Fiyat olarak hiç bi fikrim yok ama içerik ve kullanım açısından beğenilen bi ıslak mendil canım buKızlar bu ıslak mendil indirime girmiş 60 yapraklı 12 adet183₺ 2.siparişe de 1₺ Toplam 24 tanesi 182₺ ye geliyor almak mantıklımı acaba bu marka deneyenleriniz var mı ve fiyatı gerçekten uygun mudur?
Umarım bunda hiç sıkıntı yasamazsınız yaşamayızSon 3 ayda çıktı bende baş ağrısı gözlerin bulanık görmesi derken tansiyon 15/9 çıktı ve takip ettirdik hep protein kacagida çıktı 3 hafta erken alındı bebeğim. Şuanda bakiorum arada 12/7. 11/6 felan genelde
Kızlar iki üç gündür tansiyon problemim var normalde düsük olan tansiyonum bazen 11-6 bazen 10-6 falan çıkıyor sıkıntı mı sizce bu değerler?
Alla alla hemşire neden öyle dedi acaba, benim doktor kontrolünde hep 12-8 çıkıyor ve hiç kötü demedi doktorum.Benim normalde hamile değilken 9 6 falandı bugün asmdeki Hemsire 11 olmasını istemeyiz hamilelikte dedi biraz kafamı taktım galiba
Hay Allah razı olsun içimi rahatlattın sen, benim de hep 12.8 tansiyonum korktum açıkçası.İlk gebeliğelimde tansiyon sorunu yaşamış biri olarak onca doktor perinatolog takibindeyken asm deki hemsire acaba neye dayanarak size 11 olmasini istemeyiz dedi. 13/8 usttu risktir haberiniz olsun takmayın kafanıza.
Ben de çok ayakta kalınca ya da yürüyünce ağırlık oluyor bebek bir tarafta toplanıyor yürümek zor oluyor benim içinde, böyle olan arkadaşlar vardı. Sen doktoruna sorunca bana da yazar mısın rica etsem. Benim kontrolüm haftayaBu arada uzun zaman oldu bakamadim buralara herkes iyidir umarim herşey yolunda inşallahiki gundur karın kaşık bel ağrısı yaşıyorum hele ayagi kalkinca adım atamayacak hale gelyorum gece acile gidcektim donemiyordum o derece.kanama leke yok bebek sertlik sağımda hissediyorum bel kasık ağrısı çok kötü yasayabln oldu mu sizde de? İdrar yolu bu derece yapmaz taş vardı kanalda kızımda oda bu derece bel karın agrisi adim atrirmayacak kadar yapmaz diye düşünüyorum.3 te doktoruma gidicem bakalim. Bu arada ikili testimi şehir dışında yaptırmıştım hala alamadim ulasamadim da telefondan labaratuvar a. 3 lu tarama yda başka bir test mumkun mu icim rahatlasın yda 20. Haftaları bekleyip detyalimi yaptirsam.
Herkesin değişiyor canım benim çok geçmiş olsun ben ağır geçirdiğim için bişet diyemem ama geçince çok rahatlıyorsun resmen kuş gibi oluyorsun ben 16.haftama kadar çektim diyebilirim bulantılardan Allah kimseye vermesin kafamı kaldıramadım hamile değilde hasta gibiydim ben hep.bazılarının benim gibi ağır olmuyor ama hafif bulantısı oluyor. İnşalalh senin hafif olur ve daha erken biter canım. Hiç bitmeyecek gibi gelsede bitiyor altın çağın o zaman başlıyormeraba mart anneleri:) ben nisan annesi olacağım inşallah, size bir sorum var bu bulantılar ne zaman geçiyor acabafenalardayım
canım kullandığın vitaminde folik asit var zaten aynı miktarda stres yapma .Benim de kan pıhtılaşmam var ama 3.aydan sonra folik asiti bıraktık multivitamine geçtik. İçinde 400 mcg folik asit de var. Normalde folbiol kullanıyordum 500 mcg. Kafam karıştı şimdi bir şey olmaz inşallahDoktorum bu konuyla ilgili bir şey dememişti ama
yok canım bende de ani hareketlerde baş dönmesi falan yaşıyordum birkaç gün ölçtüm hep 10-6 , 10-7 çıktı doktora danıştım hamilelikte tansiyon bir miktar düşer sıkıntı yok dedi. ayrıca her gittiğimde de devlette ölçüm yapıyorlar yüne aynı değerler çıkıyor hiç sorun etmediler gayet normal yani sen kendinde ekstra bir rahatsızlık hissediyorsan tabiki doktorunla konuş ama hamilelikte bu değerler normalmiş.Kızlar iki üç gündür tansiyon problemim var normalde düsük olan tansiyonum bazen 11-6 bazen 10-6 falan çıkıyor sıkıntı mı sizce bu değerler?
Evet bir sorup güncelleyelim canım burayı ben de carsamba sorup yazarımAlla alla hemşire neden öyle dedi acaba, benim doktor kontrolünde hep 12-8 çıkıyor ve hiç kötü demedi doktorum.
Gidince bir sorayım
Teşekkür ederim canım benim hamilelik hepimizi endişeli yaptı bir nebzecanım kullandığın vitaminde folik asit var zaten aynı miktarda stres yapma .
yok canım bende de ani hareketlerde baş dönmesi falan yaşıyordum birkaç gün ölçtüm hep 10-6 , 10-7 çıktı doktora danıştım hamilelikte tansiyon bir miktar düşer sıkıntı yok dedi. ayrıca her gittiğimde de devlette ölçüm yapıyorlar yüne aynı değerler çıkıyor hiç sorun etmediler gayet normal yani sen kendinde ekstra bir rahatsızlık hissediyorsan tabiki doktorunla konuş ama hamilelikte bu değerler normalmiş.
Islak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acabaKızlar bu ıslak mendil indirime girmiş 60 yapraklı 12 adet183₺ 2.siparişe de 1₺ Toplam 24 tanesi 182₺ ye geliyor almak mantıklımı acaba bu marka deneyenleriniz var mı ve fiyatı gerçekten uygun mudur?
Ona ben de cesaret edemedimIslak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acababende almayi dusundum indirim varken ama ya kurursa diye almıyorum
sizi çok iyi anlıyorum ben de ne yazıkki o ağır geçirenlerdenin 4 kilo verdm bi aydaHerkesin değişiyor canım benim çok geçmiş olsun ben ağır geçirdiğim için bişet diyemem ama geçince çok rahatlıyorsun resmen kuş gibi oluyorsun ben 16.haftama kadar çektim diyebilirim bulantılardan Allah kimseye vermesin kafamı kaldıramadım hamile değilde hasta gibiydim ben hep.bazılarının benim gibi ağır olmuyor ama hafif bulantısı oluyor. İnşalalh senin hafif olur ve daha erken biter canım. Hiç bitmeyecek gibi gelsede bitiyor altın çağın o zaman başlıyor
Karından bakıldı bebek yok dediMerhaba alttan mi bakildi yoksa karin ultrasonu. Karin ultrasonu ise bebek gorulmemis olabilir. Ben 6 haftaliktim gittigimde alttan bakalim daha cok kucuk gozukmeyebilir demistiler.Soyle bazen gec dollenme oldugu icin adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor.
Hayır sadece kese vardı kendi doktorum degildi ama kendş doktoeum olmadıgı içşn başka doktora yönlendir di oda böyle konuştu işteÖncelikle geçmiş olsun.ben iki sefer boş gebelik yaşadım 8. Haftaya kadar bekledik boştu hala ve birinde lekelenmem başladı beta düşmeye başladı.digerinde leke kanama yoktu.gec dollenmedir belki sizin yolksac varmiydi peki?
Canım kesesi boşken dolan olmuyor ama doktorlar bazen boş dedikleri doku çıkabiliyor 10/15 gün sonra. Kanaması olup devam eden arkadaşlar oldu sağlıkla geldiler bu zamana kadar kanamalarrı da durdu. İnşallah doktor net görememiştir boş gebelik değildir canım zaten 1/2 hafta içinde netleşir. Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla versin inşallahKızlar merhaba ben mayıs annesi adayıyım ama sizin tecrübelerine dayanarak danışmak istedigim konu var ben en son 12 agustosda adet oldum buna göre 7 haftalık gebe olmam gerek 4gün önce kahverengi kanama başladı domtora gittim özele 7 haftaya göre kese boş bebek yok kürtajla alalım dedi aldırmadık devlete gittim beta verdim 4400 öıktı 5.5 hafta ile uyumlu dedi düşük tehlikesi için progetan verdi ama özel gibi kürtaj yapalım demedş 15 gün bekle dedi kanaması olup düşük yapmayan kesesi boş oluo dolan oldumu lütfen yardımcı olurmusunuz
Insta da birisi kapak kismi yere gelecek sekilde koyarsaniz kuruma olmuyo dedi ama 5 ay bence cok uzun zaten ilk baslarda temizleme pamugunu islatip kullanirim diyorum ustune 2 ay eklesek 7 ay yok bu pahalilikta oriski alamamOna ben de cesaret edemedim
Ben de çok açım canım yemek yiyorum 2 saat geçmeden midem kazınıyor sabahı zor ediyorum açlıktan gece uyanıyorum ama yatmadan önce yediğim için yemiyorum tekrar uyuyorum sabahları da açlıktan midem bulanıyor yediğim zaman geçiyor hemen. Napıcam bu mideyle bilmiyorum her şeyi de yiyemitorum. Kızımdayken yerdim şimdi seçiyorum. Nasıl yok tutabilirim kendimi. Zaten hızla kilo alacağımız zamanlarımıza geldik. İnan kiloda sıkıntı değil sürekli aç hissetmek çok rahatsız edici durum.Bir şey söyleyeyim mi benim boğazım hiç durmuyordu yani tıka basa yiyip 1 saat geçmeden yine aciiimmmm diye ağlayacak hale geliyordum. Şeker yuklemesi yaptırdım çıktı işte neyse fakülte takibine geçiş yaptım endokrin aynı anda diyetisyen takibi de istiyor zaten. Diyetisyen bir program verdi ben yiyemedimhatta dedim ben bunları yersem yuvarlanırim top gibi, diyetisyene gidene kadar 16, diyetisyenler sonra sadece 4 kilo aldım. Bu ara diyetisyene 6.ayimda başlamıştım...
Şimdiden güzel bir diyet programı yapması öneririm
kesinlikle kururlarsa oturur ağlarım vallaInsta da birisi kapak kismi yere gelecek sekilde koyarsaniz kuruma olmuyo dedi ama 5 ay bence cok uzun zaten ilk baslarda temizleme pamugunu islatip kullanirim diyorum ustune 2 ay eklesek 7 ay yok bu pahalilikta oriski alamam
Boş demem sebebi kaç haftalık hamilesin dedi kensi doktrum olmadıgı içşn 7 hafta dedim baktı kese boş bebek yok olması gerekti arrık dedi kürtaja alalım dedi direk geç dölllenme olmuş olabikir bekleyelim demedi buda kese 5.5 haftaCanım kesesi boşken dolan olmuyor ama doktorlar bazen boş dedikleri doku çıkabiliyor 10/15 gün sonra. Kanaması olup devam eden arkadaşlar oldu sağlıkla geldiler bu zamana kadar kanamalarrı da durdu. İnşallah doktor net görememiştir boş gebelik değildir canım zaten 1/2 hafta içinde netleşir. Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla versin inşallah
Aynen oyle vallakesinlikle kururlarsa oturur ağlarım vallabi de ev sıcak olacak doğalgaz çalışacak bilemedim. şimdilik pamuk stoklamak daha mantıklı akmaz kokmaz
Ben kızımda dalinin ıslak mendilini kullandım zaten ilk bir kaç ay ıslak mendili yıkayıp kutuya koyardım öyle kullanırdım. En azından biraz toparlanana kadar. Sonra da yıkamadan normal kullandım dalini canım.hiç pişik olmadı da belki 1/2 defa o da hafif. Yine aynı şekilde devam edeceğim canımKızlar bu ıslak mendil indirime girmiş 60 yapraklı 12 adet183₺ 2.siparişe de 1₺ Toplam 24 tanesi 182₺ ye geliyor almak mantıklımı acaba bu marka deneyenleriniz var mı ve fiyatı gerçekten uygun mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?