2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Günaydın kızlar benide aradılar aşı için hatta 24. Haftamın olduğu gün son dediler yani 2 haftam var yaptırmak için sistem sonra izin vermiyormuş

Canım hiç olumsuz birşey düşünme Allaha emanet. 20. Hafta da yapılıyorilk doz zaten erken değil.

Korkma canım burda arkadaslar hepimiz farkli zamanlarda olduk hicbirimize bisey olmadi ben 16da oldum, baska arkadaşlar 22de kimi 26da hepimizin farkli ama çok şükür hepimiz iyiyiz. Olduktan sonra dinlen kolunu cok hareket ettirme bir iki güne acısı geçiyor

Cok da olumsuz etkilere kafanızı takmayın bence sağlık ocakları da kendi kafasina göre vermiyor aslında belli bir zamandan sonra başlıyor.Erken değil yani ben de 20+1 de oldum .Daha ilk gebelik izleminde verildi bana tarih

Evet ben bu yüzden sol koluma yaptirdim aşıdan sonra da koluma buz koydum çok rahatlattı iki gün içinde o kol ağrısı oluyor parol kullanılabiliyor ebe de söyler zaten.

20+0da oldum bende ilk dozu 4 hafta sonrada ikinci dozu olcam canim

Canım hiç olumsuz birşey düşünme Allaha emanet. 20. Hafta da yapılıyorilk doz zaten erken değil.
Sagol canim yarin olucam insallah
Haklisin canım. Yarın olucam bakalimDikkat ederim
öyle tabi de herkes farklı haftalarda olmuş,aklım karıştıydıyarin gidicem insallah.
20+0da oldum bende ilk dozu 4 hafta sonrada ikinci dozu olcam canim
anladım canım,bende yarın gidicem bakalım.

1 ay içinde ikinci hastalanisim...bu sefer acillik oldum oksurmekten ciğerlerim parcalanior sanki tekrar antibiyotik tedavisi başlandı ateş ve crp yüksek olduğu için. Normalde kış mevsimini çok severdim ama gerçekten bian önce bitsin istiyorum. Bu arada 23+3 oldum hala tetanoz aşısı gelmedi umarim bian önce haber gelir. Doğal tedavi yontemlerine açığım kızlar. Ben sicak suya bal limon koyup iciyorum ama çok anlık rahatliorm geri baslior hiç uyuyamadim iki gündür kemik ağrısı göğüs ağrısı hepsi birbirien girdi

Canım sen aile sağlığı merkezine sor 24. Haftadan sonra sistem kabul etmiyormuş az kalmış zamanın.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin limonlu su pek içme o boğazı daha da tahriş ediyor ben her yolu denedim geçemdi, antibiyotik bi tık rahatladı ve bol bol ılık su

Sabaha kadar hep su içtim hırıltılı nefes aliorm. Agumentin başladık umarim etkisini gosterir. Şimdi de atesim 38.5 düşürmeye calisiorm parol aldim bildiğim kadarıyla enfeksiyon varken aşı yapmiorlar riskli oluor ama sorarim yine de

Evet o da doğru. Bende augmentin kullandım fayda eder bikaç kullanıma da rahatlarsın inşallah

Bugün doktora gittim kızlar
Şükür bir sıkıntı yok organlarında vs
Sadece şuan küçük olduğu için kalbi çok göremiyoruz dedi 6 şubatta bidaha çağırdı

Normalde adet tarihine göre 21 hafta olması gerekiyor
20+3 dedi 362 gr 23 cm

Sağlıklı olsunlar da

Cinsiyeti tekrar soracaktım unuttum

Canım enfeksiyon varken tetanoz aşısı yapmıyorlar, çok geçmiş olsun

Bende öleyim hırıltılı nefes aliom öksürük cok bunaltio iki gündür öksür öksür parol iciom terletio oda yarin bende gideyim aile hekimine antibiyotik baslarsa en azindan cok cekmeden toparlarim

Ben de öksürüyorum ya havalar baya keskin Bi sekilde sogudu her sabah kalk erkenden işe git tabi üşüyoruz ister istemez etkiliyor. Antibiyotik de kullandım bu hamilelikte alerji haplari da merhemler de o yüzden artik daha fazla zorlamak istemiyorum ilac ilac evet belki zarari yok deniyor ama el kadar bebek yani yeter diyorum daha fazla yuklemiym ilac. Dayandigim yere kadar gidicem sanırım bu kezz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…