2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ayy geçen tanıdıklarda 4 aya göre büyük dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim böyle oluyor galiba
Google bey böyle diyor niye üzülcen ya kiminin iç karnı dar oluyo hemen çıkıyor karnı kiminin geniş oluyor geç çıkıyor

Eklentiler

• Screenshot_20221003_220620.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 87
Google bey böyle diyor niye üzülcen ya kiminin iç karnı dar oluyo hemen çıkıyor karnı kiminin geniş oluyor geç çıkıyor
Doğru diyor Google bey evet öne doğru top gibi bir görüntü oluyor. Evet canım haklısın neyse biz eğlenmeye devam

Islak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acaba bende almayi dusundum indirim varken ama ya kurursa diye almıyorum
Direk güneş ışığı almasin, ben çekmecede yaklaşık 10 ay önceki ıslak mendilleri buldum kalmış unutmusum. Açtım hicbirseyi yoktu. Şuan kullanıyorum ama 1 paketim balkonda kalmış direk gün ışığı almış onda nem çok azdı. Eğer kapak açıksa hiç kalmamıştı.

Bence sen kendş doktorunu bekle canım ya sa başka bir doktora da gözükebilirsin. Dediğim gibi böyle durumlarda başka bir doktora da gözükmekte fayda var.

Ohh senin az kalmış çoğu insanın 12/13.haftalarda bitiyor inşallah sizin de öyle okuruz çok geçmiş olsun tekrardan

Kızlar benim 2 gündür durduk yere burnum kanıyor çok uzun sürmüyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
🖐 hatta sanırım geçen hafta yazmıştım bu konuyu. Durmayacak şekilde uzun kanama durumunda hastaneye başvur demidti ama benim genelde 2-3 dakika içinde hep durdu. Normal denmişti vucutta kan fazlalastigi için burun içi kılcal damarlar ince ise olabiliyormuş. Benzet şey minseo da yasamis

Allahım masterchefte çiğköfte partisi var fena canım çekti bu program hiç hamilelere göre değil
Ben her gün yemeye devam ediyorum canım hep çiğ köfte çekiyor az önce de eşim açtı dedim canım çekti kapat şunu daha öğlen yedim:)) çekilmeyecek gibi de değil yani. Bunlantılarımda en çok ayva ve çip köfte istedi canım şimdş ayvadannsoğıdum ama çiğköftehe devam :)))

Doğru diyorsun canım ama şuan bilemediğim için ne yapsam bilemedim. Yinede biraz dikkatli olayım ben
Benimkisi sadece bir öneriydi, kendindeki yediğin yemeklere göre değişimleri iyi takip edersen zaten anlıyorsun farkları

Benimkisi sadece bir öneriydi, kendindeki yediğin yemeklere göre değişimleri iyi takip edersen zaten anlıyorsun farkları
Ekmek makarna karbonhidrat çokmu tüketiyorum acaba şöyle bi düşündümde

Insta da birisi kapak kismi yere gelecek sekilde koyarsaniz kuruma olmuyo dedi ama 5 ay bence cok uzun zaten ilk baslarda temizleme pamugunu islatip kullanirim diyorum ustune 2 ay eklesek 7 ay yok bu pahalilikta oriski alamam
Canm bende bir koli var yaklaşık 6 aydır ev içinde WC de kullanıyorum kapak kısmı aşağıda olunca kurumuyor diye bende yaptım gerçekten de kurumadi sleeppy di markadan markaya degisirmi bilemem hâlâ 4 veya 5 paket var kolide

Normal tansiyonunuz nedir mesela gebelik yokken felan oda önemli tabi. Korkmayın doktor bebek iyi kan tahlil aldi yatış yaptı ama kizimdan dolayı kalmadım yarın sonuçlar çıkacak progesteron igne yazdı.icimi rahtatmak icin mi soyledi bilmiyorum ama ısrarla yatış istemesi nedendi bilemedim.endieeliyim ve ağrım çok faLa hele ayagi kalkinca düşük olcak gibi adim atamıyorum bugün daha kötü..

Allahım masterchefte çiğköfte partisi var fena canım çekti bu program hiç hamilelere göre değil
Yaa insan görünce gerçekten canı çekiyor ben bu ara okadar çok çiğköfte yedimki mideyi bozdum nar ekşisi şişesini boca ediyordum üstüne off bugünde içli köfte çekti eşim yaptı sağolsun kahvaltı üstüne bi yedim sanki kıtlıktan çıkmışım şimdi mide ağrısından ölüyorum

Bacılarımm gunlerdir yazdiklarinizi okuyup bitirmeye calisiyorum vee sonunda sayfa sonuna geldimm bende doktor kontrolune gidecegim cumaya randevumu olusturdum sukur kusarken vajina deligimden (idrar degil) sivi geldi ve biraz coktu korktum acikcasi. O gunden beri kabuslarim bitmedi gece uyumaya korkar oldum ama işten anca izin alabildim. Doktorum ayda 1 gel dedi ama ben tam 2 hafta da yine kontrole gidecegim bu ayda 1 sanirim kızımla bana gore degil :) Ayrica biliyorsunuz ki 80 kilo ile hamile kalmistim 2 hafta once doktorum 16 haftalik gebeyken 82.9 kilo oldum dr um kilo almaya musaitsin artik karbonhidrati tatliyi cikaralim cok dikkat edelim dedi ve ben ayy cuma kontrol var bakayim kiloma dedim 85 olmusum kusmalarima ragmen sanki adama inat yaparmisim gibi cidden ve su kilo olayi cok canimi sikmaya basladi nasil aldim hic fikrim yok korkunc. Ilk doktorumdan kalan kilo travmam sanirim. Suan 18 haftaligim ama ben hic kipirti belirti vs hissetmiyorum. Keske hissedebilsem bende bir an once acaba kilodan dolayi yag tabakam oldugundan mi bilmiyorum. Ultrasyonda gordugumde falan mutlu oluyorum ancak bir annelik hissim yok henuz belki hareketini hissedersem nasipse hislerim olusur diye avutuyorum. Korkularim var henuz alisveris yapamadim. Yapmaya baslarken hepinizi kesin darlarim :) simdiden ozur dilerim bu yuzden :) bu arada gobegim 6 aylik gibi oldu ama zaten az gobegim vardi hamilelik oncesi 3 e katlanan cinsten :) bi de ben nipt yaptirmistim o yuzden direkt 21. Haftada detayli ultrasyona girmen yeterli dedi doktor ama gebelik sekeri vs yuzunden ben onlara da baktircam cunku tatli cok canim istiyor zor tutuyorum kendimi. Bir de bugunku kilomu gorunce bu kadar kisa surede heleki gebelik diyetisyeni arastirmaya baslicam artik.bende durum bunlar kizlar. Sizleri seviyorum genis ailem. Iyiki varsiniz ve insallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza aliriz

Günaydın kızlar

Maşallah yaaa benim çıkmadı bebek nerde diyorlar çıkıyo sanıyodum yemektenmiş geri iniyor hele yatınca dümdüz
Senin karın kasların daha sıkı ve iç karnın geniş demek ki canım kiminin 6 aylıkken bile belli olmuyor tadını çıkar rahat rahat yat ben artık yüzüstü yatamıyorum mesela benim yerime de yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…