Evet agzına su geliyor ay reflu cok zor iştahsızlık kılo alamama gelısımı etkılıyor kulakta sıvı bırıkıyor genız etı hepsı baglantılı. Yanı kaslar gelısmesın püre versen onu yıyebılır sonucta ama onu da yemıyor dıyorsun. Dırek olarak üniversite gastrolıjıye göturebılıyorsun canım.Ben oglumu yenıdogan donemı dırek goturmustum. Ama şehir hastanesınde sistem once cocuk doktoru onay verıp gastrolojıye yonlendırıyor. Anlat agzına su geldıgını, hıc bır sey yemedıgını vs agız kokusu var mı uyurken kıvranma, ense terlemesiCnm bide bissuru kbb doktoruna gittik boğazına baktiklarindaki anlamazlarmiydi ya ara ara agzina bisiler gelip yutkundugunu farkediyordum ama simdi cocuk gastro ara ki bulasin bi arastirim cnm teşekkürler
O sekılde anlamazlar refluyu canım.Cnm bide bissuru kbb doktoruna gittik boğazına baktiklarindaki anlamazlarmiydi ya ara ara agzina bisiler gelip yutkundugunu farkediyordum ama simdi cocuk gastro ara ki bulasin bi arastirim cnm teşekkürler
Tesekkur ederim cnm agiz kokusu var evet ama ole aman aman bi koku degil:)) yerim ben onun agzinin kokusunu hahahahaEvet agzına su geliyor ay reflu cok zor iştahsızlık kılo alamama gelısımı etkılıyor kulakta sıvı bırıkıyor genız etı hepsı baglantılı. Yanı kaslar gelısmesın püre versen onu yıyebılır sonucta ama onu da yemıyor dıyorsun. Dırek olarak üniversite gastrolıjıye göturebılıyorsun canım.Ben oglumu yenıdogan donemı dırek goturmustum. Ama şehir hastanesınde sistem once cocuk doktoru onay verıp gastrolojıye yonlendırıyor. Anlat agzına su geldıgını, hıc bır sey yemedıgını vs agız kokusu var mı uyurken kıvranma, ense terlemesi
Ay ağız kokusu dişten de oluyor, benim oğlanın da kokuyor bazenTesekkur ederim cnm agiz kokusu var evet ama ole aman aman bi koku degil:)) yerim ben onun agzinin kokusunu hahahaha
Biberonda yapar demisti doktorum ahahaha kucucuk bebeklerin kokuyor ya komigime gidiyor yaa:)Ay ağız kokusu dişten de oluyor, benim oğlanın da kokuyor bazen
Cam dusakabinlerden cok korkuyorum bende ya patliyorlar nedenseSelam kızlar nasılsınız ? İş ve ev yoğunluğundan buralara uğrayamıyorum pek. Umarım herkes iyidir.Biz arefe günü kötü bir kaza atlattık, Ekin'i banyodan çıkarırken duşakabin camı üzerimize patladı çok şükür ufak sıyrıklarla atlattık yüzüne gözüne gelmedi ama çok korktuk tabi o günden beri baş ağrısı çekiyorum resmen kronikleşti Allah beterinden korusun diyelim Sizler nasılsınız özlüyorum burayı
Çok çok şükür canım geçmiş olsun, yokluğun fark ediliyor valla iyiyiz bizde ev iş bebişş koşturup duruyoruz. Yeniden oyun grubuna başladık öyle geçiyor günlerimizSelam kızlar nasılsınız ? İş ve ev yoğunluğundan buralara uğrayamıyorum pek. Umarım herkes iyidir.Biz arefe günü kötü bir kaza atlattık, Ekin'i banyodan çıkarırken duşakabin camı üzerimize patladı çok şükür ufak sıyrıklarla atlattık yüzüne gözüne gelmedi ama çok korktuk tabi o günden beri baş ağrısı çekiyorum resmen kronikleşti Allah beterinden korusun diyelim Sizler nasılsınız özlüyorum burayı
Gecmıs olsun canım cok agrıyorsa Calpol verebılırsın agrısını dındırırKızlar oğlum uyandı kulağını tutuyor ağrıyor anne diyor ağrısını nasıl hafifletebilirim ? Yarın doktora gideceğiz
Merhaba canım iyiyim teşekkür ederimannewith nerelerdesın uzun zamandır gormuyor senı nasılsımız Alin neler yapıyor?
Cnm oglun belki ilerde yurtdisina cikacak ozaman gene asi yaptirmasi gerekecek haci adaylarina bile yapiliyor ya yaptir nolcak icin rahat olsun bu arada ne haberi ben görmedimKızlar benim gibi menenjit aşısı vurdurmayıp , vurdurmayı düşünen var mı, haberi duymuşsunuzdue beni çok tedirgin etti , şimdi 2 sinide vurdurayım diyorum , beni biraz doktor yanılttı param var diyorsan yaptır ama çok yurtdışına falan giden biri değilseniz özellikle Ortadoğu vs karma yeterli demişti, oğlan da ateşleniyor diye menenjit ağır bir aşı diye bende yaptırmamıştım
Google yaz canım Sakarya da 8 yaşındaki bir çocuk vefat etti, ağır bir aşı diye yan etkilerinden korktum yarın randevu aldım doktora bir daha danışıp vurduracağım canımCnm oglun belki ilerde yurtdisina cikacak ozaman gene asi yaptirmasi gerekecek haci adaylarina bile yapiliyor ya yaptir nolcak icin rahat olsun bu arada ne haberi ben görmedim
Biz de cok sukur ıyıyız. Demı baya baya buyuduler gecen yıldan cok daha keyıflı komıkler oyle seyler soyluyor kı sasırtıyor gulduruyor bır o kadar inatlar tabı her seyı ben yapacsgım o kısım bıraz zorMerhaba canım iyiyim teşekkür ederimalin de iyi iş ev alin uğraşıyorum iş yoğunluğum fazla şu sıralar eve gelince de alinleyiz. Her sey yolunda şükür gittikçe daha keyifli oluyor alinle vakit geçirmek de sohbet ediyoruz baya baya siz nasılsınız nasıl gidiyor
Canım yaptır ya ben dıger ozel asıları. Çocuklarıma yaptırmadım ama menenjıt yaptırdım cok korkuyorum menenjıtten. Sor bakalım doktoruna sana nasıl bır aşı takvımı cıkaracak yapayım dıye sorma bence yapacagım ve aşı takvımı ıste nasıl bır sıralama yapacak.Kızlar benim gibi menenjit aşısı vurdurmayıp , vurdurmayı düşünen var mı, haberi duymuşsunuzdue beni çok tedirgin etti , şimdi 2 sinide vurdurayım diyorum , beni biraz doktor yanılttı param var diyorsan yaptır ama çok yurtdışına falan giden biri değilseniz özellikle Ortadoğu vs karma yeterli demişti, oğlan da ateşleniyor diye menenjit ağır bir aşı diye bende yaptırmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?