2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar bana bir akıl verin ya dişim çok ağrıyot. Diş mi diş eti mi tam anlayamadım yayılan bir ağrı. Alt çene ile üst çenede gezinip duruyor. Agzimin icinde su tutuyorum sürekli. Anca öylr geçiyor. Dişciye gittim birsey göremedim film çekmek gerekir ama hamilesin çekemeyiz dedi. Ben nasıl dayanacam doguma kadar

Hastane kontrolüm vardi eve giderken ayagim takildi karnimin ve sag omzumun üstüne dogru düştüm acile gidiorum dua edin bebiste ve bende bişey yoktur
İnş sorun olmaz genelde sorun olmuyor böyle düşmelerde bebek rahim ve amniyon sıvısı içinde korunuyor darbelere karşı vs. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Selam kizlar. Benim de bugün ayrintili ultrasonum vardi. Sizin dediginiz gibi yarim saat 1 saat falan sürmedi. Hatta extra video cektim toplam 5 dkGerci heryerine bakti tek tek. Sizin doktorlar arada muhabbet mi ediyor nasil o kadar uzun sürüyor merak ettim Hersey yolunda cok sükür. 25 cm ve 366 gr dedi. Kilosu haftasiyla uyumlu ama iri bi bebek diil dedi. Kizimi da 40 hafta dolumca 3080 gr dogurmustum. Benim bebisler minyon sanirim

Saol canim ya kirik ya da çıkık olabilir rontgen cektir diolar ama bebise zararli die ben istemiyorum kolumufa dirsekden yukarı oynatamiorum napcam ya
Doktoruna danışma gibi bi ihtimalin varsa belki tlfnla felan ulaşabilirler danış ama internette tek sefere mahsus yapılabilir yazmışlar.

Saol canim ya kirik ya da çıkık olabilir rontgen cektir diolar ama bebise zararli die ben istemiyorum kolumufa dirsekden yukarı oynatamiorum napcam ya
Geçmiş olsun eğer oynatamıyorsanız çıkık olabilir evet, doktorunuzla görüşün hamilelikte korumalı röntgen çekiyorlar diye biliyorum. İnşallah bir an önce iyileşirsiniz

Kızlar ankarada ayrintili ultrason yaptiran ve yaptiracak olanlar var mi? Eyup ekin Ali Ipek ve Sinan Tan arasinda kaldik, sizde durumlar nedir tavsiye verebilecek olanlardan yorum bekliyorum

Benim kan konusunda trizomi 21 çıktı. 16,5 hastalıkken yaptırmıştım. Ama 11 hastalıkken yaptırdığım ultrason sonucum çok güzeldi herşey normaldi. Sizce de bu durum normal mi. Korkmalı mıyım. Doktor amniyosentez önerirse yaptırmalı mıyım, çünkü riskli bir testlütfen başına gelen biri varsa yardımcı olabilir mi

Kızlar ankarada ayrintili ultrason yaptiran ve yaptiracak olanlar var mi? Eyup ekin Ali Ipek ve Sinan Tan arasinda kaldik, sizde durumlar nedir tavsiye verebilecek olanlardan yorum bekliyorum
Pazartesi günü Etlik şehir hastanesinde yaptırıcam eğer memnun kalmazsam bende özelde yaptırmayı düşünüyorum. Dr olarak henüz karar vermedim. Sayfaki arkadaşlardan biri Doç.dr.Deniz Esinlere yaptırdı. Memnun kalmıştı.

Bende aynı durumdaydım. 2li testim de bi sıkıntı çıkmadı. 3’lü taramamda trizomi 21 yüksek riskli çıktı. Geçtiğimiz cuma günü amniyosentez yaptırdım. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sonucun çıkmasını bekliyorum. Aklımızda soru işareti kalmaması için mecbur amniyosentezi seçtim. Çünkü Fetal dnada da yanılma payı varmış. Güvenilir bir perinatoloji doktoruna yaptırırsan, istirahat edersen bi sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

detaylim ilki 3 saat sürdü hoca da konuşmuyor şöyle konuşuyor ama hemsiresiyle, organdi eklemdi vs neyse iste tıbbi terimleri teo tek şu izlendi şu izlenmedi şu su kadar diye ölçüm yapıyor haliyle iç organlarindan tut da tek tek tüm parmaklarina kulaginin şekline kadar bakıyor, arada pozisyon degismezse biseyler yiyip icip yürüyüş yap 15 dk sonra gel diyor. Mesela ben sırf sağ elinin işaret parmağını ısrarla göstermediği için 2. Defa tekrar detaylı ultrasona girdim. Yani herkesin uzun surmesinin sebebi biraz da bebeginin pozisyonu ile ilgili biraz da doktorunun detaycı olmasindan dolayı

Deniz 3sinler venim de doktorumun önerdigi isimlerdendi ama fiyat olarak biraz pahali digerlerine gore.Sinan Tan dusunuyorum ama kararsizim o da 22 den öbce gelme biraz buyusun cocuk dedi bilemiyorum yaptiran birinden tavsiye almak yine yardimci oluyor biraz

Deniz esinlere 1000tl ye yaptırmıştı burdan bi arkadaş 1 hafta sonra ben aradım 1500tl dediler. O da peşin fiyatı taksit 1700tl. Sinan tan için ne kadar fiyat verdiler.

Fransa’da yaşıyorum ve buraya henüz yeni geldim sayılır pek fazla dil bilmiyorum. Doktor seçimi konusunda da tereddütlerim var . Amniyosentez dışında başka alternatif bir test sunmadılar mı acaba. Mesela detaylı ultrason yapılsa nasıl olur acaba? Amniyosenteze karar vermek konusunda zorlandınız mı

Kızlar sonunda meşhur grip salgınına ben ve eşim aynı anda kapıldık Eşim ilaç kullanıyor ama ben sıcak şeyler içmek ve buhar banyosu yapmak dışında bir şey yapamıyorum. Acaba daha fazla ilerlemeden hastaneye gidip serum mu taktırmak mantıklı ya da evde ilaçsız vs atlatmaya çalışmak mı mantıklı?

Nifty testler bebege en zararsiz secenek.ben 13. Haftamda 2 li taramam iyi cikmasina ragmen yaptirdim, biraz maddi acidan zorlayici olavilir ama imkani olanlar amniyosentezden önce mutlaka nifty test yaptirsinlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…