2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Hiçbir zararı olmadı canım bende mecburdum içmeye 20.haftadan sonra falan doğuma kadar hergün yarım içtim. Hatta bırakıyordum denemek için bir gün içmesem ertesi gün yatalak oluyordum bulantıdan resmen. O yarım bile bana yetiyordu içtiğimde. Onun sayesinde durabildim ben. Doktor bana bulantın varsa diğer ilaçlar kesmiyorsa mecbur içeceksin zararı yok demişti.

Kızlar bu ek gıda için ilk etapta alınacakları şöyle bir liste yapmıştım da eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mi tecrübeli anneler
Ben bugday ruseymi de almistim canim. Kiona da almistim pilavlarini yapip veriyordum.Bebe biskuvisi de almamistim kendim yapiyordum tabi hazirlar gibi olmuyor

Deri testi yapıldı arkadaşım, süt ve balık çıktı enteresan şekilde. Üniversite hastanesinde yaptırdık ve bu ürünler hamilelikte en çok tükettiğim şeylerdi öncesinde kakamızda kan olmuştu onu da duyunca hiç kaka testine gerek duymadılar. inşallah geçer arkadaşım döküntüleri genel olarak sırt kol ve bacakta ama yuvarlak nokta şeklillerde
Teşekkür ederim arkadaşım bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Gecer canim merak etme her bebegin gecme suresi degisiyormus sizin insallah en kisa surede gecer. Bizim de gecen hafta deri ve kan tahlili yaptilar bir sey cikmadi. Burada da deri testi 2 defa yapiliyor ikinci deri testi 15 gun sonra demislerdi goturur muyum bilmiyorum

İnşallah alışacak zamanla canım

benim eşin de Seyit Onbaşı diyor bana insan bebesi için herşey olabiliyormuş

Ben ilk kızımda vitma markasının bebek muhallebisi bebek irmiği tam buğday unu vb şeylerini almıştım. Şimdi bakmadım ama o zaman bebek büskivisi için bile hazır unları vardı keçiboynuzu. Kullandığım bi marka olduğu için de aynen devam etmeyi düşünüyorum

Bağırsak la alakalı bir durum olarak okudum ben de o yuzden rota aşısından kaynaklanıyor cok büyük ihtimalle, yeşil değildi bizimki sarıydi canım. Seninki de isalle beraber mi geldi sümüksu yapı.
İsal değildi
Sarı kaka da yeşil sümük gibiydi sabah sonraki bezlerinde rastlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…