2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İş yaparken 15-20dk da bir dinlendirin kendinizi bence. Ben temizlik yaparken falan 15dk iş yapsam hemen belim ağrımaya başlıyor yatıp dinleniyorum sonra devam ediyorum, sizde dikkat edin

Merhaba kızlar,benim de bugün 11+5 oldu,ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapan var mı?Ya da nub teorisine göre tahminde bulunanlar.

Eklentiler

• 0B04CC23-AB4D-43A1-9C09-157E2139631D.webp
    35 KB · Görüntüleme: 85
İş yaparken 15-20dk da bir dinlendirin kendinizi bence. Ben temizlik yaparken falan 15dk iş yapsam hemen belim ağrımaya başlıyor yatıp dinleniyorum sonra devam ediyorum, sizde dikkat edin
Evet dogru söylüyorsun ama ne yazikki saatlerce ayakta kalip belki 15 dk dinleniyorumdur suara. Neyse bikac güne toparlariz sanirim

Ahh öylemi güzel, hayırlı haberler almanız dileğiyle inşallah Bende 11+3’üm aynı şekilde haftaya gidicem. Biraz erken cinsiyet tahmini yapar mı bilmiyorum ama ben yinede sorucam
Yani genelde 12 de,tahmin bulunup yüzde verilir 16 da ise kesinleşir. Hakkımızda hayırlısı saglklı gelsinler inşallah

-kaçıncı çocuk
Bilgilerni yazarsan hemen ekliyim canım

Hoşgeldin hemen ekliyorum canım

Kızlar ben pazartesi kürtaj oldum doktora sorduğumda 1 adet bekle dedi ama ben hiç beklemeden denemek istiyorum şansımı. Araştırmalarıma göre genelde kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama olmaya başlıyor muş. Aranızda kürtajdan sonra hemen hamile kalan varmı? İlla 1 adet beklemem şartmı. O kadar üzülüyorum ki 1 gün bile kaybetmek istemiyorum zaten prolaktin yüksekliğim olduğu için zor oluyor. Bu bebeğim 1 seneye yakın korunmadık o şekilde olmuştu

Bende 3 ay once kurtaj olmuştum ama şuan bence bir tık beslenmene ve kürlerine dikkat et derim ozellikle 1 ay. Hemen denemek yumurtalıklarını yorabilir. Kaliteli yumurtadan sağlıklı cocuk olur. Benim sonraki ay kimyasal oldu. Bir sonraki ay yani suan normal oldu cok sükür. Ilk 1 ay hem psikolojik hem beslenme olarak dikkat et.

Canım beslenme olarak çok dikkat ediyorum hızlı toparlanayım diye ama bekleme fikri çok zor geliyor muhtemelen ilişki yasağı kalktıktan sonra korunmayı bırakırım. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah banada dua edermisin hamişlerin duası kabul olur

İnşallah inşallah tekrar gebe kalirsın. Benim doktorum hep olumlu düşün dedi. Ilk 1 ay kendimi psikolojik olarak toparladım. Rahatimıza baktık, konsere gittik. 2.ay yaptik bu arada bizde 1 sene korunmamıştik oyle oldu. Sürekli düşünmek, stres yapmak allah korusun geciktirebilir. Dikkat edin. Hep olumlu dusünün, hep olumlu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…