Oyyy daha öğreneceğim çok şey varyaCanım pişik biraz da sürekli bezli kalıp su değmediği için oluyor.
Akıl vermek gibi olmasın 9 yaşında oğlum var ben onda gergin yapamasam bile ki Mayıs doğumlu gergin yapmaya özen gosteriyordum, poposunu su ve bebek şampuanı ile yıkayıp kurutuyodum biraz açık kalıyordu havada alsın diye sonra kremi sürüp kapatiyodum bezini.
Çok şükür hiç aşırı pişik sorunu olmadı
Gebelikte normal diyorlar canımKızlar benim 2 gündür durduk yere burnum kanıyor çok uzun sürmüyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Sizin gebeligin son haftalarda mi cikti? Genelde son haftalarda cikinca gebelik bitincede devam ediyor,benim yirminci haftalarda cikti dogumdan sonra ilk hafta cok yuksek degildi,sonrada olcmedim.Benim 40 ım çıkacak nerdeyse.duzelmişti ama yuksek çıktı gecenlerde.baska ilaca basladık.ilaçla ancak 12 13 .sanırım kalıcı oldu
Bende yiyorum canım fındık Ceviz kuru meyve ama kesmiyor bazenBen sleepyden koli ole aliyorum 24* şeklinde 5 ay öncesinden ıslak mendil stoğum var oğlum cok kullanıyor. Üzerindeki koruma açılmadıktan sonra bir şey olmuyor
Ben hiç doymuyorum ki
Elimin altında hep kuru kayısı, kuru incir vs var ama onlar bile kesmiyor bir zaman sonra
ben de normalde zaten kilo alınca göbeğe aldıgım icin, hamilelikle birlikte aldıgım kilolar yuzunden aynı dedigin gibi daha şimdiden 6 aylık duruyor. karbonhidrat sınırlarsın bence, ben de ilk zamanlar bulantılar yuzunden makarna tost filan yiyordum, doktor kilo konusunda uyarı yapınca onları kestim ve kilo almam durdu. yine midem bulanıyor yemekten sonra bişey degişmedi, zaten karbonhidrat yesem de bulanıyor yemesem de, buna katlanıcam diye dusunuyorum yapacak bişey yok. kabullendım bu yemeklerden sonra agzımda kalan kötü tat hamilelik boyunca devam edecek gibi.ben de kendi kilomdan 3-4 kilo fazla hamile kaldım ilk ay çok kötü değildi ama şimdi bulantım olduğu halde kilo alıyorum çünkü yiyorum da yüzüm tostoparlak oldu, tartılasım yok istemiyorum....karbo yiyince bildiğiniz karnım daha da bir davul gibi şişiyor, 3.5 aylık karın 6 aylık gibi oluyor, çok az kıyafet almam lazım modunda çok birşeyde almak istemiyorum olanlar arasında dönüp duruyorum ama bu hızla gidersem gömlek üstte sorun olacak karnım çok çabuk çıktı ya, sanırım 2. gebelik diye.
bu kilolu halimi hiç sevemiyorum ben de, bir de bu sefer hala bulantı hissinin geçmemesi beni çok rahatsız ediyor hiç modum iyi değil gibi...
karboyu keşke bende çıkarabilsem, çok zor benim için nasıl yapacağım bilmiyorum, şu an kendimde o gücü hiç göremiyorum hem bu moda hem de full karbo kısıtlamasına herhalde dayanamam modum iyice düşebilir, ki sınırlasam bitirsem bana da iyi geleceğini biliyorum.
Çok sonlara dogru çıkmadı aslında. Belki hamile kalmadan önceden de oluyordu bilmiyordum. Bakalım ne olacak ilerleyen gunlerdeSizin gebeligin son haftalarda mi cikti? Genelde son haftalarda cikinca gebelik bitincede devam ediyor,benim yirminci haftalarda cikti dogumdan sonra ilk hafta cok yuksek degildi,sonrada olcmedim.
Bende de oluyor canım hep de sağ taraf kanıyor alıştım artık.Kızlar benim 2 gündür durduk yere burnum kanıyor çok uzun sürmüyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Merak etmeyin,sonucta hamilelikte kullanilan tansiyon ilaclari var,hatta gunde sekiz taneye kadar icilebiliyor.Duzenli idrar vermek,beslenmeye dikkat etmek ve en onemlisi strese girmemek lazim.Çok sonlara dogru çıkmadı aslında. Belki hamile kalmadan önceden de oluyordu bilmiyordum. Bakalım ne olacak ilerleyen gunlerde
Kaç yaşa kadar kullanılıyor bunlar canım diğer arabalardan daha küçük duruyo ya o yüzden çok kararsız kaldım. Benim de favorim bu tarz arabaydı güle güle kullanın canımKızlar biz bu arabadan aldık haftasonu civilden sürüşü falanda hoşumuza gitti pratik katlanıyor fiyatıda uçuk değildiablam ve birkaç arkadaşımda bu arabadan var onlarda memnunlar aldık bizde Bebeğimize birşeyler aldıkça mutlu oluyorum. İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur
Canım 3 yaş 15 kg ya kadar kullanılıyor. Banada büyük gibi geldi valla alışkın olmadığım için galibaKaç yaşa kadar kullanılıyor bunlar canım diğer arabalardan daha küçük duruyo ya o yüzden çok kararsız kaldım. Benim de favorim bu tarz arabaydı güle güle kullanın canım
Ayy bende onu izliyorum yaAllahım masterchefte çiğköfte partisi var fena canım çektibu program hiç hamilelere göre değil
Gel tokuşturalımKızlar benim göbüş artık bariz belli oluyor hoşumada gidiyor
Direk tv yi kapadımAllahım masterchefte çiğköfte partisi var fena canım çektibu program hiç hamilelere göre değil
Offf ben de yicem galiba gördüm bi kereAyy bende onu izliyorum yacumartesi yedim çiğköfte ama şimdide canım çekti aynısını dedim bende şimdi
Alsın kız alsın ye tabiOfff ben de yicem galiba gördüm bi kerekocişime kur yapayım da alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?