2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Cok teşekkür ederim

Tsk ederim ever duzenli kan ölçümü yaptırabilirimWbc ye baktim (4-10.5 ) referans araliginda benim 6.5 cikmis hic bilmiyorum konuscam saclarim cok dökülüyor kiminle konuşsam herseyden onemli demir diyorlar. Burada bir kac arkadaş yazmis 5nci ayda baslatti benim doktorum diye bu haftada da vermezse kendim alicam perinatolog ayrintili ultrasonda mutlaka kullan dedi cunku.

Hatta baba diyene kadar tam anlamiyorlar hep yuk annede ilk planda ne zaman ki miniklerin ceneleri açılıyor dinleniyorlar o zaman erkekler anliyor.

beni daha erken başlattı ki kan değerlerim kötü değil. 1 ay oldu ben demire başlayalı, 22 haftalık hamileyim sen düşün. başlatmaması garip. ben doğum sonrası bile kullanmaya devam ettim.

Süresi dolan aşılar toplatılmış yeni gönderilenler de çok az sınırlı sayıda. Hemşirenizle görüşürseniz geldiğinde size haber verir 28. Haftaya kadar yaptırılıyormuş sanırım.
Gördüğüm kadarıyla baş çevresi ve bacak uzunluğu geride çıkmış ufak bir bebek olabilir herkes çok uzun olmayabiliyor sonuçta. Genetik olarak anne baba nasılsa ona çekiyor. Bir sorun olsa doktorlar emin olun söyler zaten önemli önemsiz herşeyi söylüyorlar
Teşekkür ederim sağolun anlık üzüntüyle buraya da yazmis bulundum silemedim de birdaha, alttan alıyorum ben de sakinlesince konusacagim inşallah.
Hamilelikte bizim hormonlarımız değişirken erkeklerin de değişiyor sanırım sonuçta yeni bir sürece giriliyor alışılan düzen değişiyor tepkiler oluyor karşılıklı. Ben de 2. Hamileliğimde eşimle 3 aylıkken kavga edip doğuma kadar hiç konuşmamıştım. İlk işim doğumdan sonra onu bırakmak olacaktı ama pandemi vs doğuma birlikte gitmek zorunda kaldık o süreçte çok desteklemişti aradaki buzları erittik sonra birdaha da yaşanmadı. Onlar da hamilelik sürecinde kaygılı oluyor hepsi geçecek merak etmeyin siz bebeğinize sarılın çünkü onun sizden başka şuan kimsesi yok. İnşallah çabucak aşarsınız sorunlarınızı

detaylıya gitmeden 1 hafta önce doktora gitmiştim bebeğim 360 gramdı. detaylıya girdim 1 hafta sonra 100 gram almıştı. haftada 3 gün et tüketimi ve cevizle oldu bu dediğim de. ciddi anlamda etkiliyo o hafta alması gereken olması gerekn 400 gram falandı normali. ama böyle yararlı şeyler cidden onlara yarıyor. özellikle etten ve cevizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. multivitamin de kullanıyorum ama dışarıdan gıdayı almak başka oluyor.

Teşekkür ederim sağolun anlık üzüntüyle buraya da yazmis bulundum silemedim de birdaha, alttan alıyorum ben de sakinlesince konusacagim inşallah.
Olsun canım yazıp biraz olsun içini dökmüşsün hepimiz böyle inişler çıkışlar yaşıyoruz maalesef sakinliğini koru bir süre beklemede kal öfkeyle söylenen hepimizin yaptığı sözler eşinin sözleri bol bol bakara süresi oku evde dinle inşirah oku dinle rabbim feraha çıkarsın

Benim cuma günü 19+4te bebeğim 400gram çıktı öyle çok bi ceviz ya da et tarzı da yiyemiyorum bulantılardan. Buna rağmen bu kiloda olması normal mi yoksa sizce fazla mı acaba? Abimde bende 4500gram civarı doğmuşuz belki genetiktir onla mı alakalı onu da bilmiyorum ama şekerden falan yüksekse diye korkuyorum

Bende daha çocuk doğmadan kendimi yetersiz hissi oluşmaya başladı. Acaba az mı besleniyorum acaba az mı su içiyorum vitaminli beslenmiyorum kesin güzel bakabilecek miyim kaygıları hormonlar alt üst oldu kesin doğmayan bebiş için böyle kaygılanma olmamalı

Cok teşekkür ederim, sancilarim artip bebek de hareket etmeyince gelip özür diledi birsuru sevdigim yiyecek almış. Ben de hiç tekrar konuyu açmadim bidaha

Sabaha kadar Ayetel Kürsi okudum durdum, o da gunduz isten gelince özür diledi korktu da heralde bebege bisey olcak diye.. halloldu gibi şimdilik. Cok teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…