• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Birşey soracağım kızlar fitil yapmadan önce mi yapsan idrar testini ya da yarın akşam fitil aktiktan sonra mi yapsam?🥴🤔
Sabah uyanınca fitil yapmadan önce zaten fitilin aktığı yerle idrarın aktığı yer farklı ya

arkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum
Gözün aydın olsun canım darısı bize inşallah 🤲 umarım ihtiyacı olan bi arkadaşımız görür mesajını🤲

Kızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatif ☺️ yani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür 🙏🏻 dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum 🙏🏻

Kızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatif ☺️ yani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür 🙏🏻 dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum 🙏🏻
Amin canım.Allah sanada tez bir zamanda nasip etsin..embriyon varsa çok beklemeden yap tutucak İn şa Allah canım🙌🏻

Kız biliyom farklida olurya bulaşır falan sonucu etkiler diyeb😂
😅😅😅Ya Allah'ım sana geliyorum😅 kız benimle mi yarışıyon değişik şeyler düşünmek için😅 sabah kaçta kalkıyon onu de bana da ben gece yarısı kalkmayın test diye kendimi şartlayım😅😅

Yaaaa 🥺 canımm Allah'ım tez zaman da nasip etsin bizlere inşallah nolur üzülme olur mu🥺 Allah'ım evlat yokluğu ile sınamasın hiçbirimizi birbirimize destek olmaya devam edelim 🤲en güzelini en hayırlısını tez zaman da nasip etsin rabbim 🤲

Back
X