2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aynen ole en ufak soguk almada hasta oldum bende laylon gibi oldum iyice kolay kolay hasta olmam olunca yatak döşek yatırı

20+3 olarak göründü ultrasonda 362 gr 23 cm dedi doktor

21+0 kilomuz 440 gram boyu gayet iyi dedi ama söylemedi

Kızlar lohusa takımları nolmuş öyle yaaa

İlk kızımı çalışırken daha izne çıkmadan doğurmuştum
Annem evdeki pijamalardan getirmişti içimde kaldı bu sefer alayım dedim 900 1000 TL diyor
Daha uygunu var mıdır acaba

Kizlar Ankarada hava kirliliği inanılmaz durumda camı actigim vakit kömür kokusu var sanki resmen günlük hava kirliligi indexlerine bakıyorum günlük gerçekten çok kirli ve ben malesef cadde üstünde oturuyorum bahcelievleri bilen bilir cafelerin sigara dumani havalandirma kokulari leş resmen ben mi aşıri hassasim sizde havadan rahatsiz oluyor musunuz hangi şehirde olduğuna göre degisir tabi ama resmen bogulcak gibiyim;( hava temizleyici aldim o da evde nem birakmiyor guya temizliyor ama bir tuhaf oluyor

Fiyatları şimdi ne kadardır bilmiyorum ama ınstagramda pijabox sayfası var .Bazen defolu ürün ama hiç göze batacak şekilde değil mesela onlar da indirimli oluyor.Sayfa çok güvenilir ve kaliteli oraya bak istersen

Kızlar tetanoz aşımı oldum ilk dozu, diğeri bi ay sonra insallah özellikle rica ettim tarihine bakabilirmiyim diye en güzeli dopplerle bebisimin kalp atisini duydum. Günün bonusu oldu benim için henüz hareketlerini hissetmedigim icin endişeleniyorum çok keyiflendim.

Şu ikiliyi begendim ama manasiz geldi fiyati çoğu lohusa takimi uçmuş gerci fiyatı yükselmeyen ne kaldi ki;( normal mi acaba ucuzada ne kadar ucuza bulcm ki ilk bebek olunca heves ediyorum bende

Ayyy simdi baktim 1000 tl olmus daha kac gun oldu hizlica artmis ;( almadigimiz hersey gun gectikce sriyor yazik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…