2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimki de bu aralar sürekli dönüyor hissediyorum sanki icimde küçük bir kavun var dönüyor, bazen poposunu karnima dayiyor ayaklari icte kalıyor çünkü icten tekme yiyorum bazen de sirt üstü yatip hem elleri hem ayaklari ayni anda itiyor sanki esniyormus gibi

Bebege zarari olurmu diye korkuyorum resmen kömür sigara egzoz dumani evin içinde;( havalandirmak icin cam açamıyorum .

Bi araştırayım tşk ederim
Yalniz seker yuklemesinde gizli sekerede bakiliyor makine gizli sekeri tespit edemiyor yaptirip yaptirmamak sizin karariniz ama bana kalirsa seker tuklemenizi yaptirin

Doğru diyosunuz sorun olsa muhtemelen ağrım falan olurdu teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim allh ragzi olsun bir nebzede olsa rahatladım biraz

Ben hissedemiyorum kolumu bacağımı napıyor diye

Kızlar sabahları gerinirken bı anda bacaklarıma kramp giriyor sadece sabahları oluyor sizde de var mı böyle bir şey magnezyum eksikliğinde mi oluyordu ne dr a gittiğimde sorucam bakalım

Kızlar bebeğim son 1 haftadır bazen normal tekme atıyor ama bazende titreme ya da irkilme mi desem öyle bi hareketler yapıyor acaba bi sıkıntı mı yaşıyor anlayamıyorum. Sizinkiler de böyle yapıyor mu?
Bana da öyle oluyor. Ben de endişelenmiştim. Ama ne olduğunj bilmiyorum

Kızlar sabahları gerinirken bı anda bacaklarıma kramp giriyor sadece sabahları oluyor sizde de var mı böyle bir şey magnezyum eksikliğinde mi oluyordu ne dr a gittiğimde sorucam bakalım
Günde 2 takviye magnezyum alıyorum ama o yataktan kalkarken bacaklarım uyuşuyor ve ağrıyor. Doktor değiştirdim yeni takviyelerimde magnezyumun seviyesi yüksek ve tek takviye şeklinde 10 gün sonra falan fark olursa güncelleme yaparım

Canım aynısını bu sabah sağ bacağımda yaşadım, baya canım yandı hatta. Sonra biraz araştırdım evet bu süreçte kramplar olabiliyormuş. Süreklilik halinde tabi doktora danışmakta fayda var.

Hepimize oluyorsa normal bir şeydir heralde
Bişey baktım da sizlere de sorayım şuanda aldığım magnezyum takviyesi günlük 350 mg ama yeni doktor multivitaminin içinde 100 mg tek magnezyumun içinde 365 mg var toplamda 465 mg. günlük 465 mg magnezyum kullanan var mı? Yada daha fazlasını

İnternetten baktığımda 350 yeterli yazıyor hamilelere ama daha fazlası zararlı olurmu? Magnezyum kullananlar günlük ne kadar mg alıyorlar

bebeği doğunca yanıma yatırmak istesem bunu nasıl çözebilirim. Reflü yatağı filan mı alsam yatağa dümdüz yatıramam bir şey olursa diye. Üstüne filan elim kolum gelir diye korkarım.

bebeği doğunca yanıma yatırmak istesem bunu nasıl çözebilirim. Reflü yatağı filan mı alsam yatağa dümdüz yatıramam bir şey olursa diye. Üstüne filan elim kolum gelir diye korkarım.
Anne yani yatağı var cnm chicconun falan başka markalarin da var sanırım bebekken senin yanında sonra ayirabiliyosun o yatakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…