2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Banada 75 gram yükleme yapıldı. 198 çıktı. Bugün doktoruma göstericem ama diyete sokar diye tahmin ediyorum. Bugüne kadar yediğim çikolatalar şimdi çıktı. Artık idare edicez canım.
geçmiş olsun canım ben dün diyetisyene başladım. 1 hafta sonunda hala kontrol altına alınmazsa ilaca başlıcaz

Canım ben fetal yaptırdım çünkü amniyosentez evet tanı yöntemi ama riskli bir işlem sonuçlar iyi gelip bebek düşedebilir yada enfeksiyon kapadabilir evet düşük ihtimal ama herşey bir ihtimal..sizin sorununuz neydi acaba neden yaptıracaksınız

ilk hamileliğimde o kadar akıntım olmuştu ki günde 3-4 kere iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyordum. iş yerine bile getiriyordum yanımda. öyle bir tiksinmiştim ki kendimden anlatamam. bence amniyon sıvısı değildir o. bildiğin su akar gibi aktığı için hissetmemen imkansız. tabii yine de doktorunu bilgilendir ama amniyon değildir o.

Sonuç umarım güzel gelir . 2li taramam yuksekti.Fetal dna testim düşük risk çıktı. 3lu taramam yüksek çıktı. Amniyosentez yaptıracağım aklımda soru işareti kalmasın diye
Fetal DNA yaptırınca 3lü tarama istemiyoruz dedi benim doktorum. Ben 3lü tarama yaptırmadım. Fetal DNA kromozom anomalileri için %99 gibi doğru sonuç veriyor demişlerdi bize. Ben amniyosentezden önce başka doktor görüşü alırdım.inşallah iyi sonuçlar alırsınız

benim de 20 dk falan sürdü. oğlum da 400 gr 25 cm, 3300 doğmuştu. gayet standartlar bence minyon değiller yani üzme kendini
Masallah Doktorlarin bu ölcümleri zaten asagi yukari oluyor. Kilolu dogcak diyip el kadar cikan da var o yüzden saglikli olsunlar belli bi ortalamada olsunlar yeter de artar bize

Fetal dna düşük riskli çıktı. Ama taramalar yüksek çıktı. Aklımda kalsın istemiyorum. Zaten ilk söylediğim gibi keşke hiç fetal yaptirmasaydim.

Ben aklımda soru işareti kalsın istemiyorum.

Olmasi gereken o muhtemelen. Burda kac kisi varsa hepsi perinatologa gidiyor ama ben yurtdisindayim. Burda öyle bi tercih yok neyazikki. Umarim kendi doktorum olmasi gerektigi gibi inceliyodur.
Ben bu konuyu başka bi hastanedeki doktora söyledim. Detaylı ultrason için biyer önermişti bende oraya gidenler hiç memnun değilmiş. 5dk sürüyormuş dedim. Doktorda hastanın detaylı ultrason raporuna kendi imzasını atıyor. Riske girmez dedi. Mantıken oda doğru bilmiyorum ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Son düzenleme:
Banada 75 gram yükleme yapıldı. 198 çıktı. Bugün doktoruma göstericem ama diyete sokar diye tahmin ediyorum. Bugüne kadar yediğim çikolatalar şimdi çıktı. Artık idare edicez canım.
Üzülme duzelir ben 1 senedir tatlı yemiyordum, hamilelikte 20.haftada bir tatli pasta bir yedim hoop seker hemen firlamis birdaha dedim kendime kudurma tatlı diye beslenmeye dikkat edince düşüyor hemen

Mantikli aslinda. Bazisi cabucak bakiyodur bazisi uzun uzadiya bakiyodur. Önemli olan organlara plesantaya, kan akisina bakabilmek. Bide benim doktor, sadece 20 haftalikken organlara baktik bitti diil diyor. Her kontrolde zaten bakiyorum diyor. O da dogru. O yüzden bazen cahillik mutluluktur diye yola devam ediyoruz

Bugun hic oyle su gibi akinti olmadi sukur yinede yarin doktora gidicem ama bebek büyüdüğü icin mesaneye baski yapabilir farketmeden kaciriyoruz sanirim ama resmen su gibiydi koku yok renk yok sanki su dokulmus gibiydi cok korktum Gece
Gün içinde bir doktoruna gorun cnm inşallah sizinti değildir de iltihapsa bile Bi fitil verir hemen.
Yarina randevu alabildim;( doluymus full. valla gece hic uyuyamadim ama bir daha oyle islaklik olmadi insallah bir kerelik biseydir;(

Insallah valla gece uyumadim yarin görüşcez pijamama kadar islaklik olmus ilk kez yaşadım boyle bisey renk yok koku yok sanki cesme suyu;( insallah mesaneye baski uyguladigindan olmustur cunku bebek dun cok hareketliydi.

Canım benimde bir ara su gibi akıntım oluyordu şeffaf bildiğin su gibiydi o zaman progestan fitil kullanıyordum Dr o yapar demişti belki seninkide fitilden kaynaklıdır

Kızlar 2 hafta önce Dr a gitmiştim 20. Haftada bebegime 470 Gr demiştir Dr geçen gün detaylı ultrason için gittim 22+3 de perinotolog başka bir dr a o da 470 Gr dedi hangisi yanlış ölçtü nasıl oldu bilemedim bebeğim gayet sağlıklı herşeyi normal dedi Dr kafam karıştı ben mi kilo aldıramadim diye düşünüyorum ama hareketleri felan da iyi 2 haftada kilo almaması olmazdı sanırım ilk Dr yanlış ölçtü sizin bebekleriniz kaç gr ne kadarlıksiniz bizimkisi az mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…