- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.601
Aynen ole en ufak soguk almada hasta oldum bende laylon gibi oldum iyice kolay kolay hasta olmam olunca yatak döşek yatırıBen de öksürüyorum ya havalar baya keskin Bi sekilde sogudu her sabah kalk erkenden işe git tabi üşüyoruz ister istemez etkiliyor. Antibiyotik de kullandım bu hamilelikte alerji haplari da merhemler de o yüzden artik daha fazla zorlamak istemiyorum ilac ilac evet belki zarari yok deniyor ama el kadar bebek yani yeter diyorum daha fazla yuklemiym ilac. Dayandigim yere kadar gidicem sanırım bu kezz.
20+3 olarak göründü ultrasonda 362 gr 23 cm dedi doktorHerkese selamDetaylı ultrasona girdim bende çok şükür her şeyi güzeldi bebişimin yüzünü pek göremedik sakladı cimcime 21+3teyiz 26 cm 424 gram çıktı. Detaylı ultrasona girenler nasıldı sizin boy kilo?
Ben 1 doz vurulacakmisim onuda nisan ayinda cagirdi suan 22 haftama girdimGünaydın kızlar benide aradılar aşı için hatta 24. Haftamın olduğu gün son dediler yani 2 haftam var yaptırmak için sistem sonra izin vermiyormuş
21+0 kilomuz 440 gram boyu gayet iyi dedi ama söylemediHerkese selamDetaylı ultrasona girdim bende çok şükür her şeyi güzeldi bebişimin yüzünü pek göremedik sakladı cimcime 21+3teyiz 26 cm 424 gram çıktı. Detaylı ultrasona girenler nasıldı sizin boy kilo?
22+3 de 470 demişti boyunu söylemedi normal dedi haftasına göre boyu kilosuHerkese selamDetaylı ultrasona girdim bende çok şükür her şeyi güzeldi bebişimin yüzünü pek göremedik sakladı cimcime 21+3teyiz 26 cm 424 gram çıktı. Detaylı ultrasona girenler nasıldı sizin boy kilo?
Ya gözünüz aydın çok şükür çok sevindim. Hep güzel haberler paylaşalım burda inşallah
Hepinize teşekkür ederim umarım diğer arkadaşlarda iyi sonuçlar paylaşır. Hepimiz sağlıklı güzel gebelikler geçiririzGözün aydın canım
Maaşallah20+3 olarak göründü ultrasonda 362 gr 23 cm dedi doktor
Maaşallah bana da aynısını söyledi22+3 de 470 demişti boyunu söylemedi normal dedi haftasına göre boyu kilosu
Maaşallah21+0 kilomuz 440 gram boyu gayet iyi dedi ama söylemedi
Fiyatları şimdi ne kadardır bilmiyorum ama ınstagramda pijabox sayfası var .Bazen defolu ürün ama hiç göze batacak şekilde değil mesela onlar da indirimli oluyor.Sayfa çok güvenilir ve kaliteli oraya bak istersenKızlar lohusa takımları nolmuş öyle yaaa
İlk kızımı çalışırken daha izne çıkmadan doğurmuştum
Annem evdeki pijamalardan getirmiştiiçimde kaldı bu sefer alayım dedim 900 1000 TL diyor
Daha uygunu var mıdır acaba
Şu ikiliyi begendim ama manasiz geldi fiyati çoğu lohusa takimi uçmuş gerci fiyatı yükselmeyen ne kaldi ki;( normal mi acaba ucuzada ne kadar ucuza bulcm ki ilk bebek olunca heves ediyorum bendeKızlar lohusa takımları nolmuş öyle yaaa
İlk kızımı çalışırken daha izne çıkmadan doğurmuştum
Annem evdeki pijamalardan getirmiştiiçimde kaldı bu sefer alayım dedim 900 1000 TL diyor
Daha uygunu var mıdır acaba
Ayyy simdi baktim 1000 tl olmus daha kac gun oldu hizlica artmis ;( almadigimiz hersey gun gectikce sriyor yazik yaŞu ikiliyi begendim ama manasiz geldi fiyati çoğu lohusa takimi uçmuş gerci fiyatı yükselmeyen ne kaldi ki;( normal mi acaba ucuzada ne kadar ucuza bulcm ki ilk bebek olunca heves ediyorum bendeEki Görüntüle 3192828
Şubat indirimleri oluyor ben bazı alıncakları o zamana sakladım inşallah olursaAyyy simdi baktim 1000 tl olmus daha kac gun oldu hizlica artmis ;( almadigimiz hersey gun gectikce sriyor yazik ya
Eki Görüntüle 3192831
Onu takip edelim haber verelim birbirimize o zaman ❤Şubat indirimleri oluyor ben bazı alıncakları o zamana sakladım inşallah olursa
420 lira baya uygun.özelde 1.500 sormuştum ben bir kaç hastanedeBen tıp fakültesinde doçent doktordan randevu aldım. Takip eden doktorum onu önerdi. 420 lira gibi bir ücret söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?