• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Arkadaşım olumlama yapıyoruz biliyorsun olacak inşaallah belirti yok diye benim kızda minikti zaten ancak tuttu hissetmedim hiç.😂
Ay sabah kurt gibi acıkmış uyandım onun gerginlği vardı üstümde galiba😅😅😅😅😅 sen de yapıcaan mı yarııııın

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻
Ayyy maşallah kuzum ya çok sevindim 🌸🌸

Ağladım ağladım sonra size gönderdim hamileyim☺️☺️☺️Allahıma çok şükür dualarımızı duydu..şimdi duam kucağıma almak nasip etsin Allahım korku var içimde..tutunsunlar🙌🏻🙌🏻🙌🏻Bekleyen her kese nasip etsin Allahım..her kes anne olsun her evden çocuk sesi gelsin🙌🏻
Aaayyyy harika yaaaaaaaa çok mutlu oldum Allah kucağına almayida nasip etsin çok çok mutlu oldum, darısı tüm isteyenlerin başına 🥰❣️

Hayırlı Olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla kucağına al çok sevindim 🐣🙏

hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ amin darısı bizlere olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim ☺️

Back
X