bizim grup kız ağırlıklı olacak gibi bi his var içimde :)Merhaba kızlar, bugün ikili test sonucum için doktora gittim.
Geçen sefer göstermemişti ufaklık bugün %80 kız dedi doktorum
Çok başka duygular içindeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelip, sağlıkla yaşasınlar inşallah
canım naptın görüştün mü doktorunla ? ultrason ölçümlerin iyiydi diye hatırlıyorum ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorumKızlar sonuçlar bu şekilde şuan doktoru bekliyorum inşallah iyi şeyler duyarım ikili test cut of üzerinde diyor ve korkuyorum üzüldüm Bi anda
Canım ben bu yıl almadım gecen yıl aldim ve 2 li fiyati o zaman 250 tl idi. Simdi 2 li fiyat 650 -700 aralığında. Ama ablam 2 çocukta da bunu kullandı çatlağı yok. Genetik değil bence kremde etkili diğer ablam ve annemde baya çatlak var çünküinşallah işe yarar. Sen kac para odedin buna? Ben bir eczaneye sordum 720 tl dedi, başka bir eczaneye gittim 656 tl dedineyse aldım.ama eve geldim internetten baktim tc de 300 tl civarı
Kız demişti ama gittiğim iki doktor da biri eşimin kuzeni net bişey söylemiyorlarHayırlı olsun canımtahminci ne demişti sana
hepsi öyle canım 16. haftaya kadar kesin bişey demekten kaçınıyorlar ama erkek bebeklerde bariz belli oluyor bu haftalar da testisler falan bence erkek olsa belli olurdu :)Kız demişti ama gittiğim iki doktor da biri eşimin kuzeni net bişey söylemiyorlar
Bana yüzde falan vermiyor ya kimse kız gibi diyor sadece ikisinin de pozisyon uygunduuMerhaba kızlar, bugün ikili test sonucum için doktora gittim.
Çok başka duygular içindeyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları, bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelip, sağlıkla yaşasınlar inşallah
Bana da öyle geliyorhepsi öyle canım 16. haftaya kadar kesin bişey demekten kaçınıyorlar ama erkek bebeklerde bariz belli oluyor bu haftalar da testisler falan bence erkek olsa belli olurdu :)
Hatırladım canim. Ama bizim kaçırdigimiz bisey var, o uzanti pipi gibi görünse de testis görünmüyor. Uzantı paralel olursa kız oluyor şimdi dikkatli bakınca uzantı paralel, sadece ucunda görünen başka bisey var o kordon mu acaba, doktor kesin kız demiş çünkü. Ama kafa yapısı da erkeğe benziyor açıkçası. Bilemedim doktor ne derse o sonucta :) saglikla gelsin minnakKızlarrr ben bugun doktora gittim 14.haftadayım, 2-3 hafta önce bi resim atmıştım buraya benim bebişi tahmin etmemek mümkün değil diyehatta tekrar resmi iliştiriyorum buraya doktor iki sefer çok büyük ihtimal erkek demişti. Bugun de gittiğimde doktorum önceden cinsiyet tahmini yaptıysam sakın söyleme bilmeden bakayım dedi bi baktı kiiii %99.9 kız dedi şok olduk ayrıca şu instagramdaki sayfada %80 erkek demişti o da yanlış söylemiş oldu. Yani diyeceğim o ki 16.haftaya kadar emin olmamak gerekiyo galiba benim hala kafam karışık acaba değişir mi diye
Hayirlisi olsun canim sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahMerhaba kızlar, bugün ikili test sonucum için doktora gittim.
Nub teorisine göre kız zaten bu bebişKızlarrr ben bugun doktora gittim 14.haftadayım, 2-3 hafta önce bi resim atmıştım buraya benim bebişi tahmin etmemek mümkün değil diyehatta tekrar resmi iliştiriyorum buraya doktor iki sefer çok büyük ihtimal erkek demişti. Bugun de gittiğimde doktorum önceden cinsiyet tahmini yaptıysam sakın söyleme bilmeden bakayım dedi bi baktı kiiii %99.9 kız dedi şok olduk ayrıca şu instagramdaki sayfada %80 erkek demişti o da yanlış söylemiş oldu. Yani diyeceğim o ki 16.haftaya kadar emin olmamak gerekiyo galiba benim hala kafam karışık acaba değişir mi diye
Bence de o uzantıyı ya da kordonu pipi diye yorumlayabiliyorlarHatırladım canim. Ama bizim kaçırdigimiz bisey var, o uzanti pipi gibi görünse de testis görünmüyor. Uzantı paralel olursa kız oluyor şimdi dikkatli bakınca uzantı paralel, sadece ucunda görünen başka bisey var o kordon mu acaba, doktor kesin kız demiş çünkü. Ama kafa yapısı da erkeğe benziyor açıkçası. Bilemedim doktor ne derse o sonucta :) saglikla gelsin minnak
Benim de bebişime nub tahminin var mı?Nub teorisine göre kız zaten bu bebişbenim doktorum nubun doğruluk oranı için %70 doğru çıkıyor demişti
Daha nubu tam oluşmamış canım 11. Haftalarda belli oluyor bi dahaki gidişinde tekrar at bakalımBenim de bebişime nub tahminin var mı?
Sağol canım inşaAllahHatırladım canim. Ama bizim kaçırdigimiz bisey var, o uzanti pipi gibi görünse de testis görünmüyor. Uzantı paralel olursa kız oluyor şimdi dikkatli bakınca uzantı paralel, sadece ucunda görünen başka bisey var o kordon mu acaba, doktor kesin kız demiş çünkü. Ama kafa yapısı da erkeğe benziyor açıkçası. Bilemedim doktor ne derse o sonucta :) saglikla gelsin minnak
TamamDaha nubu tam oluşmamış canım 11. Haftalarda belli oluyor bi dahaki gidişinde tekrar at bakalım
Ayy ben şu nub olayını bi türlü çözemedim hiç anlamıyorumNub teorisine göre kız zaten bu bebişbenim doktorum nubun doğruluk oranı için %70 doğru çıkıyor demişti
Aynen öyle iş testiste bitiyomuş canımBence de o uzantıyı ya da kordonu pipi diye yorumlayabiliyorlartestis görene kadar ikna olmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?