- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.301
Fitili biraktim ben artik fitil zamani oluyordu evet doktor banada fitilden olur demişti ama neyseki dun aksamdan sonra bir daha olmadi.yine de yarin doktorla konuşcam cunku pijamaya kadar gecti anormal geldi Gerci ilk kez hamileligimde bu haftalara kadar geldimCanım benimde bir ara su gibi akıntım oluyordu şeffaf bildiğin su gibiydi o zaman progestan fitil kullanıyordum Dr o yapar demişti belki seninkide fitilden kaynaklıdır
Makinadan makinaya farkediyor benimde boyle bisey oldu boyu sanki cok uzamamis gibi diye doktora sordum o anda bebegin durusu bile farkediyor 2 saat sonra konuminu değiştirsin olcumde farklilik çıkabilir dedi sonra ayrintilya girdiğimde boyu gayet iyi cikti hic tedirgin olmayinKızlar 2 hafta önce Dr a gitmiştim 20. Haftada bebegime 470 Gr demiştir Dr geçen gün detaylı ultrason için gittim 22+3 de perinotolog başka bir dr a o da 470 Gr dedi hangisi yanlış ölçtü nasıl oldu bilemedim bebeğim gayet sağlıklı herşeyi normal dedi Dr kafam karıştı ben mi kilo aldıramadim diye düşünüyorum ama hareketleri felan da iyi 2 haftada kilo almaması olmazdı sanırım ilk Dr yanlış ölçtü sizin bebekleriniz kaç gr ne kadarlıksiniz bizimkisi az mı acaba
Acaba zayıf mı diye düşündüm bundan sonra beslenmeme dikkat edicem Dr da normal dedi ama bakalım bir sonraki kontrolüme de daha çok var yüzünü de göremedim siz gordunuz muMakinadan makinaya farkediyor benimde boyle bisey oldu boyu sanki cok uzamamis gibi diye doktora sordum o anda bebegin durusu bile farkediyor 2 saat sonra konuminu değiştirsin olcumde farklilik çıkabilir dedi sonra ayrintilya girdiğimde boyu gayet iyi cikti hic tedirgin olmayin
Ben gordum yuzunu daha oncede göstermişti aslindaAcaba zayıf mı diye düşündüm bundan sonra beslenmeme dikkat edicem Dr da normal dedi ama bakalım bir sonraki kontrolüme de daha çok var yüzünü de göremedim siz gordunuz mu
Benim boğazlarım enfeksiyon oldu doktor mecbur antibiyotik yazdı. Hamilelikle kullanılan antibiyotikler varmış. Ben kullanılmıyor sanıyordum kadın doğum doktorumda kullanabilirsin dedi. Şuan çok iyiyim ama bırakamıyorum malum antibiyotiği bitirmek gerekiyorkorkmayın. ben de geçen hafta soğuk algınlığı geçirdim sarı yeşil burun geniz akıntısı hatta ara sıra balgam vardı. ama şuan gayet iyiyim. 7 çeşit grip soğuk algınlığı hastalık kol geziyomuş şuan sağlık ocağına göründüm doktor öyle demişti. boğaz enfeksiyonu olursa ateş yapar. ateş olmadığı sürece tıkanıklık geçer. burun ve geniz temizleme suları var onlar baya iyi açıyor. burun spreyi kadar tehlikeli değil yatarken bile yapsanız hafifler. ilk 2 gece uyuyamamıştım tıkanıklıktan. çok şükür geçti ilerlemeden.
Canım aynısı benim başıma geldi ve sabahına koştur koştur doktora gittim. Altıma kaçırmışım meğer.Fitili biraktim ben artik fitil zamani oluyordu evet doktor banada fitilden olur demişti ama neyseki dun aksamdan sonra bir daha olmadi.yine de yarin doktorla konuşcam cunku pijamaya kadar gecti anormal geldi Gerci ilk kez hamileligimde bu haftalara kadar geldimbelkide normaldir tecrubem olmadığından tuhaf geliyor
Bende tv karsisinda oldu yinede gittim turnusol kagidi aldim bir daha hic gelmedi ama gece gelir diye sabaha kadar kagidi koyayim dedi sabah kontrole gidicem zaten insallah sizin dediginiz gibi olurCanım aynısı benim başıma geldi ve sabahına koştur koştur doktora gittim. Altıma kaçırmışım meğer.Doktor dedi ki artık çok normal, sıkıştığında tutma, tutarsan kaçırır fark etmezsin dedi. Hatta sıkışmadan da sık sık lavaboya çık dedi.
Kesinlikle katılıyorum :) bilmeyince her şey daha kolaymış ilk hamileliğimde çok rahattim. şimdi de çok şükür sıkıntım yok ama olacakları bilince daha çok korkuyor insanMantikli aslinda. Bazisi cabucak bakiyodur bazisi uzun uzadiya bakiyodur. Önemli olan organlara plesantaya, kan akisina bakabilmek. Bide benim doktor, sadece 20 haftalikken organlara baktik bitti diil diyor. Her kontrolde zaten bakiyorum diyor. O da dogru. O yüzden bazen cahillik mutluluktur diye yola devam ediyoruz
Kesinlikle. Ilkinde ben de hem hamilelik sarhoslugundan hem de tecrübesizlikten simdi düsününce daha rahatmisim. Gerci hala takintili bi hamile diilim zor seyler yasamama ragmen ama ister istemez olani biteni ve olabilecekleri bilince bi tuhaf oluyor insanKesinlikle katılıyorum :) bilmeyince her şey daha kolaymış ilk hamileliğimde çok rahattim. şimdi de çok şükür sıkıntım yok ama olacakları bilince daha çok korkuyor insan
Iyiyiz diyelim iyi olalım canim ben yuksek kiloda basladigimdan once Bi -10 kg verdim sonra +5 geri aldim. Su an baslangica gore -5 ile devam ediyorum. Doğuma kadar almak degil vermek yine hedefim inşallah basarabilirim.Merhaba hanımlarr bayadır gelmiyordum buralara naptınız nasılsınz
23+3üz biz oğluşumla iyiyizz
Ama ben şimdiden 9 kg aldımdiyetisyene göre normal dese de ben baya kendimi panda gibi hissediyorum. Sizler kaç kilo aldınız
GünaydınnMerhaba hanımlarr bayadır gelmiyordum buralara naptınız nasılsınz
Ama ben şimdiden 9 kg aldımdiyetisyene göre normal dese de ben baya kendimi panda gibi hissediyorum. Sizler kaç kilo aldınız
Ben 19+0 da gittim bebeğim 280 grdı. Nette baktım bunlar normal diyordu 20. De fazla ölçmüş olabilir mi acaba ? Birde doktordan doktora ölçümler değişiyor kesinlikle.Kızlar 2 hafta önce Dr a gitmiştim 20. Haftada bebegime 470 Gr demiştir Dr geçen gün detaylı ultrason için gittim 22+3 de perinotolog başka bir dr a o da 470 Gr dedi hangisi yanlış ölçtü nasıl oldu bilemedim bebeğim gayet sağlıklı herşeyi normal dedi Dr kafam karıştı ben mi kilo aldıramadim diye düşünüyorum ama hareketleri felan da iyi 2 haftada kilo almaması olmazdı sanırım ilk Dr yanlış ölçtü sizin bebekleriniz kaç gr ne kadarlıksiniz bizimkisi az mı acaba
Ben şuan alerji vs olur diye bir kaç markadan 1 paket alacağım yenidoğan için. Diğer numaraları sonra alacağım. Sleepy benim bir kaç arkadaşımda memnun hem uygun hem iyi diyorlarKızlar migrosta sleepy bezlerin yine 2.si %60 indirimli olmuş ben 1-2 ve 3 numaralardan 2şer paket aldım şimdilik. 64lü 2 paket 193tlye geliyor almayı düşünen varsa bakabilir
Alerji durumunu bende düşündüm ama eğer bebeğime alerji yaparsa dolaptan vs satarım, baktım açılmış paketler bile satın alanlar var eğer hesabınız ve uğraşacak vaktiniz varsa mantıklı olabilirBen şuan alerji vs olur diye bir kaç markadan 1 paket alacağım yenidoğan için. Diğer numaraları sonra alacağım. Sleepy benim bir kaç arkadaşımda memnun hem uygun hem iyi diyorlar
Valla en son 8 kg almıştım tartıya çıkmaya korkuyorumMerhaba hanımlarr bayadır gelmiyordum buralara naptınız nasılsınz
normal akıntı da olabilir o. hamilelikte değişiyor akıntıların şekli. amniyon sıvısı gelip durmaz diye düşünüyorum, çünkü kesenin delinmiş olması lazım (allah korusun). kendini korkutma boşuna. mesaneye çok baskı olduğundan da kaçmış olabilir.Insallah valla gece uyumadim yarin görüşcez pijamama kadar islaklik olmus ilk kez yaşadım boyle bisey renk yok koku yok sanki cesme suyu;( insallah mesaneye baski uyguladigindan olmustur cunku bebek dun cok hareketliydi.
almamış da olabilir dr da yanlış bakmış olablir. ultrasondaki tahminler genelde yanlış oluyor zaten. milim oynasa değerler değişiyor çünkü. ayrıca kilo aldıramadım diye düşünme hiç. sağlıklı doğsunlar, kilo önemli değil. benim ilk oğlumu dr doğuma giderken 2900-3000 ölçüyordu, 3380 doğdu mesela. o değerler şaşabilir, kilo aldıramadım vs diye düşünme hiç.Kızlar 2 hafta önce Dr a gitmiştim 20. Haftada bebegime 470 Gr demiştir Dr geçen gün detaylı ultrason için gittim 22+3 de perinotolog başka bir dr a o da 470 Gr dedi hangisi yanlış ölçtü nasıl oldu bilemedim bebeğim gayet sağlıklı herşeyi normal dedi Dr kafam karıştı ben mi kilo aldıramadim diye düşünüyorum ama hareketleri felan da iyi 2 haftada kilo almaması olmazdı sanırım ilk Dr yanlış ölçtü sizin bebekleriniz kaç gr ne kadarlıksiniz bizimkisi az mı acaba
bu sabah tartıda 63 kiloyu gördüm ben de. an itibariyle 3 kilo aldım 21+5'im.. ama şiş hissediyorum kendimi. göğüslerim aşırı büyüdü. karnım da normale göre şişti biraz.Merhaba hanımlarr bayadır gelmiyordum buralara naptınız nasılsınz
İyiyiz canım maşallah sizeMerhaba hanımlarr bayadır gelmiyordum buralara naptınız nasılsınz
6 kg ile yola devam ediyorumMerhaba hanımlarr bayadır gelmiyordum buralara naptınız nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?