Ay senin göbüşün daha büyük ve daha yukarda erkek göbeği böyle mi oluyorduAy tokuşturalım hadii
Ayy geçen tanıdıklarda 4 aya göre büyük dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAy senin göbüşün daha büyük ve daha yukarda erkek göbeği böyle mi oluyordu
Google bey böyle diyorAyy geçen tanıdıklarda 4 aya göre büyük dedi sevinsem mi üzülsem mi bilemedimböyle oluyor galiba
Doğru diyor Google beyGoogle bey böyle diyorniye üzülcen ya kiminin iç karnı dar oluyo hemen çıkıyor karnı kiminin geniş oluyor geç çıkıyor
Direk güneş ışığı almasin, ben çekmecede yaklaşık 10 ay önceki ıslak mendilleri buldum kalmış unutmusum. Açtım hicbirseyi yoktu. Şuan kullanıyorumIslak mendil simdiden ali ir mi kuruma olmaz mi acababende almayi dusundum indirim varken ama ya kurursa diye almıyorum
Bence sen kendş doktorunu bekle canım ya sa başka bir doktora da gözükebilirsin. Dediğim gibi böyle durumlarda başka bir doktora da gözükmekte fayda var.Boş demem sebebi kaç haftalık hamilesin dedi kensi doktrum olmadıgı içşn 7 hafta dedim baktı kese boş bebek yok olması gerekti arrık dedi kürtaja alalım dedi direk geç dölllenme olmuş olabikir bekleyelim demedi buda kese 5.5 hafta
Ohh senin az kalmış çoğu insanın 12/13.haftalarda bitiyor inşallah sizin de öyle okuruz çok geçmiş olsun tekrardanya ne zorluklar çekmişsiniz cidden, halime şükrettim , sizin kadar olmadım ben ama insan kendi yaşayınca en kötüsü gibi geliyor, çok sağolun zaman ayırıp beni bilgilendirdiğiniz için, umarım dediğiniz gibi olur şuan 11+1 deyim:) en pik dönemdeyim sabırla bekliyorum dediğiniz güzel hamilelik günelerini:) size de sağlıklı gebelikler ve sağlıkla bebişe kavuşmlar diliyorum
🖐 hatta sanırım geçen hafta yazmıştım bu konuyu. Durmayacak şekilde uzun kanama durumunda hastaneye başvur demidti ama benim genelde 2-3 dakika içinde hep durdu. Normal denmişti vucutta kan fazlalastigi için burun içi kılcal damarlar ince ise olabiliyormuş. Benzet şeyKızlar benim 2 gündür durduk yere burnum kanıyor çok uzun sürmüyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Bende görünce eşimi ufaktan bir hava almaya gönderdim şimdi geldi.Allahım masterchefte çiğköfte partisi var fena canım çektibu program hiç hamilelere göre değil
Ben her gün yemeye devam ediyorum canım hep çiğ köfte çekiyorAllahım masterchefte çiğköfte partisi var fena canım çektibu program hiç hamilelere göre değil
Benimkisi sadece bir öneriydi, kendindeki yediğin yemeklere göre değişimleri iyi takip edersen zaten anlıyorsun farklarıDoğru diyorsun canım ama şuan bilemediğim için ne yapsam bilemedim. Yinede biraz dikkatli olayım ben
Yaa ne güzelde büyümüş maşallah ben buradayım artık diyor herkese :)))sağlıkla gelsinlerGel tokuşturalım
Ekmek makarna karbonhidrat çokmu tüketiyorum acaba şöyle bi düşündümdeBenimkisi sadece bir öneriydi, kendindeki yediğin yemeklere göre değişimleri iyi takip edersen zaten anlıyorsun farkları
Canm bende bir koli var yaklaşık 6 aydır ev içinde WC de kullanıyorum kapak kısmı aşağıda olunca kurumuyor diye bende yaptım gerçekten de kurumadi sleeppy di markadan markaya degisirmi bilemem hâlâ 4 veya 5 paket var kolideInsta da birisi kapak kismi yere gelecek sekilde koyarsaniz kuruma olmuyo dedi ama 5 ay bence cok uzun zaten ilk baslarda temizleme pamugunu islatip kullanirim diyorum ustune 2 ay eklesek 7 ay yok bu pahalilikta oriski alamam
Normal tansiyonunuz nedir mesela gebelik yokken felan oda önemli tabi. KorkmayınHay Allah razı olsun içimi rahatlattın sen, benim de hep 12.8 tansiyonum korktum açıkçası.
Ben de çok ayakta kalınca ya da yürüyünce ağırlık oluyor bebek bir tarafta toplanıyor yürümek zor oluyor benim içinde, böyle olan arkadaşlar vardı. Sen doktoruna sorunca bana da yazar mısın rica etsem. Benim kontrolüm haftaya
Maşallah yaaa benim çıkmadı bebek nerde diyorlarGel tokuşturalım
Yaa insan görünce gerçekten canı çekiyor ben bu ara okadar çok çiğköfte yedimki mideyi bozdum nar ekşisi şişesini boca ediyordum üstüne off bugünde içli köfte çekti eşim yaptı sağolsun kahvaltı üstüne bi yedim sanki kıtlıktan çıkmışım şimdi mide ağrısından ölüyorumAllahım masterchefte çiğköfte partisi var fena canım çektibu program hiç hamilelere göre değil
Senin karın kasların daha sıkı ve iç karnın geniş demek ki canım kiminin 6 aylıkken bile belli olmuyorMaşallah yaaa benim çıkmadı bebek nerde diyorlarçıkıyo sanıyodum yemektenmiş geri iniyor hele yatınca dümdüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?