2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok haklısın canım ama işte bazen edemiyorum ya yiyorum yani aslında dikkat etsek endişe bile olmazda işte canın ne çekse yiyesin geliyor insanın bu dönemde
Aslında yine yiyorsun ama yediğin zaman ve miktarı öncesinde veya sonrasında ne yediğin cok önemli ama tabi kesinlikle yememen gerekenler de var onları unutmamak gerekir.

Tum yazdiklarindan sonra prensesi gorunce bastan okumam gerekti masallah kuzuya
Tesekkur ederim canim detayli bilgilendirdin. Guzel de duruyo bu ahsaplar. Fikir toplamaya devam ediyorum
Nihayetinde kullanacak olan sizsiniz bence beklentiler çok önemli karar verirken küçük olsun yer kaplaması idareten olsun giderken yanımda götüreyim diyorsanız part yatak mantıklı ama uzun süre kullansın, yer kaplaması, tasinmamasi sorun değil diyorsanız ahşap karyola bence daha uzun ömürlü. Montesi de kolay. Tek yıldız tornavida gerekli o kadar dediğim gibi park yatak ne kadar pratik görünse de max 2 yasa kadar kullanılıyor. Boyuna göre kimi 1.5 yasa kadar. Ahsap Karyola tarzi daha uzun ömürlü boy uzunluğu açısından. Done done serseri stil sahibi uyuyan kızımla ben ahşap karyolasinda çok rahat ettim.

Maalesef.. Keşke öyle olsaydım Dediğim gibi bir de kilo alıp hamile kalınca.. 2-3 tane lastikli pantolon (onlar da üst bacak ve kalçadan biraz dar geliyor da üzerlerine uzun bir şeyler giymeye çalışıyorum) 2 tane de hamile pantolonu.. Zaten giyecek bir şey bulamazdım, şimdi iyice her gün ne giyeceğim derdi başladı Çok masraf ama bir şeyler almak zorundayım, yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim canım
Evet.. Daha şimdiden ekstra yoruluyorum. 7 yıl önce bu zamanlarda böyle değildim. Yani daha ağırlaşırsam hayatımı etkileyecek artık diye korkum. Daha çok erken bu yorulmalar için ya.. İnşallah bir önlem alacağım bakalım.

Maşallah :) Benim kızın görüntülere benzettim ben de Sağlıkla gelsin

Bana normal geldi ama daha iyi bilen biri yorum yapabilir
Benim de 9 6 ya da 10 6 çıkıyor
Benim normalde hamile değilken 9 6 falandı bugün asmdeki Hemsire 11 olmasını istemeyiz hamilelikte dedi biraz kafamı taktım galiba

Kızlar iki üç gündür tansiyon problemim var normalde düsük olan tansiyonum bazen 11-6 bazen 10-6 falan çıkıyor sıkıntı mı sizce bu değerler?
Yuksek olmasindansa kesinlikle bu deger daha iyi. Hemsirem de oyle soyluyordu. Benim her zaman 10_6 ya da 10-7 hic yukasirisini gormedim. Beni etkilemiyor.

Merhaba herkese. 15 haftalık olduk biz de. Bir şeyi merak ediyorum. Benim henüz karnım çok çıkmadı. Yani pek belli olmuyor. Sabahları uyanınca karnımın bi tarafı daha sert oluyo ya da gün içinde. Dokunduğumda mesela sol tafaf sert sağ taraf yumuşak oluyor. Bebek o sertlik olan tarafa mı geçmiş oluyor acaba? İlk hamileliğim pek bi şey bilmiyorum karın büyüdüğünde öyle oluyormuş da benim henüz karnım büyümediği için emin olamadım.

Öncelikle geçmiş olsun.ben iki sefer boş gebelik yaşadım 8. Haftaya kadar bekledik boştu hala ve birinde lekelenmem başladı beta düşmeye başladı.digerinde leke kanama yoktu.gec dollenmedir belki sizin yolksac varmiydi peki?

Benim kız bugun secdeye kapanır gibi durmuştu uyandıramadık kızı istediğim gibi göremedim ama çok şükür sağlığı yerinde yavrumun tek kafama takılan bebeğimin kafası rahim ağzında duruyo poposu göbek deliğimin orda sanki doğacak gibi durmuş. Doktorum rahim ağzında problem yok kapalı duruyo sen yine de çok ağır iş yapma dedi. Biraz dürtüklesem yerini değiştirir mi acaba
Bu arada ismimiz de Esil İnci olacak canım tabloya yazabilirsin Rheaa

Eklentiler

• FEC534DA-5785-4195-9F3A-2BF4D8811520.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 85
Benim normalde hamile değilken 9 6 falandı bugün asmdeki Hemsire 11 olmasını istemeyiz hamilelikte dedi biraz kafamı taktım galiba
İlk gebeliğelimde tansiyon sorunu yaşamış biri olarak onca doktor perinatolog takibindeyken asm deki hemsire acaba neye dayanarak size 11 olmasini istemeyiz dedi. 13/8 usttu risktir haberiniz olsun takmayın kafanıza.

Kızlar bu ıslak mendil indirime girmiş 60 yapraklı 12 adet183₺ 2.siparişe de 1₺ Toplam 24 tanesi 182₺ ye geliyor almak mantıklımı acaba bu marka deneyenleriniz var mı ve fiyatı gerçekten uygun mudur?

Eklentiler

• 19CC741D-3F83-42EB-95C6-47F8411D5A02.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 70
İlk gebeliğelimde tansiyon sorunu yaşamış biri olarak onca doktor perinatolog takibindeyken asm deki hemsire acaba neye dayanarak size 11 olmasini istemeyiz dedi. 13/8 usttu risktir haberiniz olsun takmayın kafanıza.
Çok teşekkür ederim ilk gebelikte sürekli takip mi etmiştiniz?

Bu arada uzun zaman oldu bakamadim buralara herkes iyidir umarim herşey yolunda inşallah iki gundur karın kaşık bel ağrısı yaşıyorum hele ayagi kalkinca adım atamayacak hale gelyorum gece acile gidcektim donemiyordum o derece.kanama leke yok bebek sertlik sağımda hissediyorum bel kasık ağrısı çok kötü yasayabln oldu mu sizde de? İdrar yolu bu derece yapmaz taş vardı kanalda kızımda oda bu derece bel karın agrisi adim atrirmayacak kadar yapmaz diye düşünüyorum.3 te doktoruma gidicem bakalim. Bu arada ikili testimi şehir dışında yaptırmıştım hala alamadim ulasamadim da telefondan labaratuvar a. 3 lu tarama yda başka bir test mumkun mu icim rahatlasın yda 20. Haftaları bekleyip detyalimi yaptirsam.

Çok teşekkür ederim ilk gebelikte sürekli takip mi etmiştiniz?
Son 3 ayda çıktı bende baş ağrısı gözlerin bulanık görmesi derken tansiyon 15/9 çıktı ve takip ettirdik hep protein kacagida çıktı 3 hafta erken alındı bebeğim. Şuanda bakiorum arada 12/7. 11/6 felan genelde

Kızlar iki üç gündür tansiyon problemim var normalde düsük olan tansiyonum bazen 11-6 bazen 10-6 falan çıkıyor sıkıntı mı sizce bu değerler?
Canım bence bu değerler kişiden kişiye değişiyor benim normalim 9-5 mesela bu değerde bayılanlar oluyor. Aslında mesela 11 iken sen kendini nasıl hissediyorsun fenalışıyorsan senin için yüksek bi değer demektir. O yüzden doktorunla mutlaka paylaş bu durumu
Benim de bebeğin kafası solda ve o kısım daha sert sağ kısım daha yumuşak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…