2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kuzum 17 eylüle ertelenmiş diye duydum ama resmi olarak açıklandı mı bilmiyorum

Ne güzel bir kariyer tebrik ederim. Bu devirde tek tabanca olmak zor. Umarım bebisleri biraz büyütünce karı koca taş olur baş yararsınız annem öyle der
Allahım hep gönlünüze göre versin. Emeklerinizin karşılığını hep alın

Çok moral bozukluğu yaşadım aslında belki de hamileyim diye toparlayamadım normalde ben böyle duygusal bakmam olaylara ama yani herkes doktoraya lisans ve yüksek lisans tamamlayıp geliyor sanki bazı insanlar bambaşka şeyler yapıyormuş gibi sizin önünüze çekilince aşırı moraliniz bozuluyor bir de okul değiştirince kendi öğrencilerini kayırma durumları var ki sinir bozucu

Inşallah gelecekte bana ve belki başkalarına bunları yaşatan insanlara proje veren kişi olurum ama ben en azından kesinlikle hak yemem çok korkarım böyle şeylerden

Sagolun umarım herkes emeklerinin karşılığını alır bu hayatta

Ne güzel canım maşallah Allah gönlünüze göre vermiş. Çok da emek vermişsiniz tabi.. İnşallah bundan sonrası için de daha güzelleri olsun
İnşallah canım.. Allah gönlüne göre versin.. Senin de bebeklerin şansına olur bakarsın

Canım ben onu rahat hamilelik geçiren, yani doktorun bir sorun yok dediği, buna rağmen etraftaki insanların doktordan çok bildiğini düşünüp şöyle yapma bebeğin düşer, böyle yapma, erken doğar, yok onu yeme, koşma, hoplama, yürüme vs demelerine karsi dedim. Neden yanlış anlaşıldı anlamadım. Gayet de konunun üzerine demiştim ama.. İyi olduğumuz halde neden denize girmeyip, neden yürümeyecegiz, neden spor yapmayacagiz vs demek istedim. Doktorun riskli dediği ya da sizin gibi kötü durumda olanlarla alakası yok. Tabi ki sizi anlıyorum. Her seferinde de dua ediyorum inşallah geçer diye..

Bu hasta değiliz hamileyiz yanlış anlaşıldı ben kimsenin hamileliği için naz niyaz yapıyor gibi bisey demedim ki dışarıda gereksiz laf söz insanlar için söyledim.
Ben de muhteşem geçirmiyorum hamilelik sürecini, bulantilar halsizlik kasik bel ağrıları, lekelenme, yetersiz beslenme ve en önemlisi endişe hali.
Surecini biliyorum ve anlıyorum canim, lütfen alınma bu söze olurmu, seninle ya da hamileliği kötü geçiren arkadaşlarımla ilgili degildi sözüm, hepinizi seviyorum

Ay senin o sözün de yanlış anlaşıldı canım nedense ikinciye açıklama yapman gerekti gördüğüm kadarıylaHerkesin hormonlar tavan şu an valla eşime fırça atıp duruyorum geçip karşımda gülüyor hormonlar yüzünden diye. Güldükçe daha da sinir oluyorum ama muhatap olsa gereksiz tartışma olacak. Resmen dalga geçiyor ben bağırdıkça ağladıkça falan. Çok rezil durumdayım Biraz hassas dönemler azıcık sinirler gerilebilir sabır

Hangi marka model aldın canım hayırlı olsun
Oğluma ilk travel almıştım kanz model çok rahat ve sürüşü iyiydi. Büyüyünce 2. Parçasına ayakları sığmadı rahat gelmedi bana. E bebekten en ağır taşıyan baston Bebek arabasi almıştım. Brisk Lx baston diye geçiyor joie marka.
Onun rahatlığına o kadar alıştım ki içine ayni marka joie puset aldım. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur

Puset mi aldınnnn doğacak bebiş için miii ya ben hemen gaza gelirim zor türüyorum kendimi bir şeyler almamak içinnn
Evet hatta doktor sadece kese gördü son adet tarihimle uyumlu olmadgni söylediği halde işte öyle bir çılgınlık yaptım.her dakika fiyatlar ucunca

Evet kimisinde etkileri degisiyor. Takibi yapan dr a ilet bunu da pkos varligini p da kontrol etsin. Ona göre bilgilendirir sni
Ben doğal hamile kalınca geçmiş demek ki diye düşündüm canım o aklıma.gelmedi söylerim haftaya cumaya randevu aldım.

Güle güle kullanın canım Joie güzel bir marka benim de listemde var. Bebişinle bol bol gezersin inşallah

Evet kızlar can sıkıntısından Çin takvimine baktım en üstte çıkan iki siteden biri erkek biri kız diyor çok boş işlere sardım noluyor bana bir de açıklamada demiş ki doğruluk oranı %50dir. Buna koptum ya. Zaten ya kız ya erkek kafadan atsan tutma ihtimali %50 Var mı başka bakan sizde neler çıktı eğlenceli bi muhabbet açalım ya hadi yazın

Eklentiler

• 254500F9-6ECE-493C-BC81-200BCDB1ECC7.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 3B83C9AC-D8C1-46CA-B884-9DFEADD1D3AD.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 4042274A-490F-4986-8677-C7B5F11F72EF.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 41
Güle güle kullanın canım Joie güzel bir marka benim de listemde var. Bebişinle bol bol gezersin inşallah
Bu model iri bebekler icin çok rahat bir model 22 kg taşıyor içi geniş, katlaninca taşıması da rahat tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…