinden minik sancılar oluyor. Başka birsey yok. Sen nasılsın ?
Hayırlı olsun canım sanada❤. Ben çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim. Kalbim yerinden çıkacak sanki
Bende çok heycanlıyım çok karışık duygu içindeyim bir yandab korkuyorumHayırlı olsun canım sanada❤. Ben çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim. Kalbim yerinden çıkacak sanki
Bende sabah açlık hissettim uyanır uyanmazİyiyim canım bugün 2.gunsabah biraz tuhaftim aç değildim ama açlıktan bayılacak gibi olursun ya öyle bi değişikti. Sonra geçti.
Sen nasılsın canım
Nasıl olayım bende aynı doymuyorum ben yani birşey yedim mi sonu gelmiyorCanım çok fazla gaz var, bağırsak hareketlerinden minik sancılar oluyor. Başka birsey yok. Sen nasılsın ?
Evet canım perşembe transfer oldum inşallah tutunma belirtisidir bunlarBende sabah açlık hissettim uyanır uyanmazsende mi Perşembe transfer oldun ?
Canim uzun zamandır bu surecteymissin Allah basta senin sonra tüm hepimizin yardımcısı olsun bu ay hepimize güzel gelecek insallahBen 19 20 yaşlarımda başladım bu sürece 3 aşılama 2 tüp geçmişim oldu develtte sürekli sebebsiz infertilite ile ilem gördük sonra doktor değiştirip farklı bir doktora gittim eşimin değerleri iyi 5 yıl sonra benden yeniden hsg istediler ve t şekli rahimde perde yapışıklık olduğu çıktı sonra tekrardan doktor değiştirdim şimdiki doktorum yani
Devlet sürecinde 6 adet yumurta toplandı sadece 2 tane 2.ci gün embriyosu elde ettiler ve dondurdular ikiside negatif sonuçlandı ara verdim.....
Yeniden başladım sürece özelde ve raporlu olarak şimdiki doktorum da 13 yumurta topladı ve 3 tane 5.ci gün embriyo elde etti. Devletin bana rast gele süreç uyguladığını benimde eşimin de tüp bebekte rahatlıkla gebe kalacağımı söyledi 23 Kasım'da kontrole gittiğimde çift transfer istediğimi söyledim sanırım biraz gözümü korkuttu embriyolar iyi değerde bana kalırsa ben 1 transfer taraftarıyım dedi geçmiş epikrizi ne bakınca 2 geçmişi hatırladı ve onayladı bana çıkışta çoğul gebelik olursa duruma hazırlan dedi kendinden çok emin geldi ama haktan hayırlısı tabi mevlam herkese hayırlı kapılar açsın (2.ci gün embriyosu her 2 özelde ki doktor da kaale almadı çok büyük hayal kırıklığı oldu bu durum benim için)
Allah emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın daha yaşın genç diye düşünüyorum bu bile bir artı inanın, çok erken başlamışsıniz ama hayırlısını Allah biliyor zamanını o biliyor biz ne yaparsak boş umarım artık hepimiz için zamanı gelmiştir tek duam bu inan 2023 u güzel haberlerle kapatıp 2024 te evlatlarımızı kucağımıza alalim insallahBen 19 20 yaşlarımda başladım bu sürece 3 aşılama 2 tüp geçmişim oldu develtte sürekli sebebsiz infertilite ile ilem gördük sonra doktor değiştirip farklı bir doktora gittim eşimin değerleri iyi 5 yıl sonra benden yeniden hsg istediler ve t şekli rahimde perde yapışıklık olduğu çıktı sonra tekrardan doktor değiştirdim şimdiki doktorum yani
Devlet sürecinde 6 adet yumurta toplandı sadece 2 tane 2.ci gün embriyosu elde ettiler ve dondurdular ikiside negatif sonuçlandı ara verdim.....
Yeniden başladım sürece özelde ve raporlu olarak şimdiki doktorum da 13 yumurta topladı ve 3 tane 5.ci gün embriyo elde etti. Devletin bana rast gele süreç uyguladığını benimde eşimin de tüp bebekte rahatlıkla gebe kalacağımı söyledi 23 Kasım'da kontrole gittiğimde çift transfer istediğimi söyledim sanırım biraz gözümü korkuttu embriyolar iyi değerde bana kalırsa ben 1 transfer taraftarıyım dedi geçmiş epikrizi ne bakınca 2 geçmişi hatırladı ve onayladı bana çıkışta çoğul gebelik olursa duruma hazırlan dedi kendinden çok emin geldi ama haktan hayırlısı tabi mevlam herkese hayırlı kapılar açsın (2.ci gün embriyosu her 2 özelde ki doktor da kaale almadı çok büyük hayal kırıklığı oldu bu durum benim için)
Nasıl olayım bende aynı doymuyorum ben yani birşey yedim mi sonu gelmiyorçok hafif ağrılar oluyor ama çok hafif bilmiyorum tuhafım galiba korku heycan birarada
İnşallahhEvet canım perşembe transfer oldum inşallah tutunma belirtisidir bunlar
22.gunde transfer oldum canim test günüm 7 aralik 5.gun embriyosu ilk denememKızlar kaçıncı gün regliniz ebriyosu kaç gün sonra test istediler.
Benim 3. Gün embriyosuydu.
12. Gün test istediler oda Aralık 5 ine denk geliyor.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun çok stres yaptın kendine sanırım o yüzden döküntüler olmuş olabilir bende bu süreçte bir sürü vaka atlattım değerin iyi ilk kan vermene göre 2 gün sonra yine verisinHerkese merhabalar
Bende aranıza katılabilir miyim?
27 yaş ilk deneme
Pcos başlangıcı ve yüksek derece de sprem faktörü 16 Kasım dondurulmus iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi.
Test tarihi 28 Kasım
Transferin 6. Günü ellerde ve kulak arkasında kaşıntı düşük tansiyon karın ağrısı sebebiyle acile gittim alerjiye bağlı döküntüler meydana geldi.
Tedavi sürecinde olduğum için herhangi bir test yapamayacaklarini söyleyip betaya bakalım duruma göre bir yol izleyelim dediler beta 8.03 çıktı bunun üzerine evde kaset test denedim ikisi de pozitif çıktı.
Dermatolojiye sevk ettiler iki krem verip gönderdiler. Şimdilik alerjim daha sakin bitti gibi bir şey.
Yalnız beta bana çok düşük geldi bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı salı günü test günüm ama düşünmeden de yapamıyorum.
HeyecandandırArkadaşlar merhaba, benimde 20 Kasımda 5. Gün embriyo transferim yapıldı. Alt karında ağrı diye tanımlayamadığım bir duyarlılık hissediyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Aynı gün transfer olacağız kuzuHerkese merhaba benim transfer günümde belli oldu 28 kasım Allah nasip ederse inşallah
Henüz belirti aramak için çok çok erkenKızlar merhaba bugün transfer sonrası ikinci günüm . Bugün neler var anlatmak istiyorum hemen . Sabah kalktım dudağım ucuklamışüst karnında biraz ağrım var tabiki bel ağrısıda eşlik ediyor . Yüzümde yanma var ayaklarım üşüyor . Sizlerde ne var ne yok
Bir daha kine bebeği de görmen dileğiyle gülümMerhaba canım kese göründü bebek görünmedi malesef 4 Aralık tekrar bakacak doktor bakalım artık nasip
Eklerim tabiki holgeldin hayırlı olsun sürecin pozitif sonuç alırsın inşallahIron Butterfly merhaba beni de ekler misiniz? Yaş 33,3.gün çift embriyo transferi, 23 kasım transfer günü, 5aralık test günü. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ❤
Sağol canısı Allah razı olsunCanim uzun zamandır bu surecteymissin Allah basta senin sonra tüm hepimizin yardımcısı olsun bu ay hepimize güzel gelecek insallah❤
Canim transferin 1.gunundeyim ara ara bende de agri batma gibi kısa süreli seyler oluyor normal mi?Canımm bunların hepsi bende vardı, sonucum pozitif çıktı , hiç kendini üzme inşallah hepsi bebişinin tutunma belirtileridir
Teşekkür ederim canim benim sende en kısa zamanda sıkıntısız bir şekilde pozitifi gör inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amin inşallah benimde herkes ve hepimiz için tek duam bu Rabbim hayırlısını ve kolayını nasip etsinAllah emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın daha yaşın genç diye düşünüyorum bu bile bir artı inanın, çok erken başlamışsıniz ama hayırlısını Allah biliyor zamanını o biliyor biz ne yaparsak boş umarım artık hepimiz için zamanı gelmiştir tek duam bu inan 2023 u güzel haberlerle kapatıp 2024 te evlatlarımızı kucağımıza alalim insallah
Ben seni neden tobloya eklememişimTeşekkür ederim canim benim sende en kısa zamanda sıkıntısız bir şekilde pozitifi gör inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Bel ağrısı bende de oluyor yatmaktan heralde arada kasıkda da ağrı oluyor bakalım hayırlısı artıkBende bel ağrısı var oda sürekli yatmaktan bide doymuyorum ben bişi yemeğe başladım mı sonu gelmiyorçok hafif ağrı oluyor oda çok hafif
Bende de var canım. kabız olmaktan da korkuyorum sabahları aç karnına kuru kayısı yiyorum şallah olmazİnşallahh
Kızlar sizede de var mı bu kadar gaz böyle, ben usuttum mu
Evet canim inşallah güzel sonuçlar alirizMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun çok stres yaptın kendine sanırım o yüzden döküntüler olmuş olabilir bende bu süreçte bir sürü vaka atlattım değerin iyi ilk kan vermene göre 2 gün sonra yine verisin
Heyecandandırhayırlı olsun sürecin inşallah pozitf görürsün
Aynı gün transfer olacağız kuzu
Henüz belirti aramak için çok çok erken
Bir daha kine bebeği de görmen dileğiyle gülüm
Eklerim tabiki holgeldin hayırlı olsun sürecin pozitif sonuç alırsın inşallah
Sağol canısı Allah razı olsun
Tabloyu bizde görebiliyormuyuzBen seni neden tobloya eklememişimoradan çok motive oluyordum yaaaa bir gebemiz daha varmış
Beni de alır mısın tabloyaBen seni neden tobloya eklememişimoradan çok motive oluyordum yaaaa bir gebemiz daha varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?