2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
3 gündür lavaboya cikamiyorum metabolizmam durdu cok fazla şişkinliğim var .Tavsiyesi olan varmi? Kepekli ekmek yiyorum meyve sebze agirlikli besleniyorum ama olmuyor su da icmeye çalışıyorum
Bendede kabızlık oluştu imom kullanıyorum kabızlık yapan o diye düşünüyorum

Bende tatile çıkmayı düşünüyorum canım psikolojik olarak insan çok yıpranıyor çünkü

Merhaba kizlar.Siz

Merhaba.Ayni haftadayiz,sag salim kucaginiza alin insaAllah bebeginiziSiz en son ne zaman ultrason oldunuz ve crl kac cikti?
Amin inşallah siz de inşallah sağlıkla alın kucağınıza En son 6+1de 4.89mmdi 1 ay sonra gel dedi doktorum şimdi 3 gün sonra 10+1de kontrolüm var bakalım kaç çıkıcak Sizin en son kaçtı?

3 gündür lavaboya cikamiyorum metabolizmam durdu cok fazla şişkinliğim var .Tavsiyesi olan varmi? Kepekli ekmek yiyorum meyve sebze agirlikli besleniyorum ama olmuyor su da icmeye çalışıyorum
Probiyotikli yoğurt bana çok iyi geliyordu aktardan probiyotik tozu alıp yoğurt mayalıyordum bağırsak tembelliğim vardı çok düzene sokmuştu beni

Öncelikle geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur bu sefer Benim de prolaktinim hep yüksek çıkardı ama hap vs kullanmadan hamile kaldım. Sorunuza gelince de ben 8ağustosta boş gebelik sebebiyle kürtaj oldum doktorum korunma şu an şansın daha yüksek dedi bende onu dinledim yaklaşık 35 gün sonra hiç adet olmadan hamile olduğumu öğrendim. Bazı doktorlar da bekleyin diyorlar ama sanırım o gebelik haftası ve kürtaj sebebiyle alakalı

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Umarım bende aynı şekilde bu sevinci tekrardan yaşarım. Benim bebeğim 10 haftalıkken ben kürtaj oldum ama bebek 7 küsür haftalıkta kalmıştı kalbi durduğu için kürtaja girmeden önce doktorum 2-3 adet bekle demişti ama kürtajdan çıktıktan sonra 1 adet gör yeter dedi. Ben onu bile görmek istemiyorum açıkçası inşallah rabbim tekrardan nasip eder sağlıklı bir şekilde

Amin inşallah siz de inşallah sağlıkla alın kucağınıza En son 6+1de 4.89mmdi 1 ay sonra gel dedi doktorum şimdi 3 gün sonra 10+1de kontrolüm var bakalım kaç çıkıcak Sizin en son kaçtı?
Tesekkur ederim canim.ben en son 26-si gittim,27 mm dediler.Gittigimde 9+3 haftaydi,10+1 gibi gorunuyor dedi.simdi 31-i kendi doktoruma gidicem bakalim o ne deyecek.Onun ultrasonu daha detayli.Acaba haftasindan buyuk olmasi bir problemmi

Ahh öylemi güzel, hayırlı haberler almanız dileğiyle inşallah Bende 11+3’üm aynı şekilde haftaya gidicem. Biraz erken cinsiyet tahmini yapar mı bilmiyorum ama ben yinede sorucam
Bizim doktor 12. Haftada cinsiyeti söylememi istermisiniz dedi kızım parti yapıyorlarmış ona heves etmesine rağmen hemen isteriz dedi kız gibi dedi bakalım tamamen netlik 16 haftada cinsyiet partimizi yaparız dedi doktorumuz anan artık belli gibi biliyorlar genelde

Bende tatile çıkmayı düşünüyorum canım psikolojik olarak insan çok yıpranıyor çünkü
He birde bir sey daha tavsiye etmek istiyorum faydasını gördüğüm. Mutlaka ama mutlaka folic asit, b12 falan hepsinin oldugu bir takviye var hatta bulursam ben onu sana soyleyecegim turkiyenin en iyi doktorlarindan biri bana yazmiştı kurtajdan sonra, yani folik asit al. Rahimleri güzel hazırlıyor, yumurtaların sağlam çıkar. Ben gebeligimde onun etkisini buyuk gordugumu dusunuyorum. Konsere gittigim gun bile ictim ilacımı 1, 2 ay. Folik asit, vitamin onemli. Ama folbiole hemen gitmesin elin piyasadaki en ucuz, en yaygını o. Bende kanama yapmıştı 1 gun kullanmistım agir oldugunu düsünüyorum.

Canım ben diofol kullanıyordum gebeliğimde doktorum onu önermişti yine ona devam ederim olmadı ama şu dediğin takviyeyi söylersen çok sevinirim bi onada bakarım bu bittikten sonrada onu alırım.

Tamam canim cok tesekkur ederim
Ay ben de grip gibiyim ya bogazim sis ve ne kadar kalin giyiniyorum ona ragmen metabolizmamiz zayif şu an bence ondan. Çok dayanamazsan doktoruna sorup serum alabilirsin ben almıştım bir kez
insallah o kadar ilerlemez kuzum hayatimda hic serum almadim korkuyorum biraz da acikcasi annem de aksine gebelikte daha zor hasta olunuyor demisti bagisiklik belli bir sure sonra daha gucleniyormus
Bana doktorum 1 bardak ihlamurdan sorun olmaz dedi ihlamur zencefil bal limon .çok gecmis olsun
tamam simdi ihlamur iciyorum o zaman tavsiyen uzerine tesekkur ediyorum canimm
Limonlu suyun sakincasi olmaz dimi canim? Sabah ben de balli sut ictim. Bitki cayi bebege zararli diye mi icmedin? İnsallah canim rabbim grubumuzdaki tum annelerimize saglik sihhat versin insalalh

Canim sen suyu azalttin mi acaba? Oyleyse suyu arttir ozellikle sabah ac ve gece yatmadan.

Ya peki ayıp belki ama sormam lazim ilişki işini napiyorsunuz yani ben hep tedirginim çok sarsildigini düşünüyorum ama doktor da bir sey olmaz demisti muallaktayim.
Sağlıklı gebeliklerde doktor sakınca yok dediyse haftada 4 e kadar birliktelik olabiliyormuş . Kadının rahat olduğu pozisyonları öneriyorlar genelde. kadınlarin orgazm olmasıyla annede oluşan endorfin hormonunun bebeğe yararı bile varmış.
Kaçıncı gebeliğiniz acaba? Bende hala mide bulantısından ayılıp bayılmam dışında hissetme rahimde büyüme hissi vs yok da
Bendede çok bas donmesi istifra var ilk bebeğim sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah . Ama kusmalar ve baş dönmeleri sağlıklı olduğunun belirtisiymiş oyuzden mutlu oluyorum bi yandan da yıpranıyorum tabi üzerine yatınca ic karnimla hissettim bende bi dolgunluk var belkide piskolojik bilmiyorum elimle dokununca hissedemiyorum ama

Kizlar benim aksam saatleri basliyo siskinlik ve gaz malesef sabah karnim dumduz uyaniyorum aksama dogru sisiyo hep.Bu son aylara kadar boyleymis bide hep gazli kalacaz
Bi bende öyle sanıyordum. Sabah sıfır beden Gülşen, akşam dolu dolu. Ama yürüyüşlerimi arttırdım ekmeği azalttım iyi geliyor.
Ah ah benim zaten kabızlık sorunum vardı. Gebelikte daha da vurdu beni. Geçen günlerde tam 1 hafta eylem yaptı bağırsakların. Şuan çok şükür düzende. Doktorum sabahları kahvaltıya mutlaka roka eklememi, günlük muhakkak probiyotijli yoğurt yememi ve magnezyum takviyesi almamı istedi. Ben ekstra yürüşlerimi artırdım. Şuan günlükteyim. Max 2 günde 1. İnş böyle devam eder

Muhtemelen psikolojik çünkü dün sizin yazdığınızı gördüğümden beri bugün bende de aynı dolgunluk hissi var çok hevesliyiz ondan sanırım

MaşAllah darısı bana devlet hastanesi olduğu için hemen söylemiyorlar cinsiyeti
Malesef ya bende devlete gidiyorum cuma günü kontrolüm var ikili tarama testi yapılacak bana tahminde bulunacağını sanmıyorum keşke söylese 13 haftalık olcak o gün tam ilk kızımı 14. Haftada özelde öğrenmiştim ikinci kızımı 18. Haftada ayrıntılıda öğrenmiştim

Söylemiyorlar malesef canım yapacak bişey yok 16. Haftadan sonra söylerler ama heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…