2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Haftayi yanlis yazmisim dogrusu 20+5

Bizde 24 +2 9 kilo aldik .

Hamilelikte ufak idrar kaçırmaları normal. Hapşırma ,gülme, öksürme neden olabiliyor.

Hapşırırken bile kaçırıyoruz artık bu aylardan sonra mesaneye baskı yapıyorlar ama sen yinede bir baktir aklında kalmasın

Bende 5 kilodayim ama artık hızlı almaya başlarım gerçi kizimda toplam 9 kilo almıştım ama belli olmuyor seker yuklemeleri yapılsın oda kilo aldırıyor

Çok alsanda etkilenmezsin normalde zayıfsın verirsin biz kilolular için çok kilo tehlike demek

Geçmiş olsun gittiğin iyi olmuş hemen önlemini alırsın genelde tek kullanımlık veriyorlar kullanırsın biter gider insallah

Kızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?

İlk kızımın adı Müşerref Öykü

Allah nasip ederse bir kızım dsha olacak ama isim bulamıyoruz

Önelerilere açığım
İlk kızımızın ismi karaca şimdi ikinci kizce kumru düşünüyoruz net gibi bisiy ama değişebilir müşerref zor bir isim ama öykünün yanına ömür yakışır bence

Okadar kötü bir zamanki antibiyotik kullanan bile iyilesemiyor biz hamisler çok dikkat etmeliyiz ama okuyan çocuğu olan çok zor bol bol saglikli beslenecegiz çözüm bu yogurtu ve tursuyu sofradan eksik etmeyin kızlar

Çok geride değil bence kilosu gayette beslenmis bebise ceviz muz güzel kilo aldırıyor Dr a gidene kadar bunu deneyebilirsin. Çok stres yapma lütfen kilo son haftalarda önemli şuan önemli olan vücudunun gelişmesi organlarının işlemeye başlaması

Çok alsanda etkilenmezsin normalde zayıfsın verirsin biz kilolular için çok kilo tehlike demek
Bisey diyim mi hiç oyle zayif veya çok kilolu farketmiyor benim arkadaşlarım doğumdan sonra veririz dediler sonra bu ebebekteki malt iceceklere bi dadandilar saf gibi ama nasil belki gunde 10 kutu o kadar çok şeker içtiler ki simdi eser yok o zayif hallerinden bir de veremiyorlar artık yerleşti kiloları e 30dan sonra tabi vücut da yavaşlıyor bizim gibi polikistik over hastaları için çok zor zayiflamak

Canım çok fark yok ki arada uçurum bir fark yok bende kafaya takıyorum biraz kilo meselesini araştırdım bebeğe kilo aldıran besinleri senle de paylaşayım bende dikkat edicem bundan sonra inşallah
kaşar muz pekmez ceviz fındık yeşil yapraklı sebzeler bulgur kırmızı et beyaz et yumurta protein ağırlıklı beslenmek lazımmış balık bunları tüket bol bol inşallah fayda eder

Kızlaaar travel sistem bebek arabası, buhar makinesi, süt sağma pompası alan veya önerisi olan var mı??? Bazı şeyleri yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz

Kızlaaar travel sistem bebek arabası, buhar makinesi, süt sağma pompası alan veya önerisi olan var mı??? Bazı şeyleri yavaş yavaş tamamlayalım diyoruz
Ben bu arabadan aldım beğendim indirimdeydi bir ara 4 e aldımm

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-12-19-51-16-117_com.android.chrome.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar nasılsınız
İsim düşündünüz mü ?

İlk kızımın adı Müşerref Öykü

Allah nasip ederse bir kızım dsha olacak ama isim bulamıyoruz

Önelerilere açığım
İlk kızımin adın Nilay
Bunda da ben Aylin düşünüyorum eşim Elif diyor henüz netlestiremedik:)

Kızlar bisey sormak istiyorum, esya bakarken ya da ev icinde bebeginizin odasinda eşinizle hayal kuruyor musunuz yani nasil desem ben bu süreçte kendimi aşırı yalniz hissediyorum asla ortak bi paylasimda bulunmuyor hayal kurmuyor, ben istiyorum ki gelsin beraber bebegimiz hakkinda konuşalım şunu yapalim bunu yapalim ya da hayal kuralim, odasina gidelim esyalar nereye gelcek veya sarilalim bebegimiz olcak diye.. yani böyle şeyler yasiyor musunuz? Ben kendimi aşırı yalnız hissediyorum tek başıma bu süreci yaşıyor gibiyim. Az önce eşime sordum bebegimizle ilgili konuşalım gel biraz hayal kuralim mesela odasina ne alalim hic odasinin onunden gecerken hayal kuruyor musun dedim ama keske demez olaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…