Ben de ayniyin 2 gundur bas ağrısından kusa kusa bi hal oldum feci bir bas agrisi hic hafiflemeden devam etti 2 gun sol gözüm bile uyustu nerdeyse demekki normalmiş ama ilkinde hicbole basim agrimamisti normalde migren atakları yaşardım adet günleri ilkinde bıçak gibi kesilmişti ama bu sefer feciArkadaşlar günaydın, bir kaç gündür başım ağrıyor. Böyle gözlerim; bazen sağ kaşımın üstü bazen sol kaşımın üstü. Daha ziyade alnımda ve şakaklarımda. Bu şekilde baş ağrısı olan var mı, normal mı acaba?
Sağlıkla gelsin de inşallahKızlar dün gittiğim doktor bebeği erken alcaz dedi 35 veya 36. Haftada Şubat'ın 20 sinden sonra olabilir dedi duruma göre bakacak artık
Yok canım tek bebek risklisin dedi son haftaya kadar beklemicez dediNeden öyle dedi canım ikiz miydi senin
Yazdı canm hem iğne hem coraspin beraber kullanicamGüzel haberlerinizi bekliyoruz kızlar
Doktorum normal demişti, vücuttaki kan hacmi 2 katına çıktığı için oluyormuş
Hayırlısı olsun canım bebişin keyfi yerinde olsun daiğne yazdı mı peki?
İyi hadi canım şifa olsun inşallahYazdı canm hem iğne hem coraspin beraber kullanicam
Anladım kuzum sen ve bebeğin için hangi yol daha sağlıklıysa o şekilde olsun inşallahYok canım tek bebek risklisin dedi son haftaya kadar beklemicez dedi
Hayırlı olsun hoş geldin aramızaSelam kızlar. Ben nisan annesi olacağımı düşünüyordum ancak bugün ikiz gebelik olduğunu öğrenince muhtemelen Mart annesi olacağım. İlk çocuğum da Mart doğumlu. Ben de katılabilir miyim size?
Güzelmiş canım ben de buna benzer bir şey alacağım dur linkini atayım baby plus Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2 - ebebekKızlar merhabalar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bugün çok ama çok enerjik hissediyorum kendimi mide bulantım yok denilecek kdar az. Halsizlik var tabi ama mesela artık yemek yapabilirim diye düşünüyorum. Bebek arabası sepet veya beşik alanlar var mı? Kız kardeşimdeyim ben o da buldu bana örnek bir tane çok beğendim hem rengini hem modelini sizde nasıl daha önceden kullananlar var mı? Kullanışlı gözüküyor bana
Aminn canm inşallahSağlıkla gelsin de inşallah
İnşallah canım Allah razı olsunİyi hadi canım şifa olsun inşallah
İnşallah canm Allah razı olsunAnladım kuzum sen ve bebeğin için hangi yol daha sağlıklıysa o şekilde olsun inşallah
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah kuzucukKıza benziyoruz ama net söylemiyoruz klitoris gördüm gibi ama Net olması için 16. Hafta dedi doktorumuz ; ense kalınlığı burun iyi görünüyor test sonucu 2 hafta sonra
Bana benzetme bile yapmadı saolsun radyoloji dr uKıza benziyoruz ama net söylemiyoruz klitoris gördüm gibi ama Net olması için 16. Hafta dedi doktorumuz ; ense kalınlığı burun iyi görünüyor test sonucu 2 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?