2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ya ben burayı unutmuşum resmen bezlere yol verilmiş bile yeni başlayanlara kolaylık diliyorum ilk günler çok sıkıntılı

Ya ben burayı unutmuşum resmen bezlere yol verilmiş bile yeni başlayanlara kolaylık diliyorum ilk günler çok sıkıntılı
Bız unutulur muyuz aşk olsunBaşladın mı sen bez olayına Allah yardımcın olsun buyuk bir işBen bezı unuttum dun saydım da 8 ay olmus bırakalı

Ay ben gecen yıl cok cekmıstım burun işinden cok merak sarmıştı bır seyler sokup duruyordu.Bu yıl cok sukur oyle degıl bıraktı o işleri. İleriye kadar gıtmıs olmasın Kbb yı gotursen buyuk oglumun fark etmeseydım oyle kalacaktı baya ılerı gıtmıstı tabı o plastık tarzı bıe seydı Kbb cıkarmıstı.

Bız unutulur muyuz aşk olsunBaşladın mı sen bez olayına Allah yardımcın olsun buyuk bir işBen bezı unuttum dun saydım da 8 ay olmus bırakalı
AHahah valla unutmuşum bez birakmaya başlarken çok mobbing yedim kocamdan aklıma gelse size danisirdim hey maşallah erken bırakmış ne Güzel abisi de erken bırakmıştı galiba dimi.. biz de bıraktık çok şükür şuan gece için çalışmadayızz bez takmıyorum yatırırken de söylüyorum bez yok diye uyuduktan 2 saat sonra falan kaldırıp tuvalete götürüyorum uyumadan önce de yapiyo tabi .. ama 3 gün oldu 2 gün sabah kalkmadan önce ıslattı 1 gün kuru kalktı. Gece için tavsiyen var mı ?

Ya ben biraz kaynak yapmıs olucam ama ben ilk gece hariç hiç kaldırmadım gece uyurken sanırım gece uyanmaya da alışıyorlarmış. Simdi bizim iki haftayı falan geçti galiba hiç kacırmadı tutuyor cisini sabaha kadar

Canım gecen yaz yasadıgım çileden sonra baktım hazır hemen basladım. Bezın degdıgı kısım hep isilik oluyordu kasıyıp kanatıyordu falan. Ne guzel canım cıdden zor bır işi basarmıssınız. Gece ben hıc kaldırmadım uyumadan sıvı içirmemeye calıstım ve benım kı ay olarak daha kucuktu kış ayıydı altına yaparsa uzerınde kurumasın dıye ben gızlıce 2 hafta falan kılot bez taktım uzerıne de normal kılot bu senın gece kilotun demıstım ama asla ızın vermedım bez oldugunu anlamasını.Zaten 1 2 hafta oyle yapmıstım sonra hep kuru kalktığını gorunce ya da gece benı çiş ıcın uyandırınca onu da bıraktım. Çişe alıstıgı ılk ıkı uc gece kendı uyandı çiş deyıp benı uyandırdı.Sonra hıc kalkmadı sabaha kadar oyle kuru kaldı. Senın oglunun da kacırması cok normal gun gectıkce gece de kacırmamayı ögrenecek hatta çişi gelınce kendı sana seslenır uyuturken soyle çişin gelirsek haber ver oglum dıye. şuan sizin cok yenı gunduz bezsızlıgı ıyuce benımseyınce gece de kendı otomotıkmen ayarlayacak onu. Ama şöyle de bır sey vsr bazı cocukların kasları gevsek olurmus o yuzden gece cabuk kacırma olayı oluyormus uykusu da derınse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…