Çok teşekkür ederim sağ olunBen bakım çantası olarak Trendyoldan aldım, kalitesi cok iyi geldi. Ekleyeyim fikir olsunEki Görüntüle 3138354
Merhaba bizimki ErkekKızlar selam. miniklerin cinsiyetleri ve isimleri belliyse paylaşır mısınız listemize ekleyelim ?
@biyomelina @mysteryhrn @skt587 @Beril M T @incebellibardak @Konepone @ebemmmmnry @Cezosshaaa @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @Sunrseee @nivenn @mavi8888 @Angel angel @olmadibe @Bulut5870 @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @arwengsdVmd_rubby @feslegenhanim @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @Minnakmucizem @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @MaviFlorra @kadinca1234 @Flykd @anatomim @Merve1410 @Tuba111 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @Gizemliturk46 @burcubur @fatmameltem
Aslında yine yiyorsun ama yediğin zaman ve miktarı öncesinde veya sonrasında ne yediğin cok önemliÇok haklısın canım ama işte bazen edemiyorum ya yiyorum yaniaslında dikkat etsek endişe bile olmazda işte canın ne çekse yiyesin geliyor insanın bu dönemde
Nihayetinde kullanacak olan sizsinizTum yazdiklarindan sonra prensesi gorunce bastan okumam gerektimasallah kuzuya
Tesekkur ederim canim detayli bilgilendirdin. Guzel de duruyo bu ahsaplar. Fikir toplamaya devam ediyorum
Maalesef.. Keşke öyle olsaydımKızlar 16. Haftya gircem nerdeyse ama ne göbek var ne bişeyTüm kıyafetlerim rahat oluyor. Normal mi bu durum çok az bir alt karın var. Gerçi ben mümkünse 7-8 aylık olunca belli olsun istiyorum ama iyi mi kötü mü bilemiyorum Sizde durumlar nasıl?
Teşekkür ederim canımDoğum günü kutlu olsun minnoşunGerçekten hamileyken daha zormuş insan daha hızlı yoruluyor, dinlenmek istiyor. Normalde her zaman yaptığım temizlik ama sanki artık ekstra yük biniyor gibi hissediyorum. Eşim çamaşıra bulaşığa yardım eder evi silerdi çok faydası vardı bana ayağını kırınca ondan da mahrum kaldım, iş başa düştü Eşim yapma bırak diyor da nereye bırakacaksın bıraksam ucu yine bana dokunacak takma kiloya doğumdan sonra verirsin, dediğin gibi dengeli beslenirsen zaten çok kilo almazsın doğuma kadar önemli olan sağlıklı kilolar almak
Maşallah
Bana normal geldi ama daha iyi bilen biri yorum yapabilirKızlar iki üç gündür tansiyon problemim var normalde düsük olan tansiyonum bazen 11-6 bazen 10-6 falan çıkıyor sıkıntı mı sizce bu değerler?
Benim normalde hamile değilken 9 6 falandı bugün asmdeki Hemsire 11 olmasını istemeyiz hamilelikte dedi biraz kafamı taktım galibaBana normal geldi ama daha iyi bilen biri yorum yapabilir
Benim de 9 6 ya da 10 6 çıkıyor
Yuksek olmasindansa kesinlikle bu deger daha iyi. Hemsirem de oyle soyluyordu. Benim her zaman 10_6 ya da 10-7 hic yukasirisini gormedim. Beni etkilemiyor.Kızlar iki üç gündür tansiyon problemim var normalde düsük olan tansiyonum bazen 11-6 bazen 10-6 falan çıkıyor sıkıntı mı sizce bu değerler?
Öncelikle geçmiş olsun.ben iki sefer boş gebelik yaşadım 8. Haftaya kadar bekledik boştu hala ve birinde lekelenmem başladı beta düşmeye başladı.digerinde leke kanama yoktu.gec dollenmedir belki sizin yolksac varmiydi peki?Kızlar merhaba ben mayıs annesi adayıyım ama sizin tecrübelerine dayanarak danışmak istedigim konu var ben en son 12 agustosda adet oldum buna göre 7 haftalık gebe olmam gerek 4gün önce kahverengi kanama başladı domtora gittim özele 7 haftaya göre kese boş bebek yok kürtajla alalım dedi aldırmadık devlete gittim beta verdim 4400 öıktı 5.5 hafta ile uyumlu dedi düşük tehlikesi için progetan verdi ama özel gibi kürtaj yapalım demedş 15 gün bekle dedi kanaması olup düşük yapmayan kesesi boş oluo dolan oldumu lütfen yardımcı olurmusunuz
Çarşamba doktor kontrolüm var mutlaka sorucam ama genel olarak bu degerlerde galiba herkes çok sıkıntı yapmayım:)Yuksek olmasindansa kesinlikle bu deger daha iyi. Hemsirem de oyle soyluyordu. Benim her zaman 10_6 ya da 10-7 hic yukasirisini gormedim. Beni etkilemiyor.
İlk gebeliğelimde tansiyon sorunu yaşamış biri olarak onca doktor perinatolog takibindeyken asm deki hemsire acaba neye dayanarak size 11 olmasini istemeyiz dedi. 13/8 usttu risktir haberiniz olsun takmayın kafanıza.Benim normalde hamile değilken 9 6 falandı bugün asmdeki Hemsire 11 olmasını istemeyiz hamilelikte dedi biraz kafamı taktım galiba
prilam dr hapı dısında bir çözüm bulmadım canım o da tam değil ama azalttıAy gerçekten çözüm bulan varsa banada desin su bile içemiyorum bulantıdan
Çok teşekkür ederim ilk gebelikte sürekli takip mi etmiştiniz?İlk gebeliğelimde tansiyon sorunu yaşamış biri olarak onca doktor perinatolog takibindeyken asm deki hemsire acaba neye dayanarak size 11 olmasini istemeyiz dedi. 13/8 usttu risktir haberiniz olsun takmayın kafanıza.
Son 3 ayda çıktı bende baş ağrısı gözlerin bulanık görmesi derken tansiyon 15/9 çıktı ve takip ettirdik hep protein kacagida çıktı 3 hafta erken alındı bebeğim. Şuanda bakiorum arada 12/7. 11/6 felan geneldeÇok teşekkür ederim ilk gebelikte sürekli takip mi etmiştiniz?
Canım bence bu değerler kişiden kişiye değişiyor benim normalim 9-5 mesela bu değerde bayılanlar oluyor. Aslında mesela 11 iken sen kendini nasıl hissediyorsun fenalışıyorsan senin için yüksek bi değer demektir. O yüzden doktorunla mutlaka paylaş bu durumuKızlar iki üç gündür tansiyon problemim var normalde düsük olan tansiyonum bazen 11-6 bazen 10-6 falan çıkıyor sıkıntı mı sizce bu değerler?
Benim de bebeğin kafası solda ve o kısım daha sert sağ kısım daha yumuşakMerhaba herkese. 15 haftalık olduk biz de. Bir şeyi merak ediyorum. Benim henüz karnım çok çıkmadı. Yani pek belli olmuyor. Sabahları uyanınca karnımın bi tarafı daha sert oluyo ya da gün içinde. Dokunduğumda mesela sol tafaf sert sağ taraf yumuşak oluyor. Bebek o sertlik olan tarafa mı geçmiş oluyor acaba? İlk hamileliğim pek bi şey bilmiyorumkarın büyüdüğünde öyle oluyormuş da benim henüz karnım büyümediği için emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?