2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Tesekkur ederim canim.ben en son 26-si gittim,27 mm dediler.Gittigimde 9+3 haftaydi,10+1 gibi gorunuyor dedi.simdi 31-i kendi doktoruma gidicem bakalim o ne deyecek.Onun ultrasonu daha detayli.Acaba haftasindan buyuk olmasi bir problemmi
1 haftaya kadar büyük küçük olmasını normal buluyorlar diye biliyorum ben

Bi bende öyle sanıyordum. Sabah sıfır beden Gülşen, akşam dolu dolu. Ama yürüyüşlerimi arttırdım ekmeği azalttım iyi geliy
Hahahaha gercekten sabah gulsen gibiyim aksam bulent ersoy sisligi

Canım ben diofol kullanıyordum gebeliğimde doktorum onu önermişti yine ona devam ederim olmadı ama şu dediğin takviyeyi söylersen çok sevinirim bi onada bakarım bu bittikten sonrada onu alırım.
Gyno ferro sanol ilacın adı. Yine araştır sor istersen. Ayıp olcak ama yani etkisini şoyle özetleyim kakana kadar etkisini görüyorsun cidden çalıştirıyor yani vücudu,rahimleri. Bunu bana veren doktor Sakaryanın en iyisi Sinan Zorsu'ydu. Yani kadınların gozünden hamile kalıp kalmayacağını anlar derlerdi bana hastanede. Cok agir bir ilac degil bazen ben zinde olmak icin bile alıyordum. Folik asit bildigin yine sorarsın ama bence en etkilisi o. Bana kurtaj oldugum gun yazdı.

Iyi aksamlar arkadaslar.Aranizda 10 haftada nipt test veren oldumu?Ne kadar guvenli o test merak ediyorum acikcasi.Vermeye degermi?Baya da masrafi varmis.

Iyi aksamlar arkadaslar.Aranizda 10 haftada nipt test veren oldumu?Ne kadar guvenli o test merak ediyorum acikcasi.Vermeye degermi?Baya da masrafi varmis.
Ben yaptırcam canım ama benim doktorum 12.haftadan önce önermiyorum bebek biraz büyümüş olsun dedi ki zaten bir kaç firmayla da görüştüm firmalarda bizde 10.haftadan sonra yapıyoruz ama önerimiz 12.haftadır dedi.7500 tl fetal DNA+ sma bakılcak

Sigorta yaptrmışsınız ama özel sağlık sigortası gebeliği karşılamıyor bildiğim kadarıyla. Sizinki ne sigortası acaba
Demir hayat 2can hamile kaldıktan sonra istersen 8 aylık ol yine yapıyorlar benim kendi doktorumda dediğimde inanmamıştı ama yaptırdım sabitledim iyi ki de yapmışım ilk başta 400 olan muayene suan 625 devletin karşıladığı her şeyi karşılıyor sigorta, sezaryen normal doğumda içeriyor. Kan tahlilleri vs de içinde. 8 muayene hakkım var tarama testleri de yine içinde. Paket paket değişiyor, nlaşması olan hastaneler pakete göre değişiyor. Aramanız lazım yani

Baana doktorum daha once kaybim oldugu icin önlem amacli sanirim 12nci haftaya kdar yürüyüş yapma dedi.dinlemeyip yuruyus yaptigim zamanda sancim olunca artik cikmiyorum yuruyuse.roka yi da deneyim magnezyum aklıma geldi ama ilk 12 hafta folik asit dışında baska vitamin önermiyorlar diye o acigi magnezyumlu maden suyu ile kapatayim diyorum.12nci hafta dolsun yuruyuse baslicam cok kilo da almak istemiyorum

Malesef azalttim ve sari akintim da artti bugun 2 bardak anca icmisimdir cok azalttim ben yine zorla su icme gunlerinie baslatayim;(
Bencede basla canim benim doktorum sari akintida suyu az icersen yesile.doner ozaman cok ugrasirsin demisti nitekimde oyle olfu antibiyotik ictom 10 gub

Canim nasıl bı doktor Sinan zorsu biraz anlatır mısın? Bende bilmeden ona randevu aldım.

Kızlar benim şu gibi akıntım oluyor tüp bebekle hamile kaldım fıtil kullanıyorum günde 2 defa acaba onun kalıntıları çıkarken mi böyle oluyor diye düşünüyorum böyle olan varmı aranızda

Nedir senin paketin fiyatı canım acabavben de düşünüyorum da

Ya bunu öğrendiğim iyi oldu çok iyimiş gerçekten ya. Ben de hemn araştırayım bari gerçekten olursa çok iyi olur teşekkür ederm dönüşünüz ve cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…