2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım benimde bir ara su gibi akıntım oluyordu şeffaf bildiğin su gibiydi o zaman progestan fitil kullanıyordum Dr o yapar demişti belki seninkide fitilden kaynaklıdır
Fitili biraktim ben artik fitil zamani oluyordu evet doktor banada fitilden olur demişti ama neyseki dun aksamdan sonra bir daha olmadi.yine de yarin doktorla konuşcam cunku pijamaya kadar gecti anormal geldi Gerci ilk kez hamileligimde bu haftalara kadar geldim belkide normaldir tecrubem olmadığından tuhaf geliyor

Makinadan makinaya farkediyor benimde boyle bisey oldu boyu sanki cok uzamamis gibi diye doktora sordum o anda bebegin durusu bile farkediyor 2 saat sonra konuminu değiştirsin olcumde farklilik çıkabilir dedi sonra ayrintilya girdiğimde boyu gayet iyi cikti hic tedirgin olmayin

Acaba zayıf mı diye düşündüm bundan sonra beslenmeme dikkat edicem Dr da normal dedi ama bakalım bir sonraki kontrolüme de daha çok var yüzünü de göremedim siz gordunuz mu

Acaba zayıf mı diye düşündüm bundan sonra beslenmeme dikkat edicem Dr da normal dedi ama bakalım bir sonraki kontrolüme de daha çok var yüzünü de göremedim siz gordunuz mu
Ben gordum yuzunu daha oncede göstermişti aslinda ama ilk basta göstermedi hatta tatli biseyler ye mediven in cik 20 dk sonra gel dedi ozaman gorduk fotosunu da cekti hemen doktor hiç endiselenmeyin kasar peynir pekmez omega badem ceviz direk bebege kilo aldırıyormuş bana hep bunlar soylendi ama bu haftalarda 3 aşağı 5 yukari hep bu gramlar cm lerde oluyor kuzular

Benim boğazlarım enfeksiyon oldu doktor mecbur antibiyotik yazdı. Hamilelikle kullanılan antibiyotikler varmış. Ben kullanılmıyor sanıyordum kadın doğum doktorumda kullanabilirsin dedi. Şuan çok iyiyim ama bırakamıyorum malum antibiyotiği bitirmek gerekiyor size de çok geçmiş olsun

Canım aynısı benim başıma geldi ve sabahına koştur koştur doktora gittim. Altıma kaçırmışım meğer. Doktor dedi ki artık çok normal, sıkıştığında tutma, tutarsan kaçırır fark etmezsin dedi. Hatta sıkışmadan da sık sık lavaboya çık dedi.

Bende tv karsisinda oldu yinede gittim turnusol kagidi aldim bir daha hic gelmedi ama gece gelir diye sabaha kadar kagidi koyayim dedi sabah kontrole gidicem zaten insallah sizin dediginiz gibi olur

Kesinlikle katılıyorum :) bilmeyince her şey daha kolaymış ilk hamileliğimde çok rahattim. şimdi de çok şükür sıkıntım yok ama olacakları bilince daha çok korkuyor insan

Kesinlikle katılıyorum :) bilmeyince her şey daha kolaymış ilk hamileliğimde çok rahattim. şimdi de çok şükür sıkıntım yok ama olacakları bilince daha çok korkuyor insan
Kesinlikle. Ilkinde ben de hem hamilelik sarhoslugundan hem de tecrübesizlikten simdi düsününce daha rahatmisim. Gerci hala takintili bi hamile diilim zor seyler yasamama ragmen ama ister istemez olani biteni ve olabilecekleri bilince bi tuhaf oluyor insan

Iyiyiz diyelim iyi olalım canim ben yuksek kiloda basladigimdan once Bi -10 kg verdim sonra +5 geri aldim. Su an baslangica gore -5 ile devam ediyorum. Doğuma kadar almak degil vermek yine hedefim inşallah basarabilirim.

Günaydınn Biz de iyiyiz çok şükür, başlangıçta 5 kilo verdim 54 oldum son kontrolümde 59 olmuştum tekrar Sanırım artık bulantılarımın azalmaya başlamasından kaynaklı bazı tombişlenmeler yaşanacak

Ben 19+0 da gittim bebeğim 280 grdı. Nette baktım bunlar normal diyordu 20. De fazla ölçmüş olabilir mi acaba ? Birde doktordan doktora ölçümler değişiyor kesinlikle.
Kızlar migrosta sleepy bezlerin yine 2.si %60 indirimli olmuş ben 1-2 ve 3 numaralardan 2şer paket aldım şimdilik. 64lü 2 paket 193tlye geliyor almayı düşünen varsa bakabilir
Ben şuan alerji vs olur diye bir kaç markadan 1 paket alacağım yenidoğan için. Diğer numaraları sonra alacağım. Sleepy benim bir kaç arkadaşımda memnun hem uygun hem iyi diyorlar

Ben şuan alerji vs olur diye bir kaç markadan 1 paket alacağım yenidoğan için. Diğer numaraları sonra alacağım. Sleepy benim bir kaç arkadaşımda memnun hem uygun hem iyi diyorlar
Alerji durumunu bende düşündüm ama eğer bebeğime alerji yaparsa dolaptan vs satarım, baktım açılmış paketler bile satın alanlar var eğer hesabınız ve uğraşacak vaktiniz varsa mantıklı olabilir

Valla en son 8 kg almıştım tartıya çıkmaya korkuyorum

Insallah valla gece uyumadim yarin görüşcez pijamama kadar islaklik olmus ilk kez yaşadım boyle bisey renk yok koku yok sanki cesme suyu;( insallah mesaneye baski uyguladigindan olmustur cunku bebek dun cok hareketliydi.
normal akıntı da olabilir o. hamilelikte değişiyor akıntıların şekli. amniyon sıvısı gelip durmaz diye düşünüyorum, çünkü kesenin delinmiş olması lazım (allah korusun). kendini korkutma boşuna. mesaneye çok baskı olduğundan da kaçmış olabilir.
almamış da olabilir dr da yanlış bakmış olablir. ultrasondaki tahminler genelde yanlış oluyor zaten. milim oynasa değerler değişiyor çünkü. ayrıca kilo aldıramadım diye düşünme hiç. sağlıklı doğsunlar, kilo önemli değil. benim ilk oğlumu dr doğuma giderken 2900-3000 ölçüyordu, 3380 doğdu mesela. o değerler şaşabilir, kilo aldıramadım vs diye düşünme hiç.
bu sabah tartıda 63 kiloyu gördüm ben de. an itibariyle 3 kilo aldım 21+5'im.. ama şiş hissediyorum kendimi. göğüslerim aşırı büyüdü. karnım da normale göre şişti biraz.

İyiyiz canım maşallah size ben de 59,7 mi ne öyle biseyle başlamıştım dün tartıldım 64,5 olmuşum düz hesap 6 kilo diyelim ama sanırım ben bütün kiloyu memelerime aldım inanılmaz büyüdü ve çok ağırlastilar yalnız aşırı bi iştahım var son 1 aydır hani bi salsam kendimi eminim 20 kilo da alırım hic de zorlanmam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…