- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #8.581
Canım hiç olumsuz birşey düşünme Allaha emanet. 20. Hafta da yapılıyorilk doz zaten erken değil.Günaydın Arkadaşlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için, nasip olursa sezeryan düşündüğüm için aşıları olucam ben, sadece zamanini bilemedim, burda okumuştum erken yaptirmak düşük tehlikesi falan yazmıştı biri ama hatırlamıyorum, yarın 20+6 oluyorum erken mi birinci doz icin?
O öksürme krizi anında karabiber bal limon karışımı az da olsa rahatlatıyor sonrasında su içmeyin hemenöksürmek den uyuyamuorum yaa kac kare uyandim
Korkma canım burda arkadaslar hepimiz farkli zamanlarda olduk hicbirimize bisey olmadi ben 16da oldum, baska arkadaşlar 22de kimi 26da hepimizin farkli ama çok şükür hepimiz iyiyiz. Olduktan sonra dinlen kolunu cok hareket ettirme bir iki güne acısı geçiyorGünaydın Arkadaşlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için, nasip olursa sezeryan düşündüğüm için aşıları olucam ben, sadece zamanini bilemedim, burda okumuştum erken yaptirmak düşük tehlikesi falan yazmıştı biri ama hatırlamıyorum, yarın 20+6 oluyorum erken mi birinci doz icin?
Cok da olumsuz etkilere kafanızı takmayın bence sağlık ocakları da kendi kafasina göre vermiyor aslında belli bir zamandan sonra başlıyor.Erken değil yani ben de 20+1 de oldum .Daha ilk gebelik izleminde verildi bana tarihGünaydın Arkadaşlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için, nasip olursa sezeryan düşündüğüm için aşıları olucam ben, sadece zamanini bilemedim, burda okumuştum erken yaptirmak düşük tehlikesi falan yazmıştı biri ama hatırlamıyorum, yarın 20+6 oluyorum erken mi birinci doz icin?
Evet ben bu yüzden sol koluma yaptirdim aşıdan sonra da koluma buz koydum çok rahatlattı iki gün içinde o kol ağrısı oluyor parol kullanılabiliyor ebe de söyler zaten.Korkma canım burda arkadaslar hepimiz farkli zamanlarda olduk hicbirimize bisey olmadi ben 16da oldum, baska arkadaşlar 22de kimi 26da hepimizin farkli ama çok şükür hepimiz iyiyiz. Olduktan sonra dinlen kolunu cok hareket ettirme bir iki güne acısı geçiyor
20+0da oldum bende ilk dozu 4 hafta sonrada ikinci dozu olcam canimGünaydın Arkadaşlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için, nasip olursa sezeryan düşündüğüm için aşıları olucam ben, sadece zamanini bilemedim, burda okumuştum erken yaptirmak düşük tehlikesi falan yazmıştı biri ama hatırlamıyorum, yarın 20+6 oluyorum erken mi birinci doz icin?
Deneyim canimO öksürme krizi anında karabiber bal limon karışımı az da olsa rahatlatıyor sonrasında su içmeyin hemen
Sagol canim yarin olucam insallahCanım hiç olumsuz birşey düşünme Allaha emanet. 20. Hafta da yapılıyorilk doz zaten erken değil.
Haklisin canım. Yarın olucam bakalimKorkma canım burda arkadaslar hepimiz farkli zamanlarda olduk hicbirimize bisey olmadi ben 16da oldum, baska arkadaşlar 22de kimi 26da hepimizin farkli ama çok şükür hepimiz iyiyiz. Olduktan sonra dinlen kolunu cok hareket ettirme bir iki güne acısı geçiyor
öyle tabi de herkes farklı haftalarda olmuş,aklım karıştıydıCok da olumsuz etkilere kafanızı takmayın bence sağlık ocakları da kendi kafasina göre vermiyor aslında belli bir zamandan sonra başlıyor.Erken değil yani ben de 20+1 de oldum .Daha ilk gebelik izleminde verildi bana tarih
anladım canım,bende yarın gidicem bakalım.20+0da oldum bende ilk dozu 4 hafta sonrada ikinci dozu olcam canim
Canım sen aile sağlığı merkezine sor 24. Haftadan sonra sistem kabul etmiyormuş az kalmış zamanın.1 ay içinde ikinci hastalanisim...bu sefer acillik oldum oksurmekten ciğerlerim parcalanior sankitekrar antibiyotik tedavisi başlandı ateş ve crp yüksek olduğu için. Normalde kış mevsimini çok severdim ama gerçekten bian önce bitsin istiyorum. Bu arada 23+3 oldum hala tetanoz aşısı gelmedi umarim bian önce haber gelir. Doğal tedavi yontemlerine açığım kızlar. Ben sicak suya bal limon koyup iciyorum ama çok anlık rahatliorm geri baslior hiç uyuyamadim iki gündür kemik ağrısı göğüs ağrısı hepsi birbirien girdi
Sabaha kadar hep su içtim hırıltılı nefes aliorm. Agumentin başladık umarim etkisini gosterir. Şimdi de atesim 38.5 düşürmeye calisiorm parol aldimCanım sen aile sağlığı merkezine sor 24. Haftadan sonra sistem kabul etmiyormuş az kalmış zamanın.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin limonlu su pek içme o boğazı daha da tahriş ediyor ben her yolu denedim geçemdi, antibiyotik bi tık rahatladı ve bol bol ılık su
Evet o da doğru. Bende augmentin kullandım fayda eder bikaç kullanıma da rahatlarsın inşallahSabaha kadar hep su içtim hırıltılı nefes aliorm. Agumentin başladık umarim etkisini gosterir. Şimdi de atesim 38.5 düşürmeye calisiorm parol aldimbildiğim kadarıyla enfeksiyon varken aşı yapmiorlar riskli oluor ama sorarim yine de
Benim ön sonucum çıktı temiz ŞükürAminiyo sentez yaptiran arkadaslar vardi birkac gundur giremiyorum yogunlugumdan dolayi acaba sonucları cıktimi
Ya gözünüz aydın çok şükür çok sevindim. Hep güzel haberler paylaşalım burda inşallahBenim ön sonucum çıktı temiz Şükür
Canım enfeksiyon varken tetanoz aşısı yapmıyorlar, çok geçmiş olsun1 ay içinde ikinci hastalanisim...bu sefer acillik oldum oksurmekten ciğerlerim parcalanior sankitekrar antibiyotik tedavisi başlandı ateş ve crp yüksek olduğu için. Normalde kış mevsimini çok severdim ama gerçekten bian önce bitsin istiyorum. Bu arada 23+3 oldum hala tetanoz aşısı gelmedi umarim bian önce haber gelir. Doğal tedavi yontemlerine açığım kızlar. Ben sicak suya bal limon koyup iciyorum ama çok anlık rahatliorm geri baslior hiç uyuyamadim iki gündür kemik ağrısı göğüs ağrısı hepsi birbirien girdi
Gözün aydın canımBenim ön sonucum çıktı temiz Şükür
Bende öleyim hırıltılı nefes aliom öksürük cok bunaltio iki gündür öksür öksür parol iciom terletio oda yarin bende gideyim aile hekimine antibiyotik baslarsa en azindan cok cekmeden toparlarimSabaha kadar hep su içtim hırıltılı nefes aliorm. Agumentin başladık umarim etkisini gosterir. Şimdi de atesim 38.5 düşürmeye calisiorm parol aldimbildiğim kadarıyla enfeksiyon varken aşı yapmiorlar riskli oluor ama sorarim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?