2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaslar ben birkac gun icinde kan ve idrar testi vericem. Vitaminlerimi kullanmayi birakmam gerekiyor mu kan testinde sonucun dogru cikmasi icin? Bilginiz var mi? Kac gun oncesinde birakmak lazim

Arkadaslar ben birkac gun icinde kan ve idrar testi vericem. Vitaminlerimi kullanmayi birakmam gerekiyor mu kan testinde sonucun dogru cikmasi icin? Bilginiz var mi? Kac gun oncesinde birakmak lazim
Yok canım birakman gerekmiyor en azından doktorum bana öyle bisey demedi, zaten kullandığım vitaminlere rağmen yine de aman aman yüksek degildi iste alt sınırın bir tık üstü falandı

Bir de size bir sey sorucam. Benim bugun inanilmaz bir sag kasik agrim var. Belime de ayni sekilde vuruyor bacagima hatta ayagima kadar vuruyor bazen. Neden olabilir acaba. Bunu yasayan var mi

Sağol canım sende sağlıkla al kucağına. İşte kendi yaptığımız şeylerin bedeli bu. Dikkat etseydik böyle bir sorunla karşılaşmazdık belki ama bunlarda geçer inşallah...
nasıl gidiyor canım şekerle aran ne yaptın görüştün mü doktorla ya da diyetisyenle

Bir de size bir sey sorucam. Benim bugun inanilmaz bir sag kasik agrim var. Belime de ayni sekilde vuruyor bacagima hatta ayagima kadar vuruyor bazen. Neden olabilir acaba. Bunu yasayan var mi
Ben yasiyorum ara ara;( hatta panik geliyor benim belime bacagima bide kalçamada vuruyor. Vitamin konusundada ben komple baktircaktim değerlerime 1 gun once kessen olur dedi doktor. Ama ben bazi yerlerde okudum 24/48saat yazıyordu 2 gun almadim vitaminleri oyle vermistim 2 ay onceydi . Ama dediğim gibi doktorum1 gun once icme sabah ac karnina gel demişti

21. Haftadasınız . Ben 19+2yken ilk dozu oldum 20.haftadaydım yani . Çok şükür normal tetenoz şişliği dışında bi şikayetim olmadı

Ben de çok rahatsızım. Çorluda yaşıyorum. Çok fabrika var fabrikalara yakın değiliz ama soba yakan evlerin bir üst mahallesindeyiZ. Ona rağmen sabah ve akşam dışarı çıkılmıyo. Aldığım nefes yakıyo yürüyüş yapıyorum bazen koku olmayınca ama sırf bu koku yüzünden yürüyüş yapamıyorum

Merhaba detaylida bebegin kalbinde parlaklık gördü doktor Buda down sendromlu gösteriyormuş 3 test temiz çıktı var mı aranızda duyan bilgisi olan

Glukometre olarak geçiyor. Ben eczaneden almıştım.Tüm eczanelerde var. Parmağından ölçüyorsun.Açken ve yemekten sonra tokluk şekerini kontrol edebiliyorsun. 1 pakette 50 tane çubuk oluyor.
O cihaz nasil bir şey bende almayı dusunuyorum peki aclik tokluk ayri ayri mi bakıyor guvenilirmi
Sonuçlar hastanedekine yakın çıkıyor. Ben açlık ve tokluk şekerimi hastanede ölçtüreceğim. Cihazımdaki değerle tekrar karşılaştırcağım.

Bugün çamaşırıma bir parmak krem surulmus gibi beyaz bir akıntı gelmişti. Vajinal mantar mi bu yine yoksa idrar yolu enfeksiyonu bu sekilde mi oluyor?

Valla ben normal pijama takımı aldım bu sefer iki takım trendyoldan biri siyah biri bordo.

Bebege zarari olurmu diye korkuyorum resmen kömür sigara egzoz dumani evin içinde;( havalandirmak icin cam açamıyorum .
Bi araştırayım tşk ederim

Merhaba detaylida bebegin kalbinde parlaklık gördü doktor Buda down sendromlu gösteriyormuş 3 test temiz çıktı var mı aranızda duyan bilgisi olan
Evet cok duyuyoruz kalpte parlaklik beyinde kist bobrekde parlaklik vs. Testleriniz temiz cikmis zaten birde ultrasonda burun ense ölçümü yapıyorlar ordada az cok anliyor doktorlar. Tek bulgu bu mu? Bir cok bulgu cikarsa tedirgin uzerine testlerde sorunlu cikarsa risk fazla oluyor ama bunlara ragmen bile sapasaglam dogumlar oluyor samimiyetle söylüyorum iciniz rahat olsun.benim 16nci haftada kafatasinda kist goruldutek bulguydu zaten fetal yaptrmıştım baya korktum detaylida minicik kalmis zor gordum dedi doktor muhtemelen 26 nci haftada hic kalmicam dedi ve hic korkma bunlar bu haftalarda olabiliyor dedi.bazi doktorlar ters sekilde soyluyor insan tedirgin oluyor ama forumlari şöyle bi arastirin cok fazla kisinin detaylida bu tarz sorunlar gördüğünü ve sonra herseyin saglikla ilerledigini okucaksiniz

Kızlar bebeğim son 1 haftadır bazen normal tekme atıyor ama bazende titreme ya da irkilme mi desem öyle bi hareketler yapıyor acaba bi sıkıntı mı yaşıyor anlayamıyorum. Sizinkiler de böyle yapıyor mu?

Kizlar merhaba;
Dun detayli ualtrasona girdim sukur bebegim gayet saglikli yalniz rahim agzi uzunlugum 2,5 mm cikti serklaj yapilmasi lazim dedi bugun kendi doktoruma gittim 3 cm cikti doktorum bu uzunluga serklaj olmaz cunku serklaj cok masum bisey degil dedi sizin aranizda bu problemi yasayan yada tavsiye verebilecek biri var mi napmam gerektigini sasirdim

Kızlar bebeğim son 1 haftadır bazen normal tekme atıyor ama bazende titreme ya da irkilme mi desem öyle bi hareketler yapıyor acaba bi sıkıntı mı yaşıyor anlayamıyorum. Sizinkiler de böyle yapıyor mu?
Oyun oynuyordur. Bende de oluyor bazen kelebek gibi pir pır ediyor sanki.
İlerleyen haftalarda hickirmaya bile başlıyorlar çok eğlenceli böyle şeyler hissetmek. Endişelenmeye gerek yok sorun olsa başka şekilde belirti olur zaten merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…