İyiyim canım bugün 2.gun sabah biraz tuhaftim aç değildim ama açlıktan bayılacak gibi olursun ya öyle bi değişikti. Sonra geçti.
Sen nasılsın canım
Bende bel ağrısı var oda sürekli yatmaktan bide doymuyorum ben bişi yemeğe başladım mı sonu gelmiyor çok hafif ağrı oluyor oda çok hafif

Canım çok fazla gaz var, bağırsak hareketlerinden minik sancılar oluyor. Başka birsey yok. Sen nasılsın ?
Nasıl olayım bende aynı doymuyorum ben yani birşey yedim mi sonu gelmiyor çok hafif ağrılar oluyor ama çok hafif bilmiyorum tuhafım galiba korku heycan birarada

Canim uzun zamandır bu surecteymissin Allah basta senin sonra tüm hepimizin yardımcısı olsun bu ay hepimize güzel gelecek insallah

Allah emeklerini boşa çıkarmasın hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın daha yaşın genç diye düşünüyorum bu bile bir artı inanın, çok erken başlamışsıniz ama hayırlısını Allah biliyor zamanını o biliyor biz ne yaparsak boş umarım artık hepimiz için zamanı gelmiştir tek duam bu inan 2023 u güzel haberlerle kapatıp 2024 te evlatlarımızı kucağımıza alalim insallah

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun çok stres yaptın kendine sanırım o yüzden döküntüler olmuş olabilir bende bu süreçte bir sürü vaka atlattım değerin iyi ilk kan vermene göre 2 gün sonra yine verisin
Arkadaşlar merhaba, benimde 20 Kasımda 5. Gün embriyo transferim yapıldı. Alt karında ağrı diye tanımlayamadığım bir duyarlılık hissediyorum. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Heyecandandır hayırlı olsun sürecin inşallah pozitf görürsün
Herkese merhaba benim transfer günümde belli oldu 28 kasım Allah nasip ederse inşallah
Aynı gün transfer olacağız kuzu
Henüz belirti aramak için çok çok erken
Merhaba canım kese göründü bebek görünmedi malesef 4 Aralık tekrar bakacak doktor bakalım artık nasip
Bir daha kine bebeği de görmen dileğiyle gülüm
Iron Butterfly merhaba beni de ekler misiniz? Yaş 33,3.gün çift embriyo transferi, 23 kasım transfer günü, 5aralık test günü. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ❤
Eklerim tabiki holgeldin hayırlı olsun sürecin pozitif sonuç alırsın inşallah
Canim uzun zamandır bu surecteymissin Allah basta senin sonra tüm hepimizin yardımcısı olsun bu ay hepimize güzel gelecek insallah
Sağol canısı Allah razı olsun

Amin inşallah benimde herkes ve hepimiz için tek duam bu Rabbim hayırlısını ve kolayını nasip etsin

Evet canim inşallah güzel sonuçlar aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…