2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cocuk dogurmusum zaten benden 1-2 sene kilo vermemi beklemezmis sadece isteksizliginin acıklamasını yapıyormusmus
Isteksizlik derken kilolu oldugun icin cinsellik yasamak mi istemiyor ben fotografini gormustum paylasmistin sanirim bebekle cok bi kilo goremedim mankenmi istiyormus beyimiz:)

Evet onu etkiliyormus. 74 kiloyum canım
Isteksizlik derken kilolu oldugun icin cinsellik yasamak mi istemiyor ben fotografini gormustum paylasmistin sanirim bebekle cok bi kilo goremedim mankenmi istiyormus beyimiz

Eklentiler

• 9E4AA08B-3509-4D06-8C60-749F767DB6F8.webp
    142,1 KB · Görüntüleme: 101
Canim yazdiklariniz bir konu degil de sanki uzun bir donemin ozeti gibi. Haliyle bana gore buradan bu kadari ile yorum yapmam saglikli olmaz.

Evliliginizdeki iletisim dili nasil bilmiyorum. Bazi evliliklerde sizin rahatsizlik duydugunuz normal karsilanabiliyor, bazilarinda sozu dahi edilemez. Ornek verecek olursam gobekli kadinlara birliktelik yasayamayabilir. Bu elinde olan bir durum degil. Patlicani sevmeyen yiyemez, onun gibi. Bence buna saygi duyulmali zorla patlican yedirmemeli. Ancak ozel bir durum var ve zaten bizler bu konuda mutsuzuz, esinizin de buna saygi duyup yardimci olmasi gerekir. Sizi rahatlatmasi gerekir. O onu dedi, ben de bunu diceme giderse is buyur Yani iliski dinamigini tam bilmeden yorum saglikli olmaz bence...

Insallah cozersiniz sorunlarinizi baktiniz olmuyor, cift terapisi alabilirsiniz. Cok fayda goren var. Iyi haberlerinizi bekliyorum

Sevmedigini biliyorum evlendiğimizde de cok zayıf degildim zaten ama bunu evliliğimizden beri sürekli özgüven düşürecek şekilde söylemesi, hamileyken ( böyle kalırsa estetik oluyo mu?) gibi şeyler vs benim özgüvenimi düşürdü. Kavgalı bir dinamik yok söylüyor lak diye ben de söyleme tarzına kızınca hicbisey de söylemicekmiyiz oluyor surat asıyorum özür diliyor bityor sonra yine aynı benim özgüven böyle 4 yıldır yerlerde. En son hamilelikteki vukuatı ve kuzenleryle bugün gördüğüm diyaloglar… ben cok cabaladım sustum ayrı kalmayı dusunuyorum eger cabalarsa giderim terapist e cabalamazsa sanırım bosanıcam

Anladigim kadari ile ilgisizligi sizi uzuyor. Deger verdigini gormek istiyorsunuz. Insallah minik kiziniz ve sizin icin en guzel ve hayirli olani olur

Canim şuan özguvenini dusurucu kismi es geciyorum cunku sen istesen bunu yapamaz zaten guzel bir kadinsin onun senden.ustun bir tarafi da yok. asil can sikici hamile iken ufak capl bir seyler yapmis ve de.kuzenleriyle kadin fotolari atip yorumlar vs kendini halen bekar saniyor galiba bu ufak capli dedigin seyler buyuklerin baslangici olur gider. Bedel ödetmen gerekiyor Bedel ödetmeden yerinde durmaz.

Evet o cesareti buldum artık bugün

Bedel derken neyi demek istiyorsun canim? Ne bedel olur?

İlk önce çok güzel olduğunu söylemek istiyorum gerçekten çok hoş bir kadınsın bebişin de sen de çok tatlısınız her ailenin her evliliğin dinamiği farklı seni veya eşini tanımadan oturup dinlemeden yorum yapmak çok doğru olmaz ya da benim kaldırabileceğim bir şeyi sen kaldıramıyor da olabilirsin ama burda evlilik kavramının ne olduğundan bihaber bir erkek var bence yani aynı davranışları sen yapsaydın tavrı ne olurdu merak ettim? Ciddi ciddi konuşup çift terapisi almayı teklif edip ondan sonraki gidişata göre aksiyon alabilirsin. Küçük bir bebeğiniz var umarım durum düzelir

Bedel derken neyi demek istiyorsun canim? Ne bedel olur?
ikizlerkadini96 esini taniyor canim ben tanimadigim icin ona ne yasatirsa agir gelip bir daha yapmaz mesela evden gondermekse evden gonderme bir sure ayri durma gibi. Bunlar olsun demiyorum ama eşini taniyan kendisi ona gore bir bedel olmali. Önce oturup ciddi bir konusma yapmali sonrasi ona gore.hareket etmeli. Ayrica aile danismanlarina basvurulmali tabi onlar daha guzel yonlendirir.Belki sorunlar buyumeden cozulur. Yoksa esiyle normal bir konusmayla hallolacak gibi degil

Ben öncelikle bu göbekli sevmeyebilir falan olayina katilmiyorum kusura bakmasin da onun psikolojisi zerre umrumda olmaz böyle bir durumda. Biraz sert konusucam evlilikte sevgi, aşk varsa fiziksel kusurlar bu kadar ön plana gelmiyor. Şuan bu grupta göbeği olmayan tek bir kadin yok. Doğum yapali daha olmuş 5-6 ay bu neyin tatavasi kusura bakmasin da kendi brad pit mi ryan reynolds mu da adriana lima hayali kuruyor? Adriana bile doğumdan sonra 30-35 kilo aldi. Eşin tam bir manipülatif senin yerinde olsam onu asla bi tarafıma sallamam sürekli çirkin olduğunu ima ederdim. Kendini çok bir şey sanmış fıstık gibi kadinsin elini sallasan ellisi neyin özgüveni bu? Bana sen napardin diye sorma iyi bi örnek olmayabilirim ama hayatını mahvederdim. Çocuk vermişim bi de kalkip bana göbeğin var diyecek ha o göbekle onun kafasını ezerim aklı şaşar kendini kapının önünde bulur. Çok sinirleniyorum artik bu evlilik içi iyilik timsalligi altinda olan psikolojik siddetlere. Tam bir erkek terörü!

Bu adam konusmadan mi anlar narsistin teki kızı manipüle edip duruyor böyle tipler asla düzelmez maalesef acı gerçek. Psikologa gitsin onu bile manyak edecek bi karakter. Göbeğin var iliskiye giremiyorum diyen adam psikologa gittikten sonra göbeğini çok seviyorum mu diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…