- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.781
Bi zahmet söylesin artık yani 16da daSöylemiyorlar malesef canım yapacak bişey yok 16. Haftadan sonra söylerler ama heralde
1 haftaya kadar büyük küçük olmasını normal buluyorlar diye biliyorum benTesekkur ederim canim.ben en son 26-si gittim,27 mm dediler.Gittigimde 9+3 haftaydi,10+1 gibi gorunuyor dedi.simdi 31-i kendi doktoruma gidicem bakalim o ne deyecek.Onun ultrasonu daha detayli.Acaba haftasindan buyuk olmasi bir problemmi
1 haftaya kadar büyük küçük olmasını normal buluyorlar diye biliyorum ben
Bi bende öyle sanıyordum. Sabah sıfır beden Gülşen, akşam dolu dolu. Ama yürüyüşlerimi arttırdım ekmeği azalttım iyi geliy
Hahahaha gercekten sabah gulsen gibiyim aksam bulent ersoy sisligiBi bende öyle sanıyordum. Sabah sıfır beden Gülşen, akşam dolu dolu. Ama yürüyüşlerimi arttırdım ekmeği azalttım iyi geliyor.
Ah ah benim zaten kabızlık sorunum vardı. Gebelikte daha da vurdu beni. Geçen günlerde tam 1 hafta eylem yaptı bağırsakların. Şuan çok şükür düzende. Doktorum sabahları kahvaltıya mutlaka roka eklememi, günlük muhakkak probiyotijli yoğurt yememi ve magnezyum takviyesi almamı istedi. Ben ekstra yürüşlerimi artırdım. Şuan günlükteyim. Max 2 günde 1. İnş böyle devam eder
Mide bulantisi yemekden sonra şişkinlik hariç guzel gidio cuma gunu ikili teste gitcem minnakimi gorcem biran once cuma olsun die bekliorum senin nasıl gidio canimHayırlı aksamlar arkadaslar nasıl gidiyo hamişlik
12. Hafta ama hala kusmalar devam ve aci acı mide suyu geliyor sabah açkenHayırlı aksamlar arkadaslar nasıl gidiyo hamişlik
İyi akşamlarrr benimki iyi gidiyor çok şükür zaten ilk başlarda da çok sıkıntılı değildi 1 2 kere kustum daha da bı şikayetim kalmadıHayırlı aksamlar arkadaslar nasıl gidiyo hamişlik
Gyno ferro sanol ilacın adı. Yine araştır sor istersen. Ayıp olcak ama yani etkisini şoyle özetleyim kakana kadar etkisini görüyorsun cidden çalıştirıyor yani vücudu,rahimleri. Bunu bana veren doktor Sakaryanın en iyisi Sinan Zorsu'ydu. Yani kadınların gozünden hamile kalıp kalmayacağını anlar derlerdi bana hastanede. Cok agir bir ilac degil bazen ben zinde olmak icin bile alıyordum. Folik asit bildigin yine sorarsın ama bence en etkilisi o. Bana kurtaj oldugum gun yazdı.Canım ben diofol kullanıyordum gebeliğimde doktorum onu önermişti yine ona devam ederim olmadı ama şu dediğin takviyeyi söylersen çok sevinirim bi onada bakarım bu bittikten sonrada onu alırım.
Tsk ederim hepsini aldim yapicam hosafida insallah ise yararKefir ic canım kuru incir ye ya da hoşaf yap oyle ye
Ben yaptırcam canım ama benim doktorum 12.haftadan önce önermiyorum bebek biraz büyümüş olsun dedi ki zaten bir kaç firmayla da görüştüm firmalarda bizde 10.haftadan sonra yapıyoruz ama önerimiz 12.haftadır dedi.7500 tl fetal DNA+ sma bakılcakIyi aksamlar arkadaslar.Aranizda 10 haftada nipt test veren oldumu?Ne kadar guvenli o test merak ediyorum acikcasi.Vermeye degermi?Baya da masrafi varmis.
Demir hayat 2canSigorta yaptrmışsınız ama özel sağlık sigortası gebeliği karşılamıyor bildiğim kadarıyla. Sizinki ne sigortası acaba
Malesef azalttim ve sari akintim da artti bugun 2 bardak anca icmisimdir cok azalttim ben yine zorla su icme gunlerinie baslatayim;(Canim sen suyu azalttin mi acaba? Oyleyse suyu arttir ozellikle sabah ac ve gece yatmadan.
Baana doktorum daha once kaybim oldugu icin önlem amacli sanirim 12nci haftaya kdar yürüyüş yapma dedi.dinlemeyip yuruyus yaptigim zamanda sancim olunca artik cikmiyorum yuruyuse.roka yi da deneyim magnezyum aklıma geldi ama ilk 12 hafta folik asit dışında baska vitamin önermiyorlar diye o acigi magnezyumlu maden suyu ile kapatayim diyorum.12nci hafta dolsun yuruyuse baslicam cok kilo da almak istemiyorumBi bende öyle sanıyordum. Sabah sıfır beden Gülşen, akşam dolu dolu. Ama yürüyüşlerimi arttırdım ekmeği azalttım iyi geliyor.
Ah ah benim zaten kabızlık sorunum vardı. Gebelikte daha da vurdu beni. Geçen günlerde tam 1 hafta eylem yaptı bağırsakların. Şuan çok şükür düzende. Doktorum sabahları kahvaltıya mutlaka roka eklememi, günlük muhakkak probiyotijli yoğurt yememi ve magnezyum takviyesi almamı istedi. Ben ekstra yürüşlerimi artırdım. Şuan günlükteyim. Max 2 günde 1. İnş böyle devam eder
Bencede basla canim benim doktorum sari akintida suyu az icersen yesile.doner ozaman cok ugrasirsin demisti nitekimde oyle olfu antibiyotik ictom 10 gubMalesef azalttim ve sari akintim da artti bugun 2 bardak anca icmisimdir cok azalttim ben yine zorla su icme gunlerinie baslatayim;(
Canim nasıl bı doktor Sinan zorsu biraz anlatır mısın? Bende bilmeden ona randevu aldım.Gyno ferro sanol ilacın adı. Yine araştır sor istersen. Ayıp olcak ama yani etkisini şoyle özetleyim kakana kadar etkisini görüyorsun cidden çalıştirıyor yani vücudu,rahimleri. Bunu bana veren doktor Sakaryanın en iyisi Sinan Zorsu'ydu. Yani kadınların gozünden hamile kalıp kalmayacağını anlar derlerdi bana hastanede. Cok agir bir ilac degil bazen ben zinde olmak icin bile alıyordum. Folik asit bildigin yine sorarsın ama bence en etkilisi o. Bana kurtaj oldugum gun yazdı.
Demir hayat 2canhamile kaldıktan sonra istersen 8 aylık ol yine yapıyorlar benim kendi doktorumda dediğimde inanmamıştı ama yaptırdım sabitledim iyi ki de yapmışım ilk başta 400 olan muayene suan 625 devletin karşıladığı her şeyi karşılıyor sigorta, sezaryen normal doğumda içeriyor. Kan tahlilleri vs de içinde. 8 muayene hakkım var tarama testleri de yine içinde. Paket paket değişiyor, nlaşması olan hastaneler pakete göre değişiyor. Aramanız lazım yani
Ya bunu öğrendiğim iyi oldu çok iyimiş gerçekten ya. Ben de hemn araştırayım bari gerçekten olursa çok iyi olur teşekkür ederm dönüşünüz ve cevabınız içinDemir hayat 2canhamile kaldıktan sonra istersen 8 aylık ol yine yapıyorlar benim kendi doktorumda dediğimde inanmamıştı ama yaptırdım sabitledim iyi ki de yapmışım ilk başta 400 olan muayene suan 625 devletin karşıladığı her şeyi karşılıyor sigorta, sezaryen normal doğumda içeriyor. Kan tahlilleri vs de içinde. 8 muayene hakkım var tarama testleri de yine içinde. Paket paket değişiyor, nlaşması olan hastaneler pakete göre değişiyor. Aramanız lazım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?