- 25 Mayıs 2015
- 211
- 304
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.201
Canim aranızın düzelmesine cok sevindim . 3. Kisiler yuzunden aranizi bozmayin .Sabaha kadar Ayetel Kürsi okudum durdum, o da gunduz isten gelince özür diledi korktu da heralde bebege bisey olcak diye.. halloldu gibi şimdilik. Cok teşekkür ederim hepinize
Çok şükür Canım maşallah sevindim çok raabbim tekrar yaşatmasın , sen ferahlamak huzur içinde geçirmek için okumaya devam et.Sabaha kadar Ayetel Kürsi okudum durdum, o da gunduz isten gelince özür diledi korktu da heralde bebege bisey olcak diye.. halloldu gibi şimdilik. Cok teşekkür ederim hepinize
en iyi cevabı doktorunuz verir ben sadece yediklerimiz etki ediyor onu anlatmak istemiştim. her bebeğin gelişimi farklı...Benim cuma günü 19+4te bebeğim 400gram çıktı öyle çok bi ceviz ya da et tarzı da yiyemiyorum bulantılardan. Buna rağmen bu kiloda olması normal mi yoksa sizce fazla mı acaba? Abimde bende 4500gram civarı doğmuşuz belki genetiktir onla mı alakalı onu da bilmiyorum ama şekerden falan yüksekse diye korkuyorum
aranızın düzelmesine sevindim. ama siz de kırıldığınızı söylemeliydiniz bence. ben olsam öyle yapardım. boşanma konusunu açmak basit bişey değil benim için. beni soğutacak bir şey şahsen. bir de her annesi yüzünden kavga ettiğimde söylerse daha da soğutur. annesiyle kavga edilince benden boşanmak isteyecekse bir problem var demektir. 3.kişilerle ilişkilerinizi birbirinize yansıtmayın ilişki yıpranır.Sabaha kadar Ayetel Kürsi okudum durdum, o da gunduz isten gelince özür diledi korktu da heralde bebege bisey olcak diye.. halloldu gibi şimdilik. Cok teşekkür ederim hepinize
çok güzel bir his bunlar ya ciddenn. biz babamıza da 2 kez tepki verdik geçenlerde. ve onu sevdiğimi söylediğimde de çok fazla tekmeledi geçenlerde. her şeyi ama her şeyi hissediyorlar kesinlikle sevildiklerini de üzüntülerimizi deKızlar minnosumun hareketi disardan belli oluyor artik. Karnimda ufak kabarmalar oluyor. Dokununca bana tekme atip tepki veriyor .
Benzer durumları biz de yaşadık bence hemen hemen her evlilikte oluyor hamilelik lohusalik kucuk bebekle ilgilenme derken bi uzaklasma olabiliyor. Bazen birbirinin degerini anlamak icin bir firsata cevrilebiliyor hatta. Napalim bunlar da evliligin tuzu biberi dedikleri sey iste. Kimseninki mükemmel degil.Hamilelikte bizim hormonlarımız değişirken erkeklerin de değişiyor sanırım sonuçta yeni bir sürece giriliyor alışılan düzen değişiyor tepkiler oluyor karşılıklı. Ben de 2. Hamileliğimde eşimle 3 aylıkken kavga edip doğuma kadar hiç konuşmamıştım. İlk işim doğumdan sonra onu bırakmak olacaktı ama pandemi vs doğuma birlikte gitmek zorunda kaldık o süreçte çok desteklemişti aradaki buzları erittik sonra birdaha da yaşanmadı. Onlar da hamilelik sürecinde kaygılı oluyor hepsi geçecek merak etmeyin siz bebeğinize sarılın çünkü onun sizden başka şuan kimsesi yok. İnşallah çabucak aşarsınız sorunlarınızı
Hamilelikte akıntı normal. Benim bütün hamileliğim boyunca olmuştu. Şimdi yine var. Normal akıntı. Renkli kokulu olması sıkıntıKizlar merhaba fikirlerinize ihtiyacim var 18 haftalik hamileyim uzun suredir su gibi renksiz bir akintim var gecen doktoruma söyledim amniyon sivisi siziyo olabilir mi simdiye su kalmazdi akintidir o dedi ama oldukca fazla ve gun icinde camasirim hep islak icime kurt düstü turnusol kağidi aldim pembe turnusol kagidi ilk islandiginda hafif mavi oluyor ama 5 dakika sonra kuruyunca o mavilik geciyor sizce siradan bir akinti midir amniyon olabilir mi napmaliyom bir akıl verin nolut
Bende hamilelikte de oncesinde de hep hafif sarimsi ve kokulu bir akıntı oluyor donem donem artiyor bazen yok oluyor. Kac doktora gittim bin türlü fitil ve merhem kullandim günde iki bazen üç pamuklu çamaşır degisirim. Temiz tutarim yani daha nasil temiz tutulur bilmiyorum ama oluyor. Eşinden gecebilir demişti en son bir doktor şimdi hamilelik ve alerjilerim sebebiyle cok sık ilişki olmuyor ama yine var yine var. Ben çok sinir oluyorum bu koku durumuna. Pis Bi kadın olsam umursamasam cidden boyle uzulmem.Hamilelikte akıntı normal. Benim bütün hamileliğim boyunca olmuştu. Şimdi yine var. Normal akıntı. Renkli kokulu olması sıkıntı
Çok teşekkür ederimCanim aranızın düzelmesine cok sevindim . 3. Kisiler yuzunden aranizi bozmayin .Ayni durumları yasamis gibiyim bende . 8 yildir birliktelik 3 yildir evliligim var hic tartisma ayrilma yasamadik ama gel görki hamilegimin ilk aylarinda okadar cok kavga ettik ki . Simdiye kadar tanidim adam bu degil dedjm kendime . Ve bizjm sebepte sizinkindendi . Bizde Birbirimize baya bağlıyız kavga sebeplerimiz hep malum kisiler. Halada ara ara gene sebep oluyorlar ama ben artık umursamiyorum . Kapımı kapatip telefonu kapatip kendi evime bakiyorum . Herkes kendi evinde sağlıklı mutlu olsun . Ne guzel eşinde anlamis seni dünyanın en sansli kadinisin tersinden Allah korusun .
Kesinlikle haklısınız, ben de öyle düşünüyorum ama icimden kirildigimi bile soylemek gelmedi çok yoruldum çünkü sabaha kadar o kadar üzüldüm ki tekrar açıp konuşmak uzatmak istemedim.. cok teşekkür ederim ayrıcaaranızın düzelmesine sevindim. ama siz de kırıldığınızı söylemeliydiniz bence. ben olsam öyle yapardım. boşanma konusunu açmak basit bişey değil benim için. beni soğutacak bir şey şahsen. bir de her annesi yüzünden kavga ettiğimde söylerse daha da soğutur. annesiyle kavga edilince benden boşanmak isteyecekse bir problem var demektir. 3.kişilerle ilişkilerinizi birbirinize yansıtmayın ilişki yıpranır.
Maşallah çok sevindimKızlar minnosumun hareketi disardan belli oluyor artik. Karnimda ufak kabarmalar oluyor. Dokununca bana tekme atip tepki veriyor .
Fitil canimAa bu fitil tarzi bir şey mi oral mi? Vajinal deyince bilemedim
GünaydınGunaydin kızlar
Daha erken tabi ama inşallah bebeklerimizi doğru zamanda sağlıkla kucağımıza alırız.
Siz hastane icin ikramlik düşünüyor musunuz bizim memlekette cok yapılıyor ilk cocukta dagitmamistim sanırım onu bile hatirlamiyorum 7 sene gecmis foto bile cekmemisiz hastanede. Bazi sıkıntılı durumlar da vardi.
Şimdi Allah kısmet ederse biraz ikramlik seker hamuru kurabiye vs hazirlasam mi diyorum. Sizin fikriniz nedir. Şimdiden yapip buzluga atilacak neler yapilabilir halimiz varken?
Ben sadece isim yazılı çikolata yaptırmayı düşünüyorum onun dışında hediyelik yiyecek vs hiç düşünmüyorum.Gunaydin kızlar
Daha erken tabi ama inşallah bebeklerimizi doğru zamanda sağlıkla kucağımıza alırız.
Siz hastane icin ikramlik düşünüyor musunuz bizim memlekette cok yapılıyor ilk cocukta dagitmamistim sanırım onu bile hatirlamiyorum 7 sene gecmis foto bile cekmemisiz hastanede. Bazi sıkıntılı durumlar da vardi.
Şimdi Allah kısmet ederse biraz ikramlik seker hamuru kurabiye vs hazirlasam mi diyorum. Sizin fikriniz nedir. Şimdiden yapip buzluga atilacak neler yapilabilir halimiz varken?
GünaydınnGunaydin kızlar
Tüh ya çok geçmiş olsun canım. İnşallah önemli bişey yoktur.Hastane kontrolüm vardi eve giderken ayagim takildi karnimin ve sag omzumun üstüne dogru düştüm acile gidiorum dua edin bebiste ve bende bişey yoktur
Ben kısmetse kaynar yapıp ikram etmeyi düşünüyorum. Lohusa şerbetinin akdeniz taraflarında yöreye özel bir versiyonuGunaydin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?