2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

çok tsk ederim dün test günümdü. korkumdan son güne kadar bekledim kan vermek için.
haziranin 13unde ultrasona girecegim inşallah o gün kese görünür.
Artik her doktor randevusunda ayri bir stres beni bekliyor...
Kanda kaç çıktı canım tek embriyomuydu çift mi?

Y
Bugün sol taraftaydı da şimdi genele dağıldı gibi ay bi tuhaf
Ya benimde bir değişik anlayamıyorum bazen rahmimin orası bazen göbeğimin yanı sağ taraf sızlıyor, duramıcak gibi değil ama sızlamadı bile endişelendiriyor kendimi birşeye veremiyorum

Ben hiç 5. Gün embriyosu koydurmadim ne kadar doğru bilmem ama heryerde 48 saat içinde olup bitiyor zaten sonrada kana karışmaya başlıyor diyor doğrumu ki
Ben de bakındıklarım da hep bu bilgi vardı nasip yahu ne olursa olsun ben Allah'a güveniyorum verse de vermese de en iyisini bilen o sonuçta

Y

Ya benimde bir değişik anlayamıyorum bazen rahmimin orası bazen göbeğimin yanı sağ taraf sızlıyor, duramıcak gibi değil ama sızlamadı bile endişelendiriyor kendimi birşeye veremiyorum
Bugün ben de öyleyim gerçekten inşallah belirtilerdir canım kendimizi fazla dinlemeyelim normal olanları da belirti sanıyoruz sakin kalmaya çalışalım

Çok şükür Allahıma nelerden vazgeçtik çocuk için Allah gördü.Sizde hamiş olun bende sevineyim birlikte devam edek
Bana yazdıklarını anımsadım 2. Denemen dondurulmuş embrıyon yok bi kez daha başa dönecek gücün yok Rabbim yardım etti nasıl güzel bir mutluluk bahşetti sana hepimizin davası istediği aynı ama Rabbim dilediğine veriyor bugün de senin gününmüş. Biz senden dua bekleriz Rabbim hamileliğini sorunsuzca en sağlıklı şekilde devam ettirmeni nasip etsin bebeğini hayırlı sağlıklı şekilde kucağına al inşaallah ama lütfen gebeliğin boyunca duandan bizleri de esirgeme hayırlı olsun bebişin

Maşallah canım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah

Ben de bakındıklarım da hep bu bilgi vardı nasip yahu ne olursa olsun ben Allah'a güveniyorum verse de vermese de en iyisini bilen o sonuçta
Aynen dilerse verir dilemezse vermez dileklerimiz dualarımız bir ne çok istiyoruz ondan bir emanet ben eminim hepimizde çok iyi bakarız evlatlarımıza rabbim büyük

Aynen dilerse verir dilemezse vermez dileklerimiz dualarımız bir ne çok istiyoruz ondan bir emanet ben eminim hepimizde çok iyi bakarız evlatlarımıza rabbim büyük
Allah'ım evlatla sınamasın yokluğu ile sınamasın hayırla nasip etsin inşallah ya yarın test yapıcan mııı ben şimdiden heyecanlandım

Herkese merhaba 2. Denemem ama ilk tedavide doktor eksik tedavi yaptı negatif çıktı bu deneme de hastane değiştirdik 10 yumurta çıktı 7 si oldu 3 ü yapısı bozuk dediler 20 mayısda 5. Gün embriyosu transfer edildi bu gün 5. Günüm yapıştırma işlemi varmış şansı arttırmak için yapılıyormuş . Yaptırdık kasıklarımda biraz ağrı var ve dünden beri belim biraz ağrıyor inşallah tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…