Gitmek istersen özelden yaz cnm ama haftasonu gitmeni kesinlikle tavsiye etmiyorumEvet canim İstanbul'da olunca mecbur yatılıLeedong lar günübirlik gidiyor istanbulda bi yerlere sana konum atsın
Canım özelden yazacağım birkaç yer var burayı meşgul etmeyeyimLeedong nereye gidiyorsunuz canım
Organik olduğunun garantisi yok ki üzerine yaziyorlar da ne kadar doğruOrganik olanlar da mı
Hiçbir zararı olmadı canım bende mecburdum içmeye 20.haftadan sonra falan doğuma kadar hergün yarım içtim. Hatta bırakıyordum denemek için bir gün içmesem ertesi gün yatalak oluyordum bulantıdan resmen. O yarım bile bana yetiyordu içtiğimde. Onun sayesinde durabildim ben. Doktor bana bulantın varsa diğer ilaçlar kesmiyorsa mecbur içeceksin zararı yok demişti.Merhaba acaba doğum sonuna kadar kullandınız mı zararı oldu mu?
Ben şu an 16. Haftamdayım 17 olmak üzereyiz çok şükür, fakat ben mide bulantısından çok çektim baştan beri , midem normal hayatta da hassastır o nedenle bu durum psikolojimi bozdu, doktorum Prilam da fayda etmeyince Zofer kullan desi doktor ama süre kısıtı koymadı. Başta 6. Haftada ilaca başladım ve günde 2 kez 8 mg içtim sonra bulantı azalınca günde 1e düşürdüm ancak bırakamadım çünkü sabah su içsem midem bulanıyor hala doktor da izinde cevap alamadım size sormak istedim günde 1 kullansam uzun süre kullanmaya devam etsem sorun olur mu? (Şimdiye kadar ultrasonda bri sorun görülmedi)? Siz de kullandınız
Pirinc ununun da organigi var onda sorun olur mu bilmiyorum ama ben onun yerine yulaf unu cok kullandimminseo cugumun dediği gibi kuzu önermiyorlar diye yazmadım listeye
Ben bugday ruseymi de almistim canim. Kiona da almistim pilavlarini yapip veriyordum.Bebe biskuvisi de almamistim kendim yapiyordum tabi hazirlar gibi olmuyorKızlar bu ek gıda için ilk etapta alınacakları şöyle bir liste yapmıştım da eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mi tecrübeli anneler
Deri testi yapıldı arkadaşım, süt ve balık çıktı enteresan şekilde. Üniversite hastanesinde yaptırdık ve bu ürünler hamilelikte en çok tükettiğim şeylerdiCanim test yaptiniz mi peki?Bazi bebekelerin erken gecebiliyor canim 6 aylikken falan insallah sizin de erken gecer. Keci koyun sutunden yogurt yapip versen olmuyor mu tabi bu sutleri nerden bulabileceksin marketlerde var mi pek bilgim yokta. Dokuntuleri hangi bolgedeydi canim
Teşekkür ederim arkadaşımŞu kadar yaşama motivasyonum olsa hayatim çok farklı olurdu ben koala soyundan geliyorum kesinlikle
Evet canim İstanbul'da olunca mecbur yatılıLeedong lar günübirlik gidiyor istanbulda bi yerlere sana konum atsın
8.200 dü en son alıştım napim hele apartman girişinde rampa yok merdivenlerden bebek arabasini kucaklayip kaldirisim eşim Naim Süleymanoğlu diyor
Çok geçmiş olsun yoğurt Ekine de çok gaz yapiyor emerken de yapıyordu ne zaman yoğurt ayran tüketsem az az veriyorum ben de o yüzden
Gecer canim merak etme her bebegin gecme suresi degisiyormus sizin insallah en kisa surede gecer. Bizim de gecen hafta deri ve kan tahlili yaptilar bir sey cikmadi. Burada da deri testi 2 defa yapiliyor ikinci deri testi 15 gun sonra demislerdi goturur muyum bilmiyorumDeri testi yapıldı arkadaşım, süt ve balık çıktı enteresan şekilde. Üniversite hastanesinde yaptırdık ve bu ürünler hamilelikte en çok tükettiğim şeylerdiöncesinde kakamızda kan olmuştu onu da duyunca hiç kaka testine gerek duymadılar. inşallah geçer arkadaşım döküntüleri genel olarak sırt kol ve bacakta ama yuvarlak nokta şeklillerde
Teşekkür ederim arkadaşımbakalım nasıl ilerleyecek süreç
Aa evet canım buğday ruseymi de aklımda. Bunları sipariş ettim bugünBen bugday ruseymi de almistim canim. Kiona da almistim pilavlarini yapip veriyordum.Bebe biskuvisi de almamistim kendim yapiyordum tabi hazirlar gibi olmuyor
Yok cicim dis cikarma degilde atak doneminde olduğu icin belkide...Nasıl oldu işe yaradı mı bari Canm
Valla tadına baktım portakal limon var gibiTadına baktın mı nasıl iyi?Benim oğlan numara mı yapıyor yoksa ağzını gözünü büzüştürerek
Yaa o bebek muhallebisi karisimini merak ettim gelince memnun kalirsan bizi de haberdar eder misin insanin elinin altinda oyle hazir seyeler de iyi oluyor ani durumlar icinAa evet canım buğday ruseymi de aklımda. Bunları sipariş ettim bugün
İnşallah alışacak zamanla canımDeri testi yapıldı arkadaşım, süt ve balık çıktı enteresan şekilde. Üniversite hastanesinde yaptırdık ve bu ürünler hamilelikte en çok tükettiğim şeylerdiöncesinde kakamızda kan olmuştu onu da duyunca hiç kaka testine gerek duymadılar. inşallah geçer arkadaşım döküntüleri genel olarak sırt kol ve bacakta ama yuvarlak nokta şeklillerde
Teşekkür ederim arkadaşımbakalım nasıl ilerleyecek süreç
Şu kadar yaşama motivasyonum olsa hayatim çok farklı olurdu ben koala soyundan geliyorum kesinlikle
Evet canim İstanbul'da olunca mecbur yatılıLeedong lar günübirlik gidiyor istanbulda bi yerlere sana konum atsın
8.200 dü en son alıştım napim hele apartman girişinde rampa yok merdivenlerden bebek arabasini kucaklayip kaldirisim eşim Naim Süleymanoğlu diyor
Çok geçmiş olsun yoğurt Ekine de çok gaz yapiyor emerken de yapıyordu ne zaman yoğurt ayran tüketsem az az veriyorum ben de o yüzden
İsal değildiBağırsak la alakalı bir durum olarak okudum ben de o yuzden rota aşısından kaynaklanıyor cok büyük ihtimalle, yeşil değildi bizimki sarıydi canım. Seninki de isalle beraber mi geldi sümüksu yapı.
Mom powerbenim eşin de Seyit Onbaşı diyor bana insan bebesi için herşey olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?