2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben bişey olmuyo diye biliyorum denemek için aldım sonuçta fabrika da da hemen üretilip anında marketlere gelmiyo yada marketler de vs de hemen bitmiyo
Dogrudur canim bende uretim market asamasini düşündüm ama yine riske atmam. Bana zaman uzun geldi bi de market fabrika suresi var o yuzden

ben de kendi kilomdan 3-4 kilo fazla hamile kaldım ilk ay çok kötü değildi ama şimdi bulantım olduğu halde kilo alıyorum çünkü yiyorum da yüzüm tostoparlak oldu, tartılasım yok istemiyorum....karbo yiyince bildiğiniz karnım daha da bir davul gibi şişiyor, 3.5 aylık karın 6 aylık gibi oluyor, çok az kıyafet almam lazım modunda çok birşeyde almak istemiyorum olanlar arasında dönüp duruyorum ama bu hızla gidersem gömlek üstte sorun olacak karnım çok çabuk çıktı ya, sanırım 2. gebelik diye.

bu kilolu halimi hiç sevemiyorum ben de, bir de bu sefer hala bulantı hissinin geçmemesi beni çok rahatsız ediyor hiç modum iyi değil gibi...

karboyu keşke bende çıkarabilsem, çok zor benim için nasıl yapacağım bilmiyorum, şu an kendimde o gücü hiç göremiyorum hem bu moda hem de full karbo kısıtlamasına herhalde dayanamam modum iyice düşebilir, ki sınırlasam bitirsem bana da iyi geleceğini biliyorum.

bizim de 3.5 yaşına kadar ömrümüz park yatakla geçti, her yere taşı geç, çok çok rahat gerçekten....biz bir de aşırı gezenti bir aileyiz her hafta sonu topla istediğin yere götür aç, çok rahat oluyor gerçekten

Islak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acaba bende almayi dusundum indirim varken ama ya kurursa diye almıyorum
Ben sleepyden koli ole aliyorum 24* şeklinde 5 ay öncesinden ıslak mendil stoğum var oğlum cok kullanıyor. Üzerindeki koruma açılmadıktan sonra bir şey olmuyor
Ben hiç doymuyorum ki
Elimin altında hep kuru kayısı, kuru incir vs var ama onlar bile kesmiyor bir zaman sonra

İnşallah duyarsınız kalp atışını biraz bekleyin bakalım

Canım pişik biraz da sürekli bezli kalıp su değmediği için oluyor.
Akıl vermek gibi olmasın 9 yaşında oğlum var ben onda gergin yapamasam bile ki Mayıs doğumlu gergin yapmaya özen gosteriyordum, poposunu su ve bebek şampuanı ile yıkayıp kurutuyodum biraz açık kalıyordu havada alsın diye sonra kremi sürüp kapatiyodum bezini.
Çok şükür hiç aşırı pişik sorunu olmadı

Kuru kayısı ve incir yiyordum bıktım artık onlardan da cebiz fındık fıstık falan hiç yiyemedim ilk zamanlar almıştım bulantılarım başlayınca bıraktım komple. Daha da istemiyorum. Kayısı kompostosu yaptım bulantılarım varken ilaçlarımı ayranla ve komposto ile içiyordum canım o yüzden doydum su yerine onları tükettiğim için. Zaten bildiğin aç oluyorum ben midem hep kazınıyor hayır gerçekten de acıkıyorum çünkü gürlüyor resmen midem açlıktan

Sağolun cidden anlayan birilerinin olması bile iyi hissetryor, zoferi de duydum ama doktor vermemişti bu gittiğimde soracağım, ben de şuan 11.haftadaym umarım en yakın zamandq normal yemek yiyebilirm bende

Merhaba sonrada devam etti mi tansiyon

Aslında yine yiyorsun ama yediğin zaman ve miktarı öncesinde veya sonrasında ne yediğin cok önemli ama tabi kesinlikle yememen gerekenler de var onları unutmamak gerekir.
Doğru diyorsun canım ama şuan bilemediğim için ne yapsam bilemedim. Yinede biraz dikkatli olayım ben

Kızlar biz bu arabadan aldık haftasonu civilden sürüşü falanda hoşumuza gitti pratik katlanıyor fiyatıda uçuk değildi ablam ve birkaç arkadaşımda bu arabadan var onlarda memnunlar aldık bizde Bebeğimize birşeyler aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-03-21-08-24-965_com.android.chrome.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 80
nice mutlu seneleri olsun oğluşunun canım tatlı yorgunluklar ama tabi hamilelikte cok daha yorucu oluyor. kiloyu takma kafana, bundan sonra dengeli gidersin cok almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…