2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sağlık ocağına gittim bugün çağırmıştı ebe tetanoz için çağırmamış yanlış alarm rutin kan testi falan için kan aldı. Tetanoz için 18 den sonra gel dedi

Oyyy daha öğreneceğim çok şey varya
Bol bol akıl almaya açığım canım sıkıntı yok çok sağol

Benim 40 ım çıkacak nerdeyse.duzelmişti ama yuksek çıktı gecenlerde.baska ilaca basladık.ilaçla ancak 12 13 .sanırım kalıcı oldu
Sizin gebeligin son haftalarda mi cikti? Genelde son haftalarda cikinca gebelik bitincede devam ediyor,benim yirminci haftalarda cikti dogumdan sonra ilk hafta cok yuksek degildi,sonrada olcmedim.

Bende yiyorum canım fındık Ceviz kuru meyve ama kesmiyor bazen

ben de normalde zaten kilo alınca göbeğe aldıgım icin, hamilelikle birlikte aldıgım kilolar yuzunden aynı dedigin gibi daha şimdiden 6 aylık duruyor. karbonhidrat sınırlarsın bence, ben de ilk zamanlar bulantılar yuzunden makarna tost filan yiyordum, doktor kilo konusunda uyarı yapınca onları kestim ve kilo almam durdu. yine midem bulanıyor yemekten sonra bişey degişmedi, zaten karbonhidrat yesem de bulanıyor yemesem de, buna katlanıcam diye dusunuyorum yapacak bişey yok. kabullendım bu yemeklerden sonra agzımda kalan kötü tat hamilelik boyunca devam edecek gibi.
kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman dene, başarabilirsin

Sizin gebeligin son haftalarda mi cikti? Genelde son haftalarda cikinca gebelik bitincede devam ediyor,benim yirminci haftalarda cikti dogumdan sonra ilk hafta cok yuksek degildi,sonrada olcmedim.
Çok sonlara dogru çıkmadı aslında. Belki hamile kalmadan önceden de oluyordu bilmiyordum. Bakalım ne olacak ilerleyen gunlerde

Kızlar benim 2 gündür durduk yere burnum kanıyor çok uzun sürmüyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Bende de oluyor canım hep de sağ taraf kanıyor alıştım artık.
4 gün öncesinde çok şiddetli kanadı hatta durduramadım çok korktum, pıhtılar düşüyodu artık ama çok şükür 7-8 dk sürdü durdu.
Kılcal damarlarda genişleme olduğu için şu aralar kanamalar çok normalmiş hiç endişe etme

Çok sonlara dogru çıkmadı aslında. Belki hamile kalmadan önceden de oluyordu bilmiyordum. Bakalım ne olacak ilerleyen gunlerde
Merak etmeyin,sonucta hamilelikte kullanilan tansiyon ilaclari var,hatta gunde sekiz taneye kadar icilebiliyor.Duzenli idrar vermek,beslenmeye dikkat etmek ve en onemlisi strese girmemek lazim.

Ben de su an kardiyolog arayisindayim,duzenli kontrollere gitmek lazim,holter takilip ona gore ilac baslanir muhtemelen.

Kaç yaşa kadar kullanılıyor bunlar canım diğer arabalardan daha küçük duruyo ya o yüzden çok kararsız kaldım. Benim de favorim bu tarz arabaydı güle güle kullanın canım

Kaç yaşa kadar kullanılıyor bunlar canım diğer arabalardan daha küçük duruyo ya o yüzden çok kararsız kaldım. Benim de favorim bu tarz arabaydı güle güle kullanın canım
Canım 3 yaş 15 kg ya kadar kullanılıyor. Banada büyük gibi geldi valla alışkın olmadığım için galiba teşekkür ederim canım biz memnun kaldık sürüşü dönüşü gayet iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…