- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.181
Cok teşekkür ederimMuhtemelen önceki günlerin gerginliğini birbirinize yansıtmışsınızdır canım, sakince oturur konuşursunuz hallolur inşallah. Bebiş konusunda da babalar genelde doğup kucağına alana kadar kendini baba gibi hissetmiyor bence o yüzden bu kadar umarsızlar
Tsk ederim ever duzenli kan ölçümü yaptırabilirimDemir eksikliği saç dökülmesi yapar. wbc değerin nasıl? acaba o yüksek diye demir takviyesini gereksiz mi görüyor? benim değerim 70 olmasına rağmen sağlık ocağındaki hemşire, demir ağırlıklı beslen, ilacını kullan demir değerin düşük dedi bana.
şeker yüklemesi yaptırmak istemeyene sağlık ocağından düzenli kan şekeri ölçümü yaptırıyorlar. doktoruna söyleyebilirsin.
Doktorunuz ne dedi? Şeker yüklemesi benim de gözümü korkutuyor valla normalde bile 100e yakın çıkıyor benimki deKızlar 50 gram şeker yüklemesi sonucum 186 çıktı(
Aa bu fitil tarzi bir şey mi oral mi? Vajinal deyince bilemedimDaha yeni bitti canim Eki Görüntüle 3188781
Hatta baba diyene kadar tam anlamiyorlar hep yuk annede ilk planda ne zaman ki miniklerin ceneleri açılıyor dinleniyorlar o zaman erkekler anliyor.Muhtemelen önceki günlerin gerginliğini birbirinize yansıtmışsınızdır canım, sakince oturur konuşursunuz hallolur inşallah. Bebiş konusunda da babalar genelde doğup kucağına alana kadar kendini baba gibi hissetmiyor bence o yüzden bu kadar umarsızlar
1 hafta diyet yapacağım canım. Tokluk şekerim hala düşmezse ilaca başlayacağızDoktorunuz ne dedi? Şeker yüklemesi benim de gözümü korkutuyor valla normalde bile 100e yakın çıkıyor benimki de
beni daha erken başlattı ki kan değerlerim kötü değil. 1 ay oldu ben demire başlayalı, 22 haftalık hamileyim sen düşün. başlatmaması garip. ben doğum sonrası bile kullanmaya devam ettim.Tsk ederim ever duzenli kan ölçümü yaptırabilirimWbc ye baktim (4-10.5 ) referans araliginda benim 6.5 cikmis hic bilmiyorum konuscam saclarim cok dökülüyor kiminle konuşsam herseyden onemli demir diyorlar. Burada bir kac arkadaş yazmis 5nci ayda baslatti benim doktorum diye bu haftada da vermezse kendim alicam perinatolog ayrintili ultrasonda mutlaka kullan dedi cunku.
İnşallah diyetle düzelir1 hafta diyet yapacağım canım. Tokluk şekerim hala düşmezse ilaca başlayacağız
İnşallah canım çok sanmıyorum amaİnşallah diyetle düzelir
Süresi dolan aşılar toplatılmış yeni gönderilenler de çok az sınırlı sayıda. Hemşirenizle görüşürseniz geldiğinde size haber verir 28. Haftaya kadar yaptırılıyormuş sanırım.Kızlarr ben bugün doktora tetanoz olayım mı diye sordum doktor da artık sağlık ocakları yapmıyor tetanozu ama istiyosan ol dedi kafam çok karıştı, ayın 10unda tetanoz için gün vermişti çok önceden sağlık ocağı ama şimdi doktor da sanki ikilemde gibi konuştu bilemedim
Gördüğüm kadarıyla baş çevresi ve bacak uzunluğu geride çıkmış ufak bir bebek olabilir herkes çok uzun olmayabiliyor sonuçta. Genetik olarak anne baba nasılsa ona çekiyor. Bir sorun olsa doktorlar emin olun söyler zaten önemli önemsiz herşeyi söylüyorlarEki Görüntüle 3188191
Kızlaaar yaa ben simdi medical parkin tibbi sonuclar bolumune girdim de, orda bugunkü muayene seylerine bakiyodum, şu FİZİK MUAYENE BULGULARİNA bakarmisiniz? Ben 19+3 haftaligim bugün. Bana bugun gelisimi iyi dedi ama burda benim haftamla uyumlu hicbirsey yokki. Ay cok moralim bozuldu ya. İki tanesi 17 hafta gorunuyor bir de. Lütfen bi bakabilirmisin ekledim ekran resmini insallah yüklenmistir.
Hamilelikte bizim hormonlarımız değişirken erkeklerin de değişiyor sanırım sonuçta yeni bir sürece giriliyor alışılan düzen değişiyor tepkiler oluyor karşılıklı. Ben de 2. Hamileliğimde eşimle 3 aylıkken kavga edip doğuma kadar hiç konuşmamıştım. İlk işim doğumdan sonra onu bırakmak olacaktı ama pandemi vs doğuma birlikte gitmek zorunda kaldık o süreçte çok desteklemişti aradaki buzları erittik sonra birdaha da yaşanmadı. Onlar da hamilelik sürecinde kaygılı oluyor hepsi geçecek merak etmeyin siz bebeğinize sarılın çünkü onun sizden başka şuan kimsesi yok. İnşallah çabucak aşarsınız sorunlarınızıTeşekkür ederim sağolun anlık üzüntüyle buraya da yazmis bulundum silemedim de birdaha, alttan alıyorum ben de sakinlesince konusacagim inşallah.
detaylıya gitmeden 1 hafta önce doktora gitmiştim bebeğim 360 gramdı. detaylıya girdim 1 hafta sonra 100 gram almıştı. haftada 3 gün et tüketimi ve cevizle oldu bu dediğim de. ciddi anlamda etkiliyo o hafta alması gereken olması gerekn 400 gram falandı normali. ama böyle yararlı şeyler cidden onlara yarıyor. özellikle etten ve cevizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. multivitamin de kullanıyorum ama dışarıdan gıdayı almak başka oluyor.Evet gercekten bende kendimi oyle avutuyorum yolun yarisi gitti diyorum boyle boyle haftalari atlaticaz insallah diyorum. Kullaniyorum canim omega 12. Haftamdan beri kullaniyorum. Multivitameinde. Cevizde eksigim var ama onuda yaparim insallahtesekkur ederim canim hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza
Canım gebelik şeker çıkınca sonuna kadar diyetle mi devam etmek gerekiyorİnşallah canım çok sanmıyorum amailk gebeliğimde de çıkmıştı çünkü
Olsun canım yazıp biraz olsun içini dökmüşsün hepimiz böyle inişler çıkışlar yaşıyoruz maalesef sakinliğini koru bir süre beklemede kal öfkeyle söylenen hepimizin yaptığı sözler eşinin sözleri bol bol bakara süresi oku evde dinle inşirah oku dinle rabbim feraha çıkarsınTeşekkür ederim sağolun anlık üzüntüyle buraya da yazmis bulundum silemedim de birdaha, alttan alıyorum ben de sakinlesince konusacagim inşallah.
Evet canım. çünkü allah korusun istenmeyen şeyler oluyorCanım gebelik şeker çıkınca sonuna kadar diyetle mi devam etmek gerekiyor
Anladım canım Allah korusun. Bende ay sonunda yaptıracağım bakalımEvet canım. çünkü allah korusun istenmeyen şeyler oluyor
Olsun en azından ilaçla önlem alınabiliyormuş, Rabbim çaresi olmayan dert vermesin hiçbirimizeİnşallah canım çok sanmıyorum amailk gebeliğimde de çıkmıştı çünkü
Benim cuma günü 19+4te bebeğim 400gram çıktı öyle çok bi ceviz ya da et tarzı da yiyemiyorum bulantılardan. Buna rağmen bu kiloda olması normal mi yoksa sizce fazla mı acaba? Abimde bende 4500gram civarı doğmuşuz belki genetiktir onla mı alakalı onu da bilmiyorum ama şekerden falan yüksekse diye korkuyorumdetaylıya gitmeden 1 hafta önce doktora gitmiştim bebeğim 360 gramdı. detaylıya girdim 1 hafta sonra 100 gram almıştı. haftada 3 gün et tüketimi ve cevizle oldu bu dediğim de. ciddi anlamda etkiliyo o hafta alması gereken olması gerekn 400 gram falandı normali. ama böyle yararlı şeyler cidden onlara yarıyor. özellikle etten ve cevizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. multivitamin de kullanıyorum ama dışarıdan gıdayı almak başka oluyor.
Cok teşekkür ederim, sancilarim artip bebek de hareket etmeyince gelip özür diledi birsuru sevdigim yiyecek almış. Ben de hiç tekrar konuyu açmadim bidahaSüresi dolan aşılar toplatılmış yeni gönderilenler de çok az sınırlı sayıda. Hemşirenizle görüşürseniz geldiğinde size haber verir 28. Haftaya kadar yaptırılıyormuş sanırım.
Gördüğüm kadarıyla baş çevresi ve bacak uzunluğu geride çıkmış ufak bir bebek olabilir herkes çok uzun olmayabiliyor sonuçta. Genetik olarak anne baba nasılsa ona çekiyor. Bir sorun olsa doktorlar emin olun söyler zaten önemli önemsiz herşeyi söylüyorlar
Hamilelikte bizim hormonlarımız değişirken erkeklerin de değişiyor sanırım sonuçta yeni bir sürece giriliyor alışılan düzen değişiyor tepkiler oluyor karşılıklı. Ben de 2. Hamileliğimde eşimle 3 aylıkken kavga edip doğuma kadar hiç konuşmamıştım. İlk işim doğumdan sonra onu bırakmak olacaktı ama pandemi vs doğuma birlikte gitmek zorunda kaldık o süreçte çok desteklemişti aradaki buzları erittik sonra birdaha da yaşanmadı. Onlar da hamilelik sürecinde kaygılı oluyor hepsi geçecek merak etmeyin siz bebeğinize sarılın çünkü onun sizden başka şuan kimsesi yok. İnşallah çabucak aşarsınız sorunlarınızı
Sabaha kadar Ayetel Kürsi okudum durdum, o da gunduz isten gelince özür diledi korktu da heralde bebege bisey olcak diye.. halloldu gibi şimdilik. Cok teşekkür ederim hepinizeOlsun canım yazıp biraz olsun içini dökmüşsün hepimiz böyle inişler çıkışlar yaşıyoruz maalesef sakinliğini koru bir süre beklemede kal öfkeyle söylenen hepimizin yaptığı sözler eşinin sözleri bol bol bakara süresi oku evde dinle inşirah oku dinle rabbim feraha çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?