Dogrudur canim bende uretim market asamasini düşündüm ama yine riske atmam. Bana zaman uzun geldi bi de market fabrika suresi var o yuzdenBen bişey olmuyo diye biliyorum denemek için aldım sonuçta fabrika da da hemen üretilip anında marketlere gelmiyo yada marketler de vs de hemen bitmiyo
ben de kendi kilomdan 3-4 kilo fazla hamile kaldım ilk ay çok kötü değildi ama şimdi bulantım olduğu halde kilo alıyorum çünkü yiyorum da yüzüm tostoparlak oldu, tartılasım yok istemiyorum....karbo yiyince bildiğiniz karnım daha da bir davul gibi şişiyor, 3.5 aylık karın 6 aylık gibi oluyor, çok az kıyafet almam lazım modunda çok birşeyde almak istemiyorum olanlar arasında dönüp duruyorum ama bu hızla gidersem gömlek üstte sorun olacak karnım çok çabuk çıktı ya, sanırım 2. gebelik diye.Günaydın kızlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Benim de yavruşumun bugün doğum günü. Dün kutladık. Geçen haftadan beri hummalı çalışmalarla, neler eksik, ne yapılacak, ne alınacak vs en son cumartesi günü temizliği, hazırlığı.. Dün misafirler gelene kadar oturmadım.. Ya da gidene kadar :) Neyse ki arkadaşım, kayınvalide, elti falan da bir kaç şey yapıp getirdiler de, Allah razı olsun.. Mutfağı falan toparladılar en son baya bi saolsunlar. Yoksa bacaklarımı hissetmiyordum yani. Herkes gittikten sonra üstümü bile değişmeden ortalığın dağınıklığı ile oturdum vallahi.. Mutfak toplu ama ev darmadağın şu anda hala.. Bir şeylerin üzerinden atlayıp falan geçereköyle çıktık evden sabah. Çocuklar da gelince baya bir dağıldı.. Akşama işimiz var bakalım. Güzel yorgunluklar elbette.. Allah eksiltmesin çoğaltsın hep ama böyle daha da ağır olunca insan, bacaklarım kemiklerim gitti bitti..
Fotoğraflarda duba gibi çıktım elbette :/ Birilerinin arkasına saklanmaya çalıştım hep ama ne çare :) Misafirler biliyordu hamileliği de, fotoları paylaşınca millet anlamasın istedim. Yine de maşallah ne çok kilo almış diyecekler görenlerSadece hamilelik kilosu değil bu arada, ben zaten zayıf bir insan değilim. Üzerine bir de 5 kilo falan alıp hamile kalmıştım da, ondan bu kendimle derdim.. Elbise giymiştim bir de.. Ay elbiseyle iyice dombili, göbekli oluyorum. Sanırım bir daha giymeyeceğim :) Evdeki nevaleler bitince de :) karbonhidrata veda edeceğim. Çocuğun aldığından başka kilo almamam lazım artık yaa.. Yoksa baya çatlak patlak toparlak olacağım..
Bence normal canım gebelikte 2,5 altı isteniyor ama belki düşük doz bi ilaç verir bazı doktorlar takıntılı oluyor tshaKızlarcım bu tsh iyi mi
YaaaTarihe not: az önce karnımda bebeğimin hareket edişini gördüm18+5
bizim de 3.5 yaşına kadar ömrümüz park yatakla geçti, her yere taşı geç, çok çok rahat gerçekten....biz bir de aşırı gezenti bir aileyiz her hafta sonu topla istediğin yere götür aç, çok rahat oluyor gerçektenBiz tutunup kalkmaya başlayana kadar, 7-8 aylıktı, park yatak kullandık. Çok rahat etmiştim. Normalde daha uzun süre de kullanılır da, alt kademeye indirince çocuğu almak zorlaşıyor. Zaten odasına da geçirmek istiyordum artık, sonra direk odasına almıştık. Hala duruyor park yatak, yine onu kullanacağız. Gerekirse odadan odaya taşıyorsun, gerekirse bir yerlere götürüyorsun. Katlaması, kurması çok kolaydı. Anneme kalmaya gidince götürüyorduk. Tatillere götürüyorduk :) Baya rahat etmiştik.
Ben sleepyden koli ole aliyorum 24* şeklinde 5 ay öncesinden ıslak mendil stoğum var oğlum cok kullanıyor. Üzerindeki koruma açılmadıktan sonra bir şey olmuyorIslak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acababende almayi dusundum indirim varken ama ya kurursa diye almıyorum
Ben hiç doymuyorum kiBen de çok açım canım yemek yiyorum 2 saat geçmeden midem kazınıyor sabahı zor ediyorum açlıktan gece uyanıyorum ama yatmadan önce yediğim için yemiyorum tekrar uyuyorum sabahları da açlıktan midem bulanıyor yediğim zaman geçiyor hemen. Napıcam bu mideyle bilmiyorum her şeyi de yiyemitorum. Kızımdayken yerdim şimdi seçiyorum. Nasıl yok tutabilirim kendimi. Zaten hızla kilo alacağımız zamanlarımıza geldik. İnan kiloda sıkıntı değil sürekli aç hissetmek çok rahatsız edici durum.
İnşallah duyarsınız kalp atışını biraz bekleyin bakalımBirde şöyle birşey var ilk kontrolüme adetimi 8gün geçince gittim vajinal yoldan baktı kese küçücüktü öyle olunca geç döllenme oldugu düşündüm bu eylülün 20 deki ilk vajinal ultrasonum Eki Görüntüle 3139304
Canım pişik biraz da sürekli bezli kalıp su değmediği için oluyor.Daha küçükken ıslatarak silmek pişik yapmaması için gerekli bi yöntem sanırım burda da bi kaç arkadaş yazmıştı. Teşekkür ederim canım, kendime dalini de not aldım son aylara doğru alırım inşaAllah
Çook güzelAmin inşlllah canım nasıl gidiyor annelik?
Kuru kayısı ve incir yiyordum bıktım artık onlardan da cebiz fındık fıstık falan hiç yiyemedim ilk zamanlar almıştım bulantılarım başlayınca bıraktım komple. Daha da istemiyorum. Kayısı kompostosu yaptım bulantılarım varken ilaçlarımı ayranla ve komposto ile içiyordum canım o yüzden doydum su yerine onları tükettiğim için. Zaten bildiğin aç oluyorum ben midem hep kazınıyor hayır gerçekten de acıkıyorum çünkü gürlüyor resmen midem açlıktanBen sleepyden koli ole aliyorum 24* şeklinde 5 ay öncesinden ıslak mendil stoğum var oğlum cok kullanıyor. Üzerindeki koruma açılmadıktan sonra bir şey olmuyor
Ben hiç doymuyorum ki
Elimin altında hep kuru kayısı, kuru incir vs var ama onlar bile kesmiyor bir zaman sonra
Sağolun cidden anlayan birilerinin olması bile iyi hissetryor, zoferi de duydum ama doktor vermemişti bu gittiğimde soracağım, ben de şuan 11.haftadaym umarım en yakın zamandq normal yemek yiyebilirm bendeÖncelikle Allah yardımıcın olsun canım
Ben de çok şiddetli geçirenlerdenim. Yiyemediğim için 12. haftama kadar 4 kilo vermiştim.
Benim de 12den sonra hafif rahatlamaya başladı ama tamamen düzene girmesi 14.haftamı buldu ama hala gece yatmadan 2 prilam ve sabah kalkıncada 1 tane zofer ilacı kullanıyorum.
İlaç almazsam kötü oluyorum, geçenlerde almadan durayım dedim ama yapamadım. 1-2 haftaya kadar ilacı da bırakabilirim diye düşünüyorum. Eğer doktorun önerirse ona sorarak, sabah aç karnına zofer ilacını da kullanabilirsin beni en çok rahatlatan bu ilaç olmuştu.
Senin de geçmesine az kalmış canım az daha gayret et
Oh çok sevindim sağlıkla büyütÇook güzeldoğurmadan önce pek çok endişem vardı. Zorlanir miyim, lohusa depresyonh yaşar mıyım vs ama yook. Epey zaman beklediğimiz için bizden sabırlı, mutlu, çok güzel anne oluyor galiba
Hamilelikte oluyor diye biliyorum ama siz yine de tansiyon da baktirin,bazen tansiyon yukselince de burun kanamasi olabiliyorKızlar benim 2 gündür durduk yere burnum kanıyor çok uzun sürmüyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Merhaba sonrada devam etti mi tansiyonEvet yuksek tansiyon,ellerde ayakalarda ve yuzde odem,bebege giden kan akimlarinda azalma oldu.Plasenta yaslanmasi.İdrarda protein kacagida oluyor fakat o bende olmadi.Bu durumda acil sezeryana alindim.Kizimda gelisim geriligi olusmustu tansiyondan kaynakli.
20. Haftadan sonra duzenli tansiyon takibi yaptirmakta fayda var.Ozellikle ailede tansiyon gecmisi varsa,ihmale gelmez.
Korkudan hic bakmadim cok psikolojim bozulmustu tansiyon olcemektenMerhaba sonrada devam etti mi tansiyon
Benim 40 ım çıkacak nerdeyse.duzelmişti ama yuksek çıktı gecenlerde.baska ilaca basladık.ilaçla ancak 12 13 .sanırım kalıcı olduKorkudan hic bakmadim cok psikolojim bozulmustu tansiyon olcemekten
Bu hafta kontrole gideceğim baktıracam bakalımHamilelikte oluyor diye biliyorum ama siz yine de tansiyon da baktirin,bazen tansiyon yukselince de burun kanamasi olabiliyor
Doğru diyorsun canım ama şuan bilemediğim için ne yapsam bilemedim. Yinede biraz dikkatli olayım benAslında yine yiyorsun ama yediğin zaman ve miktarı öncesinde veya sonrasında ne yediğin cok önemliama tabi kesinlikle yememen gerekenler de var onları unutmamak gerekir.
nice mutlu seneleri olsun oğluşunun canımGünaydın kızlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Benim de yavruşumun bugün doğum günü. Dün kutladık. Geçen haftadan beri hummalı çalışmalarla, neler eksik, ne yapılacak, ne alınacak vs en son cumartesi günü temizliği, hazırlığı.. Dün misafirler gelene kadar oturmadım.. Ya da gidene kadar :) Neyse ki arkadaşım, kayınvalide, elti falan da bir kaç şey yapıp getirdiler de, Allah razı olsun.. Mutfağı falan toparladılar en son baya bi saolsunlar. Yoksa bacaklarımı hissetmiyordum yani. Herkes gittikten sonra üstümü bile değişmeden ortalığın dağınıklığı ile oturdum vallahi.. Mutfak toplu ama ev darmadağın şu anda hala.. Bir şeylerin üzerinden atlayıp falan geçereköyle çıktık evden sabah. Çocuklar da gelince baya bir dağıldı.. Akşama işimiz var bakalım. Güzel yorgunluklar elbette.. Allah eksiltmesin çoğaltsın hep ama böyle daha da ağır olunca insan, bacaklarım kemiklerim gitti bitti..
Fotoğraflarda duba gibi çıktım elbette :/ Birilerinin arkasına saklanmaya çalıştım hep ama ne çare :) Misafirler biliyordu hamileliği de, fotoları paylaşınca millet anlamasın istedim. Yine de maşallah ne çok kilo almış diyecekler görenlerSadece hamilelik kilosu değil bu arada, ben zaten zayıf bir insan değilim. Üzerine bir de 5 kilo falan alıp hamile kalmıştım da, ondan bu kendimle derdim.. Elbise giymiştim bir de.. Ay elbiseyle iyice dombili, göbekli oluyorum. Sanırım bir daha giymeyeceğim :) Evdeki nevaleler bitince de :) karbonhidrata veda edeceğim. Çocuğun aldığından başka kilo almamam lazım artık yaa.. Yoksa baya çatlak patlak toparlak olacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?