2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimde dün çok sakindi genel olarak hareketsizdi hareket etsede sakin yavaştı sabah 7de kalktığımda kahvaltı ederken çay içerken vs hep uyanır hareketli olurdu dün hiç tepki vermiyordu birçok şeye bugün yine sabah aynı şekil uyandı sevdiği şeylere tepkiler verdi hareketli normaldi bazende normalden çok daha fazla hareketli oluyo içiniz rahat etmiyorsa gidin isterseniz ama bazen olabiliyo benim böyle

İçimi rahatlattınız sağolun ya hiç hareket etmese endişelenip hemen gidicem ama çok şükür öyle değil

İçimi rahatlattınız sağolun ya hiç hareket etmese endişelenip hemen gidicem ama çok şükür öyle değil
Öyle günlerde bende sürekli dinliyorum takip ediyorum hareketlerini hissettiğim için stres yapmıyorum ertesi günde aynı devam ederse o zaman gitmeyi düşünürüm hastaneye şahsen çünkü çoğunlukla böyle sakin zamanları birgün sürüyo benim ertesi gün gene elleri ayakları durmuyo

bu çok küçük ama ben e bebekte görmüştüm max 6 ay kullanır e ebebekteki çalışanda öyle söyledi çok güzel kullanışlı ama 1 yaşa kadar bile götürmez bence
Ürün çok güzel görünüyor hakikaten, pratik. Yaşla ilgili benim de kafamda soru işareti oluştu ama:/ Bir de fiyat farkı çok fazla geldi, şu an ahşap anne yanı beşik 2000-3000 civarı bulunabiliyor, içine bir yatak markasından özel yatak bile alsam chicco’nun fiyatının yarısı değil.. Maddi kaygım olmasa kesinlikle böyle bir şey alırdım ama:)

Bende yarında takip edeyim olmadı kendi doktoruma giderim ilk kez böyle oldu oyuzden emin olamadım teşekkür ederim

İnşallah hayırlısıyla sağlıkla normal doğum yapabilirsiniz bana söylenen sadece bir genelleme her zaman aynı olacak diye bişey yok
Evet yaa. Belli yerlerimde kararmalar oldu benim gercekten. Koltuk altimda falan da. Acaba dogumdan sonra kendi rengine döner mi
Döner diyolar ama bakalım
Neye göre oluyor bilinmiyor demek ki bende 2 günde bir duş alırım ve hep krem sürerim duştan sonra ama oldu

Benimde bugün oyle normal zamanda ettigi hareketin yarısını anca etmistir

Doktorum normal demişti benim de bir haftadır var

İki hafta önce ki doktor kontrolünde, doktorum da karnımda üstten kalça kemiklerime baktı. Belin geniş gibi duruyor normal doğuma uygun gibi görünüyor demişti.

Doktorum normal demişti benim de bir haftadır var
Biraz baktım araştırdım falan kafam iyice karıştı doktorlara göre düzenli sık olmadan hepsi normal diyorlar genelde nstde bağlıyken baskı ve kasılmalar vardı onada normal gayet iyi nst sonuçları bi öncekiyle karşılaştırdığımda hafif sancıların olduğunu gördüm sanırım bazı doktorlar hafif gördükleri sancıları kasılmaları ağrıları önemsemiyorlar olağan olarak görüyorlar belkide hormonlar ve ağrılsrı sancıları stresi korkuyu telaşı biz yaşadığımız için böyle hissediyor olabiliriz günler yaklaştıkça sancılar ağrılar oldukça kafam iyice uçup gidiyo benim artık aşırı hassasım

Yorgunluk + sinirlilik hali var bende de o yüzden kocam dışında herkesle az muhattap oluyorum bu ara alınırım kızarım diye durduk yere

Ay kesinlikle öyleler. Ama ters giden bişey olsa anlaşılırdı heralde ya. İçimizdeki küçük can büyüdükçe ağırlaşıyoruz ağrılarımız artıyor malesef

Ay kesinlikle öyleler. Ama ters giden bişey olsa anlaşılırdı heralde ya. İçimizdeki küçük can büyüdükçe ağırlaşıyoruz ağrılarımız artıyor malesef
Bende öyle diyorum kendime bi sorun terslik sıkıntı yaratacak bi durum olsa müdahale ederler zaten ağırlık artan sorunlar sıkıntılar duygusal çöküşler zaman durdu sanki benim için doğmasını dört gözle bekliyorum

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım
Yarın yine kan verin isterseniz. Aynı merkezde aynı saatte kan vermeye gidersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah artış olur değerlerde tekrar kan vermeniz iyi olur kan değerlerindeki sağlıklı artışı takip etmek için iki gün arayla kan tetkiki istiyor genelde doktorlar

bu çok küçük ama ben e bebekte görmüştüm max 6 ay kullanır e ebebekteki çalışanda öyle söyledi çok güzel kullanışlı ama 1 yaşa kadar bile götürmez bence
İnternetten bakarken bende öyle dedim ama geldi kocaman bana 2 yaş kadar yatsa yeter ama 4 yaş kadar gidiyor deniliyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…