• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Uzun zaman sonra aklıma geldi bu grup girip bakmak istedim. Uzun zaman olmuş konuşma olmamış. Nasılsınız bebisler nasıl. Çoğu bebisimiz büyümüştür artık. Hep birlikte nasıl zor sabretmeli süreçlerden geçtik. Sonu güzel oldu ama😊

Merhaba arkadaşlar nasılsınız. Uzun zaman sonra aklıma geldi bu grup girip bakmak istedim. Uzun zaman olmuş konuşma olmamış. Nasılsınız bebisler nasıl. Çoğu bebisimiz büyümüştür artık. Hep birlikte nasıl zor sabretmeli süreçlerden geçtik. Sonu güzel oldu ama😊
Mükemmel bi tarifsiz duyguymuş minikim yaaa her anı her zerresi ayrı bir güzel 🥹🥹🥹

Kesinlikle öyle annelik eşittir deliliktir diyip duruyorum bu ara 😀 ne kadar oldu senin bebis canım. Benim kızlar 10.5 aylık oldular bile 1 yaşa az kaldı zaman çok acımasız hemen büyüyorlar 🥹
Benim kızım 1 yaş bir aylık oldu bile ve ben süpriz bir şekilde ikinci gebeliğimi yaşıyorum şuan nerden nereye diyorum 🥺 burada hep geçmiş yazılarıma bakıyorum ne kadar ilmek ilmek emekler edinmişiz

Benim kızım 1 yaş bir aylık oldu bile ve ben süpriz bir şekilde ikinci gebeliğimi yaşıyorum şuan nerden nereye diyorum 🥺 burada hep geçmiş yazılarıma bakıyorum ne kadar ilmek ilmek emekler edinmişiz
Yaaa çok sevindim. Bak neler yaşıyorduk o zaman. Korkuyorduk tutmaz bu duyguyu yaşayamayız falan diye. Rabbim en guzel sekilde plan yapmış bizler icin. Şükür bu günlerimize. Tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalmak kolay olur derlerdi kanıtı oldun sen😊 sağlıkla kucağına al inşallah. Kac haftalık oldun. Benimde tek yumurta ikizlerim oldu. İkiz büyüttüğüm için şuan yakın zamanda 3. Çocuk düşünmüyorum bunlar biraz büyüsün rabbim nasip ederse 1 tane daha isterim😊

Kesinlikle öyle annelik eşittir deliliktir diyip duruyorum bu ara 😀 ne kadar oldu senin bebis canım. Benim kızlar 10.5 aylık oldular bile 1 yaşa az kaldı zaman çok acımasız hemen büyüyorlar 🥹
Canım selamlar 😍😍 gerçekten öyle ne heyecanlar yaşamışız neler neler olmuş ❤️ benim oğlum 14 aylık oldu büyüyorlar zamanı tutmak imkansız 🫶🏼 maşallah Allahım kızlarını size bağışlasın güle güle büyütün 🌸🌸

Canım tebrik ederim ♥️ sürpriz olmuş ama ne de güzel bir sürpriz, hayırlısıyla sağlıcakla kavuşun inşallah 🌸🌸💕

Back
X