- 22 Mart 2023
- 104
- 109
- 23
Ayyy inşallah evet 3. Gun embriyo 17sinde transfer oldum. dualarınıza lütfen Bu kardeşinizi de ekleyin. Allah razı olsunBirde seninki 3 günün embriyosu onunla bile MaşAllah idrarda çıkmış sabah yine yap..bence hamişsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah evet 3. Gun embriyo 17sinde transfer oldum. dualarınıza lütfen Bu kardeşinizi de ekleyin. Allah razı olsunBirde seninki 3 günün embriyosu onunla bile MaşAllah idrarda çıkmış sabah yine yap..bence hamişsin![]()
Bende 18 oldum sadece bende 6 günün embriyosuAyyy inşallah evet 3. Gun embriyo 17sinde transfer oldum. dualarınıza lütfen Bu kardeşinizi de ekleyin. Allah razı olsun![]()
Alsinda beraber yapalımPazartesi test günüm ama eşim test alırsa yarın sabah yapmayı düşünüyorum bugün 8. Günüm![]()
Ben şimdi okul çıkışı eczaneden alacağım iki tane sabah yapacağım İlkAyyyy daha da bi heyecanlandım şimdi![]()
Birşey soracağım kızlar fitil yapmadan önce mi yapsan idrar testini ya da yarın akşam fitil aktiktan sonra mi yapsam?Ayyyy daha da bi heyecanlandım şimdi![]()
Saat kaçta yapıcan kııız ben bu heyecanla namaz ezanıyla yaparım artıkBen şimdi okul çıkışı eczaneden alacağım iki tane sabah yapacağım İlk
Sabah uyanınca fitil yapmadan önce zaten fitilin aktığı yerle idrarın aktığı yer farklı yaBirşey soracağım kızlar fitil yapmadan önce mi yapsan idrar testini ya da yarın akşam fitil aktiktan sonra mi yapsam?![]()
Akşam fitili koy yat..sabah yapBirşey soracağım kızlar fitil yapmadan önce mi yapsan idrar testini ya da yarın akşam fitil aktiktan sonra mi yapsam?![]()
Gözün aydın olsun canım darısı bize inşallaharkadaşlar merhaba ,sürecim pozitif sonuçlandığı için elimde 1 adet oxotide ve 1 adet cetrotide ilaç var. İhtiyacı olan var mı ? Varsa yazabilir mi ücretsiz olarak ihtiyacı olana kargolamak istiyorum
Kız biliyom farklida olurya bulaşır falan sonucu etkiler diyebSabah uyanınca fitil yapmadan önce zaten fitilin aktığı yerle idrarın aktığı yer farklı ya
Amin canım.Allah sanada tez bir zamanda nasip etsin..embriyon varsa çok beklemeden yap tutucak İn şa Allah canımKızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür
dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
![]()
Bak ben akşam koydum sabah namazına kalkınca çişimi yaptım yine uyudum sonra ikincide uyanınca yaptım
Kız biliyom farklida olurya bulaşır falan sonucu etkiler diyeb![]()
YaaaaKızlar sabah kan vermiştim değerim 0.92 çıkmış yani negatifyani tutunsaydi az da olsa bı değer çıkardı diye düşünüyorum. Kısmet böyleymiş. Pozitifi gören tüm arkadaşlarım inşallah sagsaglim kucağınıza alirsinkz sonuç bekleyen herkeste inşallah pozitifi görür
dualarınıza bana yer verirseniz çok mutlu olurum
![]()
10.gunCanim kaçıncı gün 34 çıktı ? Bende kan verdim bekliyorum heyecandan öleceğim
İnşallah İnşallahGüzel güzel artsın inşallah![]()