2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben ilk evlendiğimde geçen yıl aralık ayında muayene olmuştum canım, doktor hiçbir sorun olmadığını söylemişti. Ama kistim şu anda 8 cm. Şimdiki doktorum bu kadar kısa sürede bu kadar büyümesinin mümkün olmadığını söylüyor. Muhtemelen o zaman da küçük de olsa vardı, doktor umursamadı.

Merhaba arkadaşlar çok takilamiyorum buraya zamninda çok girdim ama bu hamileligim çok yoğun geçiyor.Bazilarinizi denk gelmiştir belki 4. Çocuğumu bekliyorum beklenmeyen bir gebelik oldu bu ilk zamanlar çare aradım bulamayınca kabul etmeye başladım mutlu olmak için ayrıca çok zorluyorum kendimi.Not(26 yaşındayım)İcimi rahatlatacak bir düşünceniz varsa lütfen yardımcı olun.

Icini ferah tut diyer cocuklarin kac yasinda bilmiyorum cnm ama Allahin izni ile üstesinden gelirsin. Bende 28 yasindayim 4. Cocugum yolda insalalh, 3 tanede kaybim oldu.. korku icindeyim surekli ama insallah sagsaglim atlaticaz

3 er yaş aralıklı büyüğüm 8 yaşında.Amin canım doğumda korkutuyor hamilelikte korkutuyor herşey düzene giriyordu evlilgimde yavaş yavaş oturmaya başlamıştı.Ayni sorunları tekrar yaşayacağım korkusu var.en küçüğüm 2.5 yaşında bezden yeni ayrıldı çok hareketli bı çocuk yerinde oturamiyor.

Kızlar bende özele gidiyorum doktor 3 haftada bir çağırıyor bende anlamadım neden bir sıkıntı da yok 7 haftalik di gittim 10 haftalik olunca yine gidecem acaba 12 ci haftayı mi beklesem öylemi gitsem

Icini ferah tut diyer cocuklarin kac yasinda bilmiyorum cnm ama Allahin izni ile üstesinden gelirsin. Bende 28 yasindayim 4. Cocugum yolda insalalh, 3 tanede kaybim oldu.. korku icindeyim surekli ama insallah sagsaglim atlaticaz
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Kızlar bende özele gidiyorum doktor 3 haftada bir çağırıyor bende anlamadım neden bir sıkıntı da yok 7 haftalik di gittim 10 haftalik olunca yine gidecem acaba 12 ci haftayı mi beklesem öylemi gitsem
Rutin kontroller canım benim 4. Bir kez gittim sanırım doğuma yakın giderim bir daha sorun çıkmazsa.Ama büyük oğlumda neredeye hastenede yatıyordum

Ben devlete gidiyorum 2haftada bir çağırıyo bir sıkıntı da yok çok şükür ama benim içim rahat etmiyo zaten şuan bile perşembeyi iple çekiyorum bu sene özellikle gerçekten anne karnında kalbi duran bebek çok fazla duydum gördğm hem çevremde hem hastanede hemde buralarda o yüzden ister istemez korkuyorum 2 haftada bir gitmek biraz olsun içimi rahatlatıyor zararı olsa doktorun bunu yapacağını sanmıyorum 2. Hamileliğimdede bu doktora gidiyordum bi sorun olmadı çok şükür kuzenimde bu doktora geliyordu o hastane değiştirdi 2haftada bir uğraşamam dedi şimdiki doktoru ayda bir kere çağırıyomuş doktordan doktora değişiyor sanırım

Bende devlete gidiorum yüksek riskli gebeligim 7. Haftada gittim en son 12. Haftada cagirdi bende zaten riskliyim nie iki üç hafta da bir cagirmio die dusunuorum

Selam kızlar nisan annelerinden geliyorum Genelde cinsiyet konuşulmuş ve ekşi vs klasik olarak kıza yorulmuş. Bamyadan nefret ederim bir hafta boyunca abartı limonlu bamya yedim, bolca salatalık turşusu yedim yetmedi limon yaladım nub kızdı, çin takvimi de ama bilin bakalım ne oldu bebiş erkek tek doğru teori benim başından içime doğan oldu :)

Ben folidays kullaniyorum. Bu takviyelerin mide bulantisi yapma gibi bir etkisi de mi var ki. Acaba benim bulantilarim bu yuzden mii
Var ama arkasına bak mg mı 2 yi 3 ü gecenler çok aşırı kusturabiliyor. Bir gün birakıp dene. Ben ilacın prespektüsünü okudugumda kusma , bulantı yapıyorsa kesinlikle kullanmayınız. Ciddi yan etki olduğu yaziyordu. O yüzden biraktım daha az aldim

Bende devlete gidiorum yüksek riskli gebeligim 7. Haftada gittim en son 12. Haftada cagirdi bende zaten riskliyim nie iki üç hafta da bir cagirmio die dusunuorum
Riskinizin kaynağı nedir bilmiyorum ama yüksek riskliyseniz 5 hafta çok uzun bir süre, ayrıca kendisi normal kadın doğumcuysa yüksek riskli bir gebeyi perinatoloğa yönlendirmemesi de garip. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.

Ben de 2 haftada bir gittim 10 Haftaya kadar. Şimdi fetal test oldu 10 gün sonra telefonda bilgi verecek bundan sonraki randevuları o zaman konuşacağız. İlk haftalarda sık bakıyor bazı doktorlar. 2 haftayı bekleyemeyip erken gidenler bile oluyormuş, endişeli hissederseniz endişelenip oturmak yerine gelebilirsiniz dedi doktor da.

Perinatoloji bölümünde takip oluorum zaten genetik bi hastalikdan dolayi orda takip oluorum

Ben folidays kullaniyorum. Bu takviyelerin mide bulantisi yapma gibi bir etkisi de mi var ki. Acaba benim bulantilarim bu yuzden mii
Ben gebelikten önce imom primo folik asit kullanıyordum içinde farklı vitaminler de vardı. Doktorum hamile kaldıktan sonra içeriğinde farklı vitaminler olduğu için mideni bulandırabilir dedi folicus verdi. İçeriğinde sadece folik asit var

Devlete 8. Haftada gittim ikili test kaldırılmış o yüzden özelde yaptıracağım bidaha devlete bi sorun olmazsa 14 15 haftada gideceğim
Hayır canım yanlışın var. Ben 12.haftada gittim bugün devlet hastanesi ikili test yapıldı. 8.haftada yapmıyorlar. 11-14 haftalar arası testi olarak geçiyor. Erken gittiğin için yapmamış olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…