Devlet hastanesi de beta istedi 4400 çıktı renkli doppler istedi ordada fetal pol ile fetal kalp ayırt edilememiştir yazıyorCanım kesesi boşken dolan olmuyor ama doktorlar bazen boş dedikleri doku çıkabiliyor 10/15 gün sonra. Kanaması olup devam eden arkadaşlar oldu sağlıkla geldiler bu zamana kadar kanamalarrı da durdu. İnşallah doktor net görememiştir boş gebelik değildir canım zaten 1/2 hafta içinde netleşir. Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla versin inşallah
aynen zaten ıslak mendillerde bu tarz indirimler sürekli oluyor illa ki denk gelirAynen oyle vallaelbet o donem buluruz kampanya aliriz
canım bu fotoyu kaldır istersen kimlik bilgilerin görünüyorDevlet hastanesi de beta istedi 4400 çıktı renkli doppler istedi ordada fetal pol ile fetal kalp ayırt edilememiştir yazıyor
Canim benim dr karindan goremedi alttan bakti yolk sac vardi 6+1 di alttan baktiginda ama son adet tarihine gore degildi yoksa 7 haftalik olurdu 1 hafta gec dollenme den geri geliyodu. Bence simdi endişe etme haftaya baska dr a git. Yumurtlamanin ne zaman oldugunu biliyosan onu da soyle dr a. Insallah saglikla snnledir bebeginBoş demem sebebi kaç haftalık hamilesin dedi kensi doktrum olmadıgı içşn 7 hafta dedim baktı kese boş bebek yok olması gerekti arrık dedi kürtaja alalım dedi direk geç dölllenme olmuş olabikir bekleyelim demedi buda kese 5.5 hafta
KaldıramıyorumDevlet hastanesi de beta istedi 4400 çıktı renkli doppler istedi ordada fetal pol ile fetal kalp ayırt edilememiştir yazıyor
Canım ya gerçekten buradaki bütün arkadaşlarım bilir ne dert yandım bulantılardan mutsuzdum hep ağlıyordum koca yazı evde geçirdim 6.haftamda başladı serumla beslendim gün aşırı hep serum takıldı bana. En ağır bulantı ilaçlarını verdiler fayda etmedi. Ne yaparsan yap fayda etmiyor. Su bile içemedim suyun kokusundan banyo yapmak istemiyordum. Allah bulantısı olanlara sabır versin en iyi yaşayanlar anlar canım. 3 kg verdim bende bulantılar bitince hemen geri aldım. Altınçağına gireceksin merak etme sende. Ben de hiç bitmeyecek sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyordum. Bir de kabız oldum. Kabız olmamaya dikkat et sağlıklı beslenemedğin için kabızlık yüzünden de hastanelik olmuştum. Kabızlık varsa doktorunla görüş duphalac alabiliyorsan mutlaka al o bulantıdan daha beter çektiriyor en azından kusuyordum yatıyordum bulantıda kabızlık öyle değil. Çok geçmiş olsun canım ama güzel günler de zorun ardından gelirmiş canım. Şuan öyleyim sen de iyi olacaksın Belkş sen 10/12 haftalarda düzeleceksin bazılarının o haftalarda bitiyor çünkü tekrardan aramıza sağlıklı gebelikler diliyorum canımsizi çok iyi anlıyorum ben de ne yazıkki o ağır geçirenlerdenin 4 kilo verdm bi aydagerçekten hiç bitmeyecek gibi geliyor, sanırm bi süre daha benimle bu bulantılar, sabredicez mecbur tatlı minişlerimiz için
o mesaja gel düzenle yazıyor aşağı da ona bas ordan silebilirsinKaldıramıyorum
Canım iyi bir doktorlar görüş hemen kürtaj olma. Ablam gebeyken ona da ilk muayene de boş gebelik demişlerdi. Kürtaj istemişler annem yaptırmamış. Bizim sülalede boş gebelik olan yok demiş. Başka doktora götürmüş 1 hafta sonea gel demiş gittiğinde kalp atışını almışlardı. Şimdi oğlu 11 yaşında sağa sağlam maşallah. Hani diyorum ki o yüzde. Böyle durumlarda tek doktor değilde bir doktora daha gözükmekte fayda var. İnşallah bebeğin vardır boş değildir canım. Öğrendiğinde bizi ee haberdar et mutlakaDevlet hastanesi de beta istedi 4400 çıktı renkli doppler istedi ordada fetal pol ile fetal kalp ayırt edilememiştir yazıyor
Olmuyor canım yapamadımo mesaja gel düzenle yazıyor aşağı da ona bas ordan silebilirsin
ya ne zorluklar çekmişsiniz cidden, halime şükrettim , sizin kadar olmadım ben ama insan kendi yaşayınca en kötüsü gibi geliyor, çok sağolun zaman ayırıp beni bilgilendirdiğiniz için, umarım dediğiniz gibi olur şuan 11+1 deyim:) en pik dönemdeyim sabırla bekliyorum dediğiniz güzel hamilelik günelerini:) size de sağlıklı gebelikler ve sağlıkla bebişe kavuşmlar diliyorumCanım ya gerçekten buradaki bütün arkadaşlarım bilir ne dert yandım bulantılardan mutsuzdum hep ağlıyordum koca yazı evde geçirdim 6.haftamda başladı serumla beslendim gün aşırı hep serum takıldı bana. En ağır bulantı ilaçlarını verdiler fayda etmedi. Ne yaparsan yap fayda etmiyor. Su bile içemedim suyun kokusundan banyo yapmak istemiyordum. Allah bulantısı olanlara sabır versin en iyi yaşayanlar anlar canım. 3 kg verdim bende bulantılar bitince hemen geri aldım. Altınçağına gireceksin merak etme sende. Ben de hiç bitmeyecek sanki hep böyle kalacakmışım gibi hissediyordum. Bir de kabız oldum. Kabız olmamaya dikkat et sağlıklı beslenemedğin için kabızlık yüzünden de hastanelik olmuştum. Kabızlık varsa doktorunla görüş duphalac alabiliyorsan mutlaka al o bulantıdan daha beter çektiriyor en azından kusuyordum yatıyordum bulantıda kabızlık öyle değil. Çok geçmiş olsun canım ama güzel günler de zorun ardından gelirmiş canım. Şuan öyleyim sen de iyi olacaksın Belkş sen 10/12 haftalarda düzeleceksin bazılarının o haftalarda bitiyor çünkü tekrardan aramıza sağlıklı gebelikler diliyorum canım
Bende öyle yaptım gittim başka doktora progestan verdi 15 gün sonra gel dedi bugünde kendi doktorumu aradım oda haftaya salı gel kalp atışı duyulur artık dedi ama kanamam var biraz kesilmedi henüzCanım iyi bir doktorlar görüş hemen kürtaj olma. Ablam gebeyken ona da ilk muayene de boş gebelik demişlerdi. Kürtaj istemişler annem yaptırmamış. Bizim sülalede boş gebelik olan yok demiş. Başka doktora götürmüş 1 hafta sonea gel demiş gittiğinde kalp atışını almışlardı. Şimdi oğlu 11 yaşında sağa sağlam maşallah. Hani diyorum ki o yüzde. Böyle durumlarda tek doktor değilde bir doktora daha gözükmekte fayda var. İnşallah bebeğin vardır boş değildir canım. Öğrendiğinde bizi ee haberdar et mutlaka
Olmuyor canım yapamadım
Devlet hastanesi de beta istedi 4400 çıktı renkli doppler istedi ordada fetal pol ile fetal kalp ayırt edilememiştir yazıyor
Birde şöyle birşey var ilk kontrolüme adetimi 8gün geçince gittim vajinal yoldan baktı kese küçücüktü öyle olunca geç döllenme oldugu düşündüm bu eylülün 20 deki ilk vajinal ultrasonumBende öyle yaptım gittim başka doktora progestan verdi 15 gün sonra gel dedi bugünde kendi doktorumu aradım oda haftaya salı gel kalp atışı duyulur artık dedi ama kanamam var biraz kesilmedi henüz
Fiyat olarak hiç bi fikrim yok ama içerik ve kullanım açısından beğenilen bi ıslak mendil canım bu
Çok mantıklı ben hiç böyle düşünmemiştim kızlarIslak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acababende almayi dusundum indirim varken ama ya kurursa diye almıyorum
Daha küçükken ıslatarak silmek pişik yapmaması için gerekli bi yöntem sanırım burda da bi kaç arkadaş yazmıştı. Teşekkür ederim canım, kendime dalini de not aldım son aylara doğru alırım inşaAllahBen kızımda dalinin ıslak mendilini kullandım zaten ilk bir kaç ay ıslak mendili yıkayıp kutuya koyardım öyle kullanırdım. En azından biraz toparlanana kadar. Sonra da yıkamadan normal kullandım dalini canım.hiç pişik olmadı da belki 1/2 defa o da hafif. Yine aynı şekilde devam edeceğim canım
Ben bişey olmuyo diye biliyorum denemek için aldım sonuçta fabrika da da hemen üretilip anında marketlere gelmiyo yada marketler de vs de hemen bitmiyoIslak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acababende almayi dusundum indirim varken ama ya kurursa diye almıyorum
Öncelikle Allah yardımıcın olsun canımmeraba mart anneleri:) ben nisan annesi olacağım inşallah, size bir sorum var bu bulantılar ne zaman geçiyor acabafenalardayım
2. Trimester da normalmis. Benim 2.300 t4 de 1.25 cikmisti. Dr normal dediKızlarcım bu tsh iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?